Dedim arkamizdan ne iş dönüyüürBişey saklayan yok canım durteyim dedim seni![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedim arkamizdan ne iş dönüyüürBişey saklayan yok canım durteyim dedim seni![]()
Yok şükür herkes iyi hiç bişey dönmüyorDedim arkamizdan ne iş dönüyüür![]()
Eşimde ve oglanda yaradı iyileşme süresi ilaçlara göre daha hızlı oluyor hücre onarıcı özelliği var ya hızlı o yüzden iyi geliyor
BekliyoruzOylamamız başlar![]()
Ne varmış ne varmış stok yapalım pınar mi Sütaş miRamazan Sofralarında sürpriz mi varmışYok artık yine mi
![]()
Bir ben heyecanlandım il k ben heyecanlandım bana özel paket olmalıRamazan Sofralarında sürpriz mi varmışYok artık yine mi
![]()
Aktarlarda oluyor abla her temizlik yapıldığında sürülmesi iyi gelir eşim her pansumanda sürmüştüSöyledim zaten abime bakacak aktara.
Netleşsin paylaşırız canımNe varmış ne varmış stok yapalım pınar mi Sütaş miacaba ne
![]()
Menü netleşti mi peki rezerve edecek miyiz yine akışına mi bırakacak sin biziNetleşsin paylaşırız canım![]()
Bende ev yapımı var.Kayınbiraderim yaptı:)Aktarlarda oluyor abla her temizlik yapıldığında sürülmesi iyi gelir eşim her pansumanda sürmüştü
İnşallah şifa olur
Detaylar sonra:)Menü netleşti mi peki rezerve edecek miyiz yine akışına mi bırakacak sin bizi![]()
Bende ev yapımı vardı yan bahçe de kantaron çiçeği varmış bilmiyorduk komşu gösterdi aldım bende yaptım bu sene ..Bende ev yapımı var.Kayınbiraderim yaptı:)
Ortak oldum:)
Detaylar sonra:)
Doğal olması daha iyi canım:)Bende ev yapımı vardı yan bahçe de kantaron çiçeği varmış bilmiyorduk komşu gösterdi aldım bende yaptım bu sene ..
İyi oldu mi bilmiyorum ama kendi yaptığım var benim de :))
Tek olmayacak sonrakine katılırsın:)ya burda olmazsam
Sinsi gibi köşede bekliyorumDetaylar sonra:)
Ama ben zamanını kaçırdım sanırım tam kırmızı olmadı benimki nedense :/Doğal olması daha iyi canım:)
Hafta hafta mi olacakTek olmayacak sonrakine katılırsın:)