ya bak biliyorum yarma nohut :))) yok yok ya birinci olamayacağım için çok yetenekli arkadaşların arasında hiç almayayım :))) katılan arkadaşlara başarılar ben oy kullanmaya geliirm
ya bak biliyorum yarma nohut :))) yok yok ya birinci olamayacağım için çok yetenekli arkadaşların arasında hiç almayayım :))) katılan arkadaşlara başarılar ben oy kullanmaya geliirm
6'da kalkıyoruz.Kahvaltı yapmıyorlar.Çantalarına börek,poğaça,tost,kuruyemiş meyve falan koyuyorum:)Ama 2 günde bir çıkmadan eşime kahvaltı hazırlayıp çıkıyorum:)
Uyumak değil ya sabah karanlıkta dışarı çıkmak problem oluyor:)Arabadan çok çektim bu kış
Buz tutmasındından,sis,kar,buharİlerleyen saatlerde hava açılıyor:)
Uyumak değil ya sabah karanlıkta dışarı çıkmak problem oluyor:)Arabadan çok çektim bu kış
Evet ya o taraflar hâlâ karlı, bir yerde 10 metreyi bulmuş kar kalınlığıNiye o kadar erken okul saati ki, yazık öğrencilere karanlıkta çıkıyorlar evden.
Eski canım 2009 model:)Eşim kullanmıyor genelde bende öğrenme aşamasında çarpa çarpa öğrendiğim için değiştirmiyoruz.Bu yıl sonu değiştirebiliriz:)
Ama çalışmasında falan sıkıntı değil canım camlar sabah hep buz tutuyor veya kapılar onunla çok uğraştım bu yıl
Evet ya o taraflar hâlâ karlı, bir yerde 10 metreyi bulmuş kar kalınlığıNiye o kadar erken okul saati ki, yazık öğrencilere karanlıkta çıkıyorlar evden.