Tamam o iş bende:)kız başıma sarma onu :)
sonra hep ister zaten çok sever böyle yöreseldi,şerbetli tatlıydı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam o iş bende:)kız başıma sarma onu :)
ahahahhahahahhah 70 lerden kalma koca modeliYok öyle demiyor da nesi var sapasağlam,yeniler böyle sağlam değil diyor![]()
Zaten o yıllarda doğmuşlar:)ahahahhahahahhah 70 lerden kalma koca modeli![]()
Aynen ya birazda bizim kıyamadığımızdan oluyor,idare ettiğimizdenBende o sebeple boyamak istiyorum.18 yıl oldu hala taş gibi:)
Ben hep mesajları kaçırıyorum yetişemiyorum:)
Senin corbani da etiketinide yiriiiiiiimkiiiiiBen de ilk yarışmam da destek olan herkese teşekkür ediyorummutlu ettiniz ☺
Elhan ❤
Selenofil ❤
sirin_esmer ❤ T Translokasyon1521 ❤
Neysesakinim
leylayasemin ❤
Blue_Peri ❤
Casper25 ❤
pawlover ❤ C calypso35 ❤
Jawlensky ❤ D dilanmavi ❤ @Yasnaz ❤
Nergis 35 ❤
Bal0ncuk ❤
Pturan ❤
WunderLost ❤ A Alonealone123 ❤
Sağolun
İnşallah etiketlerim çıkar![]()
Bende öyleyim:)Aynen ya birazda bizim kıyamadığımızdan oluyor,idare ettiğimizden
Kıyamıyoruz daha sağlam diye değiştirmeye,millet yeni yeni eşyaları değiştiriyor oysaki
Bazen kızıyorum kendime bu huyum yüzünden![]()
Elalisbaklavaaçkız başıma sarma onu :)
öyle ölmem füze at@Elalisbaklavaaç![]()
Yeee YeeeSenin corbani da etiketinide yiriiiiiiimkiiiii![]()
![]()
Tamam önce gözleme ile başlıyoruz sonra börek daha sonra baklava:)öyle ölmem füze at![]()
kız gelsene feyriye
yaniTamam önce gözleme ile başlıyoruz sonra börek daha sonra baklava:)
ben ona hazır yufkayı el açması diye kakalarımkariyerkadin babana söyle annen önce gözleme,sonra el açması börek yapacak bayrama bayram baklavasını annen el açması yapacak hazır olsun
![]()
Olmaz sen yapacaksın bizde detaylı resim istiyoruz:)Gözleme ya baklava demedik:)ben ona hazır yufkayı el açması diye kakalarım![]()