En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Eşim Konyalı :)
Konyalı larin huyu fena ya

Benim eşim Manisa li ama savaş zamanı sancak tutanlar olarak Konya'dan gelmişler

Çok gırtlaktan konuşuyorlar hani Manisa da öyle gırtlaktan konuşan bı onların köyü var

Konyalı larin huyu fena ya

Benim eşim Manisa li ama savaş zamanı sancak tutanlar olarak Konya'dan gelmişler

Çok gırtlaktan konuşuyorlar hani Manisa da öyle gırtlaktan konuşan bı onların köyü var
Herkes bir değil ama benim tanıdıklarımda çok normal değil

Herkes bir değil ama benim tanıdıklarımda çok normal değil
Ahahhaa her yerin iyi de kötü de insanı var canım benim benimki ne ben fena diyorum da diğerlerine bakarsan opupte başıma koyuyorum ama bak Rakika da Konyalı baş tacı

İyidir canım senden ne haber?
Alıştım gibi

Fasulye turşusu hiç yapmadım bı ara alirim tarifin varsa
En sevdiğim turşudur fasulye turşusu, sonra da lahana turşusu Ben 5lik bidonda yapıyorum canım, 2 buçuk kg falan fasulye denk geliyor:) Fasulyeyi hafif haşlayıp soğutuyorum. 2-3 baş sarımsak, 1 su bardağı sirke, 3 kaşıkta salamura tuzu... Fasulyeyi aralarına birkaç diş sarumsak koyarak dolduruyorum bidona. Tuzu sirkeyi koyuyorum, üzerini geçecek kadar da su ekliyorum, yaklaşık 2 haftada olur

Canım konuyu açtın mı?

Sagol cnm Vallahi öyle bir bitkinin düşmüşüm ki oğlum gece 4'ten beridir kusma ishal viral Salgın varmış Sanırım aman dikkat edin bir gün okula yolladım anında hastalık kaptı
Bende dün gece uyuyamadim oğlan ateslendi hastaneye genel kontrole gittik akşamına hasta oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…