deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.688 108.507 598 2 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.421 Minik Meleklerim .!.: Ben içmedim sanırım c..kurdan şaşmam ben Genişletmek için tıkla... Şu an Çaykur sarı paketi kullanıyorum.Çoğu çayı denedim,çoğunu beğenmedim ,kimi fena değil.Doğuşun Karadeniz çayı da fena değil. Nevreste .!.: Şimdi mi yaptınSakın yeme güzel görünmüyorBiz yemiyoruz sende yeme Çok güzel olmuş Genişletmek için tıkla... Madem yemeyeceğim neden yaptım o zaman Elalis .!.: Ama ben böyle gördüm Eki Görüntüle 2613128 Sütüm çekti,nolcak şimdi Genişletmek için tıkla... Olmayan sütün nasıl çekiyor,yoksa yoksa Benim gibi de mesajlaşırken sessize almışsın Rakika .!.: Eline sağlık çok güzel gözüküyor Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım Canfeb .!.: Afiyet olsun ,kalk bir çay da bana köy servis yap bu nasıl ikram ben anlamadım ,ekranimi yalayak Genişletmek için tıkla... Yok yeeaaaa sen bana koydun mu ,ben ekranı yalarken iyiyd ama
Minik Meleklerim .!.: Ben içmedim sanırım c..kurdan şaşmam ben Genişletmek için tıkla... Şu an Çaykur sarı paketi kullanıyorum.Çoğu çayı denedim,çoğunu beğenmedim ,kimi fena değil.Doğuşun Karadeniz çayı da fena değil. Nevreste .!.: Şimdi mi yaptınSakın yeme güzel görünmüyorBiz yemiyoruz sende yeme Çok güzel olmuş Genişletmek için tıkla... Madem yemeyeceğim neden yaptım o zaman Elalis .!.: Ama ben böyle gördüm Eki Görüntüle 2613128 Sütüm çekti,nolcak şimdi Genişletmek için tıkla... Olmayan sütün nasıl çekiyor,yoksa yoksa Benim gibi de mesajlaşırken sessize almışsın Rakika .!.: Eline sağlık çok güzel gözüküyor Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım Canfeb .!.: Afiyet olsun ,kalk bir çay da bana köy servis yap bu nasıl ikram ben anlamadım ,ekranimi yalayak Genişletmek için tıkla... Yok yeeaaaa sen bana koydun mu ,ben ekranı yalarken iyiyd ama
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.891 1.423 Malatya 2 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.422 deynepnaz .!.: Şu an Çaykur sarı paketi kullanıyorum.Çoğu çayı denedim,çoğunu beğenmedim ,kimi fena değil.Doğuşun Karadeniz çayı da fena değil. Madem yemeyeceğim neden yaptım o zaman Olmayan sütün nasıl çekiyor,yoksa yoksa Benim gibi de mesajlaşırken sessize almışsın Teşekkür ederim canım Yok yeeaaaa sen bana koydun mu ,ben ekranı yalarken iyiyd ama Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun et olsun, kan olsun
deynepnaz .!.: Şu an Çaykur sarı paketi kullanıyorum.Çoğu çayı denedim,çoğunu beğenmedim ,kimi fena değil.Doğuşun Karadeniz çayı da fena değil. Madem yemeyeceğim neden yaptım o zaman Olmayan sütün nasıl çekiyor,yoksa yoksa Benim gibi de mesajlaşırken sessize almışsın Teşekkür ederim canım Yok yeeaaaa sen bana koydun mu ,ben ekranı yalarken iyiyd ama Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun et olsun, kan olsun
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 2 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.423 deynepnaz .!.: Şu an Çaykur sarı paketi kullanıyorum.Çoğu çayı denedim,çoğunu beğenmedim ,kimi fena değil.Doğuşun Karadeniz çayı da fena değil. Madem yemeyeceğim neden yaptım o zaman Olmayan sütün nasıl çekiyor,yoksa yoksa Benim gibi de mesajlaşırken sessize almışsın Teşekkür ederim canım Yok yeeaaaa sen bana koydun mu ,ben ekranı yalarken iyiyd ama Genişletmek için tıkla... Ben bilerek çayı çekmedim
deynepnaz .!.: Şu an Çaykur sarı paketi kullanıyorum.Çoğu çayı denedim,çoğunu beğenmedim ,kimi fena değil.Doğuşun Karadeniz çayı da fena değil. Madem yemeyeceğim neden yaptım o zaman Olmayan sütün nasıl çekiyor,yoksa yoksa Benim gibi de mesajlaşırken sessize almışsın Teşekkür ederim canım Yok yeeaaaa sen bana koydun mu ,ben ekranı yalarken iyiyd ama Genişletmek için tıkla... Ben bilerek çayı çekmedim
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.688 108.507 598 2 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.424 Nevreste .!.: Afiyet olsun et olsun, kan olsun Genişletmek için tıkla... Kanım olsun da et olmasın Canfeb .!.: Ben bilerek çayı çekmedim Genişletmek için tıkla... Keki çekiyorsun da çayı neden çekmiyorsun,yoksa benim çayım gibi güzel olmamış mıydı,uoksa imamın abdest suyu gibi mi olmuştu
Nevreste .!.: Afiyet olsun et olsun, kan olsun Genişletmek için tıkla... Kanım olsun da et olmasın Canfeb .!.: Ben bilerek çayı çekmedim Genişletmek için tıkla... Keki çekiyorsun da çayı neden çekmiyorsun,yoksa benim çayım gibi güzel olmamış mıydı,uoksa imamın abdest suyu gibi mi olmuştu
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.891 1.423 Malatya 2 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.425 deynepnaz .!.: Kanım olsun da et olmasın Keki çekiyorsun da çayı neden çekmiyorsun,yoksa benim çayım gibi güzel olmamış mıydı,uoksa imamın abdest suyu gibi mi olmuştu Genişletmek için tıkla... Top top et olsun
deynepnaz .!.: Kanım olsun da et olmasın Keki çekiyorsun da çayı neden çekmiyorsun,yoksa benim çayım gibi güzel olmamış mıydı,uoksa imamın abdest suyu gibi mi olmuştu Genişletmek için tıkla... Top top et olsun
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.688 108.507 598 2 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.426 Nevreste .!.: Top top et olsun Genişletmek için tıkla... Yoksa sen beni yedim diye kıskandın mı?
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 2 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.427 deynepnaz .!.: Kanım olsun da et olmasın Keki çekiyorsun da çayı neden çekmiyorsun,yoksa benim çayım gibi güzel olmamış mıydı,uoksa imamın abdest suyu gibi mi olmuştu Genişletmek için tıkla... Doldurmamak için
deynepnaz .!.: Kanım olsun da et olmasın Keki çekiyorsun da çayı neden çekmiyorsun,yoksa benim çayım gibi güzel olmamış mıydı,uoksa imamın abdest suyu gibi mi olmuştu Genişletmek için tıkla... Doldurmamak için
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.891 1.423 Malatya 2 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.428 deynepnaz .!.: Yoksa sen beni yedim diye kıskandın mı? Genişletmek için tıkla... Olabilir niye olmasın
deynepnaz .!.: Yoksa sen beni yedim diye kıskandın mı? Genişletmek için tıkla... Olabilir niye olmasın
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.688 108.507 598 2 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.429 Nevreste .!.: Olabilir niye olmasın Genişletmek için tıkla... Sen de ye
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.891 1.423 Malatya 2 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.430 deynepnaz .!.: Sen de ye Genişletmek için tıkla... Helva yapan yokSenin helva güzel olmuş
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 2 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.431 deynepnaz .!.: Sen de ye Genişletmek için tıkla... Sahi Kimin helvası bu,kimi uğurluyoruz
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.891 1.423 Malatya 2 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.432 Canfeb .!.: Sahi Kimin helvası bu,kimi uğurluyoruz Genişletmek için tıkla... Ben de sever ara ara yaparım:) İlla biri mi ölmesi lazım:)
Canfeb .!.: Sahi Kimin helvası bu,kimi uğurluyoruz Genişletmek için tıkla... Ben de sever ara ara yaparım:) İlla biri mi ölmesi lazım:)
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.688 108.507 598 2 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.433 Canfeb .!.: Sahi Kimin helvası bu,kimi uğurluyoruz Genişletmek için tıkla... Hamsileri Üzerine helva iyiymiş,sırf sağlık için yaptım
Canfeb .!.: Sahi Kimin helvası bu,kimi uğurluyoruz Genişletmek için tıkla... Hamsileri Üzerine helva iyiymiş,sırf sağlık için yaptım
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.688 108.507 598 2 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.434 Nevreste .!.: Ben de sever ara ara yaparım:) İlla biri mi ölmesi lazım:) Genişletmek için tıkla... İrmik helvasını beceremiyorum ama
Nevreste .!.: Ben de sever ara ara yaparım:) İlla biri mi ölmesi lazım:) Genişletmek için tıkla... İrmik helvasını beceremiyorum ama
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.891 1.423 Malatya 2 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.435 deynepnaz .!.: İrmik helvasını beceremiyorum ama Genişletmek için tıkla... Ben irmik helvası sevmiyorum:)
deynepnaz .!.: İrmik helvasını beceremiyorum ama Genişletmek için tıkla... Ben irmik helvası sevmiyorum:)
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.688 108.507 598 2 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.436 Nevreste .!.: Ben irmik helvası sevmiyorum:) Genişletmek için tıkla... Ben de sevmiyordum aslında birinde yedim güzel olmuştu.
Nevreste .!.: Ben irmik helvası sevmiyorum:) Genişletmek için tıkla... Ben de sevmiyordum aslında birinde yedim güzel olmuştu.
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.891 1.423 Malatya 2 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.437 deynepnaz .!.: Ben de sevmiyordum aslında birinde yedim güzel olmuştu. Genişletmek için tıkla... Ben pek yapmıyorum güzel yapana denk gelmedim o zaman:) İrmik daha kolay aslında:)
deynepnaz .!.: Ben de sevmiyordum aslında birinde yedim güzel olmuştu. Genişletmek için tıkla... Ben pek yapmıyorum güzel yapana denk gelmedim o zaman:) İrmik daha kolay aslında:)
Elalis 75.5 🐘-73.4🐳 Kayıtlı Üye 20 Mart 2017 15.709 57.946 598 2 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.438 deynepnaz .!.: Şu an Çaykur sarı paketi kullanıyorum.Çoğu çayı denedim,çoğunu beğenmedim ,kimi fena değil.Doğuşun Karadeniz çayı da fena değil. Madem yemeyeceğim neden yaptım o zaman Olmayan sütün nasıl çekiyor,yoksa yoksa Benim gibi de mesajlaşırken sessize almışsın Teşekkür ederim canım Yok yeeaaaa sen bana koydun mu ,ben ekranı yalarken iyiyd ama Genişletmek için tıkla... Benim tel hep sessizde Eski sütlerim çekti
deynepnaz .!.: Şu an Çaykur sarı paketi kullanıyorum.Çoğu çayı denedim,çoğunu beğenmedim ,kimi fena değil.Doğuşun Karadeniz çayı da fena değil. Madem yemeyeceğim neden yaptım o zaman Olmayan sütün nasıl çekiyor,yoksa yoksa Benim gibi de mesajlaşırken sessize almışsın Teşekkür ederim canım Yok yeeaaaa sen bana koydun mu ,ben ekranı yalarken iyiyd ama Genişletmek için tıkla... Benim tel hep sessizde Eski sütlerim çekti
Elalis 75.5 🐘-73.4🐳 Kayıtlı Üye 20 Mart 2017 15.709 57.946 598 2 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.439 Canfeb .!.: Sahi Kimin helvası bu,kimi uğurluyoruz Genişletmek için tıkla... Beni
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 2 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.440 Elalis .!.: Beni Genişletmek için tıkla...