- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
Bi benmi bulamiorum acep bomba tariflerKaptı cidden:)

Aferin ona, bide ilk yarismada birinci oluyomus

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi benmi bulamiorum acep bomba tariflerKaptı cidden:)
Sen bulabildin miYeni mi kaptı
Buldum buldum ama bomba değil booom demez anca pıt derSen bulabildin mi
Evet ama zor bir çorba herkes yapamaz:)Ben yapamamYeni mi kaptı
Olabilir bilemem:)Bi benmi bulamiorum acep bomba tarifler
Aferin ona, bide ilk yarismada birinci oluyomus![]()
Amaan olsun, benimde deil ama cok sevdigim bi corba en azindanBuldum buldum ama bomba değil booom demez anca pıt der![]()
Kanka beni profillerden uzak tut gözünü seveyim, kendimi zor tutuyorumBuldum buldum ama bomba değil booom demez anca pıt der![]()
Buraya çağırdım ne edeyim daha gelip wifinin fişini mi çekeyimKanka beni profillerden uzak tut gözünü seveyim, kendimi zor tutuyorum![]()
Ben eşime yapsam tek taş la gelirdi1 nisan sebebiyle netten bulduğum gebelik fotosunu eşime attım çift çizgi abbbboooovvvvvvvvvvv aradı duymadığım laf kalmadı sanki kendi kendime yapmışımmmmm![]()
![]()
Yaaaa he he heeeeeBen eşime yapsam tek taş la gelirdi![]()
Evet ama zor bir çorba herkes yapamaz:)Ben yapamam![]()
Hangi üye kızzzzzbu üye incir ağacı dikecek bizim ocagimiza desene
![]()
Valla adam korona cikali bir tane daha yapsak ya diyorYaaaa he he heeeee![]()
Bugün babamın doğum günüydü![]()
Wifi yok ki, benim kendi internetimBuraya çağırdım ne edeyim daha gelip wifinin fişini mi çekeyim![]()
Nevo nün yapamayacagi kadar zor olan tarifi almış gizem diye biri yakında edityor olursa şaşırmaHangi üye kızzzzz![]()
Allah razı olsun ablamMekanı cennet olsun babacığının.
Baz istasyonun dolsun emi dolsun da seninki kopsunWifi yok ki, benim kendi internetim![]()