Aynen o biliyor ben anlamamPaşam ağzının tadını biliyor sen ne anlarsın dondurmadan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen o biliyor ben anlamamPaşam ağzının tadını biliyor sen ne anlarsın dondurmadan![]()
Paça olsun kelle olmasın yanında beyin salatası falanBen de pek sevmem ama sadece eti ile yapılırsa yerim:)Dil,beyin vs asla yemem:)
Kelle paça işte:)Paça olsun kelle olmasın yanında beyin salatası falan![]()
Ben bilmem kellesiz paça yapsın yapana söyleKelle paça işte:)
Bakalım vazgeçmezse artık:)Ben bilmem kellesiz paça yapsın yapana söyle![]()
Kolay gelsin canımBen gidiyorum oglus uyumusken kaşlarimla dertleseyim biraz almışlar başlarını gidiyorlar![]()
üzüldüm bamyayaOnun bamya çorbası varAma 2. talihli kim olur bilemedim
![]()
Buradaki ayarlara bak canım:)Ya hamile degilim niye bu sey cikti nerden siliniyor acaba![]()
En baştan söyledi:)üzüldüm bamyaya![]()
Sakatat asla yiyememBen de pek sevmem ama sadece eti ile yapılırsa yerim:)Dil,beyin vs asla yemem:)
Hm silmek gerekiyormus tama oldu tesekkurler:)Buradaki ayarlara bak canım:)
Ciğer severim :)Sakatat asla yiyemem![]()
Rica ederimHm silmek gerekiyormus tama oldu tesekkurler:)
Arnavut ciğeri derler ,bilirsin tabii, onun yanmış unlarini tavadan kazırım sadeceCiğer severim :)
İyi gecelerİyi geceler.![]()
Ben eskiden sevmezdim ama 10 yıldır falan yiyorum:)Genelde fırında yapıyorum onu daha çok seviyorlar:)Arnavut ciğeri derler ,bilirsin tabii, onun yanmış unlarini tavadan kazırım sadeceAntikayım,evet