- 8 Nisan 2017
- 57.520
- 310.061
- 698
DüşünseneAma sonuçta birinci olacak oyu alıyorlar. Belli bir süre sonra bence birinci olurlarsa hediyeyi kazanmalılar. Madalya dediğin simgesel,emek var ortada,tabii benim fikrim bu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DüşünseneAma sonuçta birinci olacak oyu alıyorlar. Belli bir süre sonra bence birinci olurlarsa hediyeyi kazanmalılar. Madalya dediğin simgesel,emek var ortada,tabii benim fikrim bu![]()
İftar yaptığın çok belli oluyor benim oğlan gibi duramiyorsun yerindeHayırlı akşamlar![]()
Yetenekliler demek ki derim
Sana daaHayırlı akşamlar![]()
Ya banaSana daa![]()
Ya banaşu yandaki smile yapacakken :nisan yazmam peki
![]()
ben belli bir süre sonunda sıfırlanması taraftarıyım:)
Nisan derkenYa banaşu yandaki smile yapacakken :nisan yazmam peki
![]()
Benim gibi dusunen ikinci kisi,oleyben belli bir süre sonunda sıfırlanması taraftarıyım:)
du yazayım kazen abiye,iftar sonrası keyfi yerine gelmişmidir acep![]()
Anladım galibaondurma yerine
![]()
yani haklıyız bence :)Benim gibi dusunen ikinci kisi,oley![]()
6 aylık,1 senelik olduktan sonra bitebilir mesela . Fasulye de bayatlar ayolyani haklıyız bence :)
6 ay erken olur belki ama 1 yıl iyi bence.diğerlerinin 12 kere kazanma şansları var.ayrıca fasulyeler her yarışmada kazanamıyor ki,bknz çorbalarda ben6 aylık,1 senelik olduktan sonra bitebilir mesela . Fasulye de bayatlar ayol![]()
Aynı mantiktayiz canım6 ay erken olur belki ama 1 yıl iyi bence.diğerlerinin 12 kere kazanma şansları var.ayrıca fasulyeler her yarışmada kazanamıyor ki,bknz çorbalarda ben![]()
50 sene de olsa sesi çıkmaz ki onunnevoş zaten kurudu gitti 2 yıl olmuş![]()
işte sessizlerin sesi olalım50 sene de olsa sesi çıkmaz ki onun![]()
Ben varim,ilk katılan sen ve ahretligim olduişte sessizlerin sesi olalım![]()