Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sen ne tatlısın öyle
İyiyim canım çok şükür , oturdum maydanoz ayıklıyorum.Doğrayıp buzluğa atacağım hazır oluyor her zaman gidip alınmıyor:)
Sen nasılsın
Sen ne tatlısın öyle
İyiyim canım çok şükür , oturdum maydanoz ayıklıyorum.Doğrayıp buzluğa atacağım hazır oluyor her zaman gidip alınmıyor:)
Sen nasılsın
eline sağlık abla... maydanozun buzluğa atıldığını ilk defa duyuyorum
çok pratikmiş.. ee peki taze oluyormu ya.. ben kekiği buzluğa atıyorum ama hiç memnun kalmadım
sadece biber atıyorum
iyiyim abla sen nasılsın
eline sağlık abla... maydanozun buzluğa atıldığını ilk defa duyuyorum
çok pratikmiş.. ee peki taze oluyormu ya.. ben kekiği buzluğa atıyorum ama hiç memnun kalmadım
sadece biber atıyorum
iyiyim abla sen nasılsın
Canım yemeklere koymak için atıyorum.Yada börek için falan:)
Buzlu olarak kullanıyorum.
Zaten azar azar alınıyor.Hatta iki gün önce mercimekli köfteye koydum gayet iyiydi.Bu zamanda mecburen sürekli alışverişe çıkamıyoruz.
İyiyim canım çok şükür
Canım yemeklere koymak için atıyorum.Yada börek için falan:)
Buzlu olarak kullanıyorum.
Zaten azar azar alınıyor.Hatta iki gün önce mercimekli köfteye koydum gayet iyiydi.Bu zamanda mecburen sürekli alışverişe çıkamıyoruz.
İyiyim canım çok şükür
hımmm haklısın o zaman abla..
buralarda yeşillik herzaman oluyor ya.. birde çok ucuz kocaman bir bağ maydonoz 1.5 tl
ama biber doğrayınca ellerim yanıyor.. yazında ucuz oluyor salça zamanı salçayı yaparken hoppp hemencecik doğrayıp buzluğa atmak kışın rahatlatıyor
hımmm haklısın o zaman abla..
buralarda yeşillik herzaman oluyor ya.. birde çok ucuz kocaman bir bağ maydonoz 1.5 tl
ama biber doğrayınca ellerim yanıyor.. yazında ucuz oluyor salça zamanı salçayı yaparken hoppp hemencecik doğrayıp buzluğa atmak kışın rahatlatıyor
Bizim burdada var ama biz çıkmıyoruz.Eşim haftada 10 günde bir alışverişe gidiyor:)
Geçer bunlarda inşaallah:)
Canım ben 10 yıl Gaziantep'te yaşadım :) Daha 6 ay oldu taşınalı:)
O tarafları çok iyi bilirim:)
Bizim burdada var ama biz çıkmıyoruz.Eşim haftada 10 günde bir alışverişe gidiyor:)
Geçer bunlarda inşaallah:)
Canım ben 10 yıl Gaziantep'te yaşadım :) Daha 6 ay oldu taşınalı:)
O tarafları çok iyi bilirim:)
Yarı Antepli sayılırım çoğu kültürüne sahibim canım:)
Yöre kültürlerine çok meraklıyım:)Her şeyi öğrendim sayılır.Çok sevdiğim insanları bırakıp geldim.
Yani o kadar Malatyalı değilim