- 24 Eylül 2018
- 101.623
- 300.966
- 898
Amiiin❤Hakeden kazansın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiin❤Hakeden kazansın![]()
Hadi hayırlı olsun :)Evet canım gece başlarız:)
Evet canım gece başlarız:)
Ben anlamıştım geç yazıyorsun azcıkBen de Whatsapp ile burası arasindayim,belli ediyor muyum ?![]()
Beynim yandı iki arada evetBen anlamıştım geç yazıyorsun azcık![]()
Ordakileri buraya çağırBeynim yandı iki arada evet![]()
Burdakiler beni boğabilirOrdakileri buraya çağır![]()
Aslında misafirperveriz amaBurdakiler beni boğabilir![]()
Benim gibi az geveze amaAslında misafirperveriz ama![]()
Herkes senin gibi olsunBenim gibi az geveze ama![]()
Sağol kuzum benim![]()
![]()
Abimin bir arkadaşı rahatsızlanmış,apandist demişler, ameliyata almışlar. Bağırsağı zarar görmüş. Benim gibi olmaz insallah,hiç tanımıyorum ama çok üzüldüm ya
Aldi aldi dedim ona nevreste labne al diyo tamam dedi aldiEnişte labne aldı mı![]()
Aldıysa benden ona bir kahve
sonra sende rahat rahat gününü bekle
![]()
Amin inşallahAbimin bir arkadaşı rahatsızlanmış,apandist demişler, ameliyata almışlar. Bağırsağı zarar görmüş. Benim gibi olmaz insallah,hiç tanımıyorum ama çok üzüldüm ya
Amin canım,, ailesi de uzaktaymış,abim bekliyor yalnız kalmasın diyeAmin inşallahRabbim acil şifalar versin tüm hastalara
![]()
Allah razı olsun abiciğinden, onun da her işi rast gelsin inşallahAmin canım,, ailesi de uzaktaymış,abim bekliyor yalnız kalmasın diye
Amin,sağol kuzumAllah razı olsun abiciğinden, onun da her işi rast gelsin inşallah![]()
Çokta söyleme bana gıcık olmasınAldi aldi dedim ona nevreste labne al diyo tamam dedi aldi![]()