Cuma olabilir canım henüz netleşmedi:)Abla basladimi nezaman alcaz tarif
Ben görmeyenler için hatırlatma yapıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma olabilir canım henüz netleşmedi:)Abla basladimi nezaman alcaz tarif
Haaa iyiCuma olabilir canım henüz netleşmedi:)
Ben görmeyenler için hatırlatma yapıyorum![]()
Baslasiiiiiiin boşver onlara supriz olsunOylama başlasın mı ne dersin kimse yok![]()
![]()
I' m here
Nevrestecim nereden bakıyorduk kuzum seçtigin fotoğrafaOylama başlasın mı ne dersin kimse yok![]()
![]()
Bu konunun ilk mesajında ablacımNevrestecim nereden bakıyorduk kuzum seçtigin fotoğrafa![]()
Zor oldu oy vermekOylama için link dağıtmak,oy istemek yasaktır.Baştan söyleyeyim
Oylama başladı
Gizemm0
alimiyon
S Sabr-Sukur-Dua
N Nana
pinkpantera
@MigiMadid
@Yasnaz
@kukrim27
Kmsl Hnd
Dahliadivin
pearlshine
Elhan
Bal0ncuk
Rakika
@FairyTale16
retro_hippo
S sn0wdr0p
HayatSevinceGuzel
O Oha diyorum
@Minik Meleklerim
Youlost16
Elalis
Blue_Peri
@KurkmantoluSero
Canfeb
Nevreste
Teşekkür ederim canım. Ellerine sağlık.Hayirli olur inşallah.Bu konunun ilk mesajında ablacım
Popüler Konu - Yöresel Çorbalar
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200: 2oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz...www.kadinlarkulubu.com
İnşaallah ablamTeşekkür ederim canım. Ellerine sağlık.Hayirli olur inşallah.![]()
Doğum günü kutlu olsun prensesin, canımBugün kızımın doğum günü ya şans getirsin banabukadar harika çorbanın içinde biraz imkansizda olsun
![]()
Teşekkür ederiz nevos teyzesiDoğum günü kutlu olsun prensesin, canım![]()
Kaç olduTeşekkür ederiz nevos teyzesi![]()
4 oldu abla atayım foto sanAKaç oldu![]()
Kabul etmiyorum benim 23.sira rezervasyonum vardı 25 e koymuşsunOylama için link dağıtmak,oy istemek yasaktır.Baştan söyleyeyim
Oylama başladı
Gizemm0
alimiyon
S Sabr-Sukur-Dua
N Nana
pinkpantera
@MigiMadid
@Yasnaz
@kukrim27
Kmsl Hnd
Dahliadivin
pearlshine