Küçük olunca kalkıp bir şeyler hazırlaman lazım bugün benim hepsi oruçtu:)Sabah geç kalktık kahvaltı derdi yoktu:)Ortanca erken kalktı digerleri çok geç yattı sahurda n sonra o yüzden uyudular canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçük olunca kalkıp bir şeyler hazırlaman lazım bugün benim hepsi oruçtu:)Sabah geç kalktık kahvaltı derdi yoktu:)Ortanca erken kalktı digerleri çok geç yattı sahurda n sonra o yüzden uyudular canim
Oy oy bende görsem o günleri maşallah :))Küçük olunca kalkıp bir şeyler hazırlaman lazım bugün benim hepsi oruçtu:)Sabah geç kalktık kahvaltı derdi yoktu:)
Arada bari kaç gelBen gideyorum beyim çay bekler,bayrama kadar iftardan sonra beklemeyin beni![]()
Büyürler canım inşaallah zaman hızla geçiyorOy oy bende görsem o günleri maşallah :))
Tamam arada ses ver özlemeyelimBen gideyorum beyim çay bekler,bayrama kadar iftardan sonra beklemeyin beni![]()
Görüşürüz canım bende gideyim de birinc cuze baslayayim hatim için o çok uzun ya onu bitirince rahatlıyorum gerisi geliyirBen gideyorum beyim çay bekler,bayrama kadar iftardan sonra beklemeyin beni![]()
Doğru söylüyorsun canım hayırlısı ile inşallah görürüzBüyürler canım inşaallah zaman hızla geçiyor![]()
Arada bari kaç gel![]()
Geldim:)telefonla konuşuyorTamam arada ses ver özlemeyelim![]()
Bende 11.sayfada pes ettim çocuk durmadi:)Görüşürüz canım bende gideyim de birinc cuze baslayayim hatim için o çok uzun ya onu bitirince rahatlıyorum gerisi geliyir![]()
Uzun sürsünGeldim:)telefonla konuşuyor![]()
Allah kabul etsin kuzumGörüşürüz canım bende gideyim de birinc cuze baslayayim hatim için o çok uzun ya onu bitirince rahatlıyorum gerisi geliyir![]()
Hayırlı gecelerHayırlı geceler hepinize![]()
Hayırlı Ramazanlar canımHayirli ramazanlar kizlar❤
Kazanan belli olmus gibi, simdiden tebrik mi etsek
Bu arada bisi sorcam bu pinar yarismasinda 1. Olunsa fasulye olmaya aday olunuyo mu, yani 3 birincilik hakkimiz var ya hani, 1 hakkimiz gider mi
Bide ramazan menulerini ne zaman aliyoruz![]()
Hmmm sayiliyo demek.Hayırlı Ramazanlar canım
Yok daha erken:)
Evet Pınarda sayılıyor:)
Ramazan sofraları henüz belli değil canım onun için biraz bekleyeceğiz:)