- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım
Sağol canım benim
Sağol canım benim
alnının teriyle hakettin valla :) 2 sene fasilleye can mı dayanırSağol canım benim![]()
Dayanıyordum ne yapayımalnının teriyle hakettin valla :) 2 sene fasilleye can mı dayanır![]()
Etiketler doğru görünüyorYa niye böyle oluyor kimseye gitmiyor etiketlerim![]()
Peşinde de ben varımSonuncu olmak gibi, nasıl kıydınız bana ya hç yakıştıramadm size![]()
![]()
![]()
Abla doğruda bı tuhaflık var gitmiyor bildirim kaçtır oluyor tek tek yazmayınca gitmiyor benim.Etiketler doğru görünüyor![]()
Bazen oluyor canım sistemle alakalı olabilir:)Abla doğruda bı tuhaflık var gitmiyor bildirim kaçtır oluyor tek tek yazmayınca gitmiyor benim.
Teşekkür ederim canım
Öyle söyleme lütfen ben 3 oy aldığımı biliyorum bazı kategorilerde:)Resmen sonuncu oldum ya resmenzaten birincilik degildi hedefim
Gerçekten okadarmı kötüydüki 4 oy alarak sonuncu oldum 4 oy 4![]()
Neyse yapcak bişi yok yazdım ben görene gormeyeneBazen oluyor canım sistemle alakalı olabilir:)
Valla abla bilmiyorumkiÖyle söyleme lütfen ben 3 oy aldığımı biliyorum bazı kategorilerde:)
hayır canım ya öyle düşünmeResmen sonuncu oldum ya resmenzaten birincilik degildi hedefim
Gerçekten okadarmı kötüydüki 4 oy alarak sonuncu oldum 4 oy 4![]()