Rakika Çok şükür 🤲🥰 Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2017 6.479 39.417 548 34 7 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.681 minik meleklerim .!.: Bakma öyle melul melul güzellik E Evvab dedikodumu yapmış boyu kısa şişman demiş Genişletmek için tıkla... Ben sana yakışıyor dedim ya takma boşver
minik meleklerim .!.: Bakma öyle melul melul güzellik E Evvab dedikodumu yapmış boyu kısa şişman demiş Genişletmek için tıkla... Ben sana yakışıyor dedim ya takma boşver
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.260 306.855 698 7 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.682 Rakika .!.: Ben sana yakışıyor dedim ya takma boşver Genişletmek için tıkla...
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 7 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.683 Rakika .!.: Ben sana yakışıyor dedim ya takma boşver Genişletmek için tıkla... Takmaz o sevmezsem uğraşmam ben
Rakika .!.: Ben sana yakışıyor dedim ya takma boşver Genişletmek için tıkla... Takmaz o sevmezsem uğraşmam ben
Jenna16 Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 100.729 299.180 898 7 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.684 L E Y L .!.: İlk günüm değil ki tee kaç gün ağrılı sancılı şırıl şırıl geldi Genişletmek için tıkla... Annem aylar sonra anlamış,ondan dedimdi
L E Y L .!.: İlk günüm değil ki tee kaç gün ağrılı sancılı şırıl şırıl geldi Genişletmek için tıkla... Annem aylar sonra anlamış,ondan dedimdi
Jenna16 Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 100.729 299.180 898 7 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.685 minik meleklerim .!.: Beni bir sen anlarsın bebekim Genişletmek için tıkla... Oooo
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 7 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.686 minik meleklerim .!.: Kapı komsu Edremit'te uzun bir süre gelmez Genişletmek için tıkla... Kurtuldu senden bi süre minik meleklerim .!.: Hamile misin Genişletmek için tıkla... Değilim minik meleklerim .!.: Gül melek bize gelince bodur şişman Genişletmek için tıkla... sende güzelsin minik meleklerim .!.: aha ama senin benden eksiğin var pardon af buyur fazlan var benden uzunsun yaaa Genişletmek için tıkla... Devede de boy var minik meleklerim .!.: Bakma öyle melul melul güzellik E Evvab dedikodumu yapmış boyu kısa şişman demiş Genişletmek için tıkla... Kim yapmış -VUSLAT- yaptı iyiki o benden kısa boylu dedi
minik meleklerim .!.: Kapı komsu Edremit'te uzun bir süre gelmez Genişletmek için tıkla... Kurtuldu senden bi süre minik meleklerim .!.: Hamile misin Genişletmek için tıkla... Değilim minik meleklerim .!.: Gül melek bize gelince bodur şişman Genişletmek için tıkla... sende güzelsin minik meleklerim .!.: aha ama senin benden eksiğin var pardon af buyur fazlan var benden uzunsun yaaa Genişletmek için tıkla... Devede de boy var minik meleklerim .!.: Bakma öyle melul melul güzellik E Evvab dedikodumu yapmış boyu kısa şişman demiş Genişletmek için tıkla... Kim yapmış -VUSLAT- yaptı iyiki o benden kısa boylu dedi
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 7 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.687 Jenna _16 .!.: Annem aylar sonra anlamış,ondan dedimdi Genişletmek için tıkla... Vardır orda bir hikmet bende yok biliyorum test yaptım
Jenna _16 .!.: Annem aylar sonra anlamış,ondan dedimdi Genişletmek için tıkla... Vardır orda bir hikmet bende yok biliyorum test yaptım
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.260 306.855 698 7 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.688 Jenna _16 .!.: Oooo Genişletmek için tıkla... Seni minciririm ponçik hani ikimizde siskoyuz biz ondan dedim di Sen cansın
Jenna _16 .!.: Oooo Genişletmek için tıkla... Seni minciririm ponçik hani ikimizde siskoyuz biz ondan dedim di Sen cansın
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.260 306.855 698 7 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.689 L E Y L .!.: Kurtuldu senden bi süre Değilim sende güzelsin Devede de boy var Kim yapmış -VUSLAT- yaptı iyiki o benden kısa boylu dedi Genişletmek için tıkla... Yok komşum iyidir sağolsuj geçen geldiğinde sıkı sıkı tembihledi sakin evini satıp gitme bak diye çok sever kendisi beni Bende seni çok seviyorum canım arkadaşım @-VUSLAT- doğru mu söylüyorsun ilk sen mi dedin Kim dediyse doğru demiş Allah bu kadar nasip etmiş ne yapayım
L E Y L .!.: Kurtuldu senden bi süre Değilim sende güzelsin Devede de boy var Kim yapmış -VUSLAT- yaptı iyiki o benden kısa boylu dedi Genişletmek için tıkla... Yok komşum iyidir sağolsuj geçen geldiğinde sıkı sıkı tembihledi sakin evini satıp gitme bak diye çok sever kendisi beni Bende seni çok seviyorum canım arkadaşım @-VUSLAT- doğru mu söylüyorsun ilk sen mi dedin Kim dediyse doğru demiş Allah bu kadar nasip etmiş ne yapayım
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 7 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.690 deynepnaz .!.: Eşi evdeymiş ama.Neden rahatsız olurduk ,ev belki müsait olmaz diye.Demek ki samimi arkadaşlar ki yokken gelmişler,eşinin haberi vardır belki. Kar tatili mi yoksa ?Kar yüzü göremedik doğru düzgün 15 gün erken kalkmamıştırsın ,alıştın tabi geç kalkmaya Genişletmek için tıkla... Aynen alıştım geç kalkmaya Yok canım kar tatili değil Öğretmeninizin eğitimi varmış...o yüzden
deynepnaz .!.: Eşi evdeymiş ama.Neden rahatsız olurduk ,ev belki müsait olmaz diye.Demek ki samimi arkadaşlar ki yokken gelmişler,eşinin haberi vardır belki. Kar tatili mi yoksa ?Kar yüzü göremedik doğru düzgün 15 gün erken kalkmamıştırsın ,alıştın tabi geç kalkmaya Genişletmek için tıkla... Aynen alıştım geç kalkmaya Yok canım kar tatili değil Öğretmeninizin eğitimi varmış...o yüzden
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 7 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.691 tontriko .!.: Burdayim hayatim:)) katiliomusun bu kategoriye? Genişletmek için tıkla... Daha tarif ayırtmadım Canım İddialılar kapılmış bile
tontriko .!.: Burdayim hayatim:)) katiliomusun bu kategoriye? Genişletmek için tıkla... Daha tarif ayırtmadım Canım İddialılar kapılmış bile
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 7 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.692 RosSsS .!.: yarı var yarı yok yarı canlı yarı ölüyüm sen nerelerdesn cnmm nabıyorsun Genişletmek için tıkla... Gezmeler devam ediyor tabi Bende yeni yıla yeni evimde girdim Canım Taşınma telaşıdır odur budur pek giremiyorum son dönemde...
RosSsS .!.: yarı var yarı yok yarı canlı yarı ölüyüm sen nerelerdesn cnmm nabıyorsun Genişletmek için tıkla... Gezmeler devam ediyor tabi Bende yeni yıla yeni evimde girdim Canım Taşınma telaşıdır odur budur pek giremiyorum son dönemde...
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 7 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.693 can09e .!.: ahaha onu bilerek yazmadım deliniyormuş kayıyormuş falan tüpler bağlıyken gebe kalan da duydum ona bile dikkat yanii Genişletmek için tıkla... Aman olmasın Allah isteyip de olmayanlara versin İnşaAllah. minik meleklerim .!.: Bizde 3 kız 1 erkek öyle çok kavga dövüş oluyor Genişletmek için tıkla... Bizimkiler de öyleydi, büyüyünce uysallaştılar:) minik meleklerim .!.: Bende düşünüyorum onu eşim müsaade etmiyor :// Genişletmek için tıkla... Hiç de izin almadım ondan bağlatıcam dedim bitti L E Y L .!.: Kurtuldu senden bi süre Değilim sende güzelsin Devede de boy var Kim yapmış -VUSLAT- yaptı iyiki o benden kısa boylu dedi Genişletmek için tıkla... Aha topu bana attı bak minik meleklerim .!.: Yok komşum iyidir sağolsuj geçen geldiğinde sıkı sıkı tembihledi sakin evini satıp gitme bak diye çok sever kendisi beni Bende seni çok seviyorum canım arkadaşım @-VUSLAT- doğru mu söylüyorsun ilk sen mi dedin Kim dediyse doğru demiş Allah bu kadar nasip etmiş ne yapayım Genişletmek için tıkla... Ben kısayım dedim @L E Y L minik meleklerim daha kısa dediBenim büyük kızımın da fazlası var ama kendisi bir hafta diyet yapıyor, sonra ki hafta yemesi iki katına çıkıyor Sözde yurda dönünde diyete başlayacak bakalım
can09e .!.: ahaha onu bilerek yazmadım deliniyormuş kayıyormuş falan tüpler bağlıyken gebe kalan da duydum ona bile dikkat yanii Genişletmek için tıkla... Aman olmasın Allah isteyip de olmayanlara versin İnşaAllah. minik meleklerim .!.: Bizde 3 kız 1 erkek öyle çok kavga dövüş oluyor Genişletmek için tıkla... Bizimkiler de öyleydi, büyüyünce uysallaştılar:) minik meleklerim .!.: Bende düşünüyorum onu eşim müsaade etmiyor :// Genişletmek için tıkla... Hiç de izin almadım ondan bağlatıcam dedim bitti L E Y L .!.: Kurtuldu senden bi süre Değilim sende güzelsin Devede de boy var Kim yapmış -VUSLAT- yaptı iyiki o benden kısa boylu dedi Genişletmek için tıkla... Aha topu bana attı bak minik meleklerim .!.: Yok komşum iyidir sağolsuj geçen geldiğinde sıkı sıkı tembihledi sakin evini satıp gitme bak diye çok sever kendisi beni Bende seni çok seviyorum canım arkadaşım @-VUSLAT- doğru mu söylüyorsun ilk sen mi dedin Kim dediyse doğru demiş Allah bu kadar nasip etmiş ne yapayım Genişletmek için tıkla... Ben kısayım dedim @L E Y L minik meleklerim daha kısa dediBenim büyük kızımın da fazlası var ama kendisi bir hafta diyet yapıyor, sonra ki hafta yemesi iki katına çıkıyor Sözde yurda dönünde diyete başlayacak bakalım
can09e Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Nisan 2018 19.088 51.057 548 46 Ankara 7 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.694 -VUSLAT- .!.: Aman olmasın Allah isteyip de olmayanlara versin İnşaAllah. Genişletmek için tıkla... aminn amin ama gelirse de baş üstü olur tekne kazıntısı sendeee :))
-VUSLAT- .!.: Aman olmasın Allah isteyip de olmayanlara versin İnşaAllah. Genişletmek için tıkla... aminn amin ama gelirse de baş üstü olur tekne kazıntısı sendeee :))
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 7 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.695 Etiketleme niye olmuyor ya
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 7 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.696 can09e .!.: aminn amin ama gelirse de baş üstü olur tekne kazıntısı sendeee :)) Genişletmek için tıkla... Aynen, istemiyorum ama kazara mazara 10 tane de olsa amenna:)
can09e .!.: aminn amin ama gelirse de baş üstü olur tekne kazıntısı sendeee :)) Genişletmek için tıkla... Aynen, istemiyorum ama kazara mazara 10 tane de olsa amenna:)
can09e Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Nisan 2018 19.088 51.057 548 46 Ankara 7 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.697 -VUSLAT-
can09e Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Nisan 2018 19.088 51.057 548 46 Ankara 7 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.698 -VUSLAT- .!.: Aynen, istemiyorum ama kazara mazara 10 tane de olsa amenna:) Genişletmek için tıkla... En kucugu kac yasinda canim ?
-VUSLAT- .!.: Aynen, istemiyorum ama kazara mazara 10 tane de olsa amenna:) Genişletmek için tıkla... En kucugu kac yasinda canim ?
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 7 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.699 @can09 sen bana yaşlı mı dedin
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 7 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.700 Ya yine olmadı