- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
abla ben o gözleri gördükten sonra nasıl yutarım onukız yenmezmi kelle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abla ben o gözleri gördükten sonra nasıl yutarım onukız yenmezmi kelle![]()
vallah ben yutarımabla ben o gözleri gördükten sonra nasıl yutarım onu![]()
Bakıyorum fiyatlar uygun :)benim attığım siteden bak,ordaki renkler birebir
Bende o sebeple yiyemiyorum dil,dişabla ben o gözleri gördükten sonra nasıl yutarım onu![]()
aynen :)Bakıyorum fiyatlar uygun :)
En fazla 100 tl ye dolabı yenilerim gibi:)
Bu çok iyiymiş ya 3-4 tane alsam yeter mi acaba:)
rabbim muhtaç etmesin ama ben de yiyemem öyle şeylerBende o sebeple yiyemiyorum dil,diş![]()
Ama seveni çok bu kadar oy alacağını biliyordum:)rabbim muhtaç etmesin ama ben de yiyemem öyle şeyler![]()
tek renk mi yapacaksın?Bu çok iyiymiş ya 3-4 tane alsam yeter mi acaba:)
şifa olsun yiyenlere sevenlere :)Ama seveni çok bu kadar oy alacağını biliyordum:)
afiyet olsun şifa olsun annemmmmmvallah ben yutarım![]()
Yani tek renk güzel olursa tek renk yaparım:)tek renk mi yapacaksın?
eğer öyleyse bunların bi tık büyüğü var 500 lük galiba 35 ₺ di yazın.ben terasa öyle aldım 30 m2 tam yetti.sonra küçükleri dolap için aldım duruyolar hala
Peki hocam vernik ne öneriyorsunuz:)tek renk mi yapacaksın?
eğer öyleyse bunların bi tık büyüğü var 500 lük galiba 35 ₺ di yazın.ben terasa öyle aldım 30 m2 tam yetti.sonra küçükleri dolap için aldım duruyolar hala
İyi gecelerİyi geceler.![]()
ne biliyorsun belki küççükken annen burnunu sıkıp ağzına doldurmuştur?hayatımda yemedim![]()
Corona boyunca Karatay Kelle Paça deyip durdu... Hangi hastalık desen Canan Hanım paça diyor. Bayağı capsleri var...Ama seveni çok bu kadar oy alacağını biliyordum:)
normal akrilik kalkar nevoşum.hirbyt multisurfe özelliği zımparasız tutunması. chalky leri denemedim hiç,onlar da güzeş tutunuyomuş zımparasız.kadife gibi duruyo diyolar :)Yani tek renk güzel olursa tek renk yaparım:)
İyi o zaman :)
Geçen yıl etkinlik için normal akrilik boya aldım:)Sınıfta kullandık bir türlü bitiremedik :)