Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.041 yasminsay .!.: Ellerine sağlık canım benim, aklıma düşürdün Bende şerbeti ocağa koyarak, tatlıya giriştim sayende İyi de oldu, akşam yemeğe misafirim var Genişletmek için tıkla... Benimde yapasım geldi de tuzsuz dan korkuyorum
yasminsay .!.: Ellerine sağlık canım benim, aklıma düşürdün Bende şerbeti ocağa koyarak, tatlıya giriştim sayende İyi de oldu, akşam yemeğe misafirim var Genişletmek için tıkla... Benimde yapasım geldi de tuzsuz dan korkuyorum
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.418 155.237 898 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.042 Canfeb .!.: Sabah sabah bu ne şimdi Genişletmek için tıkla... Misafirim geliyor ME118 .!.: Aman Allahım oneeeeeeee . Genişletmek için tıkla... yasminsay .!.: Ellerine sağlık canım benim, aklıma düşürdün Bende şerbeti ocağa koyarak, tatlıya giriştim sayende İyi de oldu, akşam yemeğe misafirim var Genişletmek için tıkla... Sagol şekerim, seninde ellerine sağlık Canfeb .!.: Benimde yapasım geldi de tuzsuz dan korkuyorum Genişletmek için tıkla... korkma, bizden laf çıkmaz
Canfeb .!.: Sabah sabah bu ne şimdi Genişletmek için tıkla... Misafirim geliyor ME118 .!.: Aman Allahım oneeeeeeee . Genişletmek için tıkla... yasminsay .!.: Ellerine sağlık canım benim, aklıma düşürdün Bende şerbeti ocağa koyarak, tatlıya giriştim sayende İyi de oldu, akşam yemeğe misafirim var Genişletmek için tıkla... Sagol şekerim, seninde ellerine sağlık Canfeb .!.: Benimde yapasım geldi de tuzsuz dan korkuyorum Genişletmek için tıkla... korkma, bizden laf çıkmaz
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.418 155.237 898 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.043 minik meleklerim .!.: Aboowwww bacım ne ettin :)) Şerbetli yarışması olursa uzak duracağım Genişletmek için tıkla... Niye canım, sen künefe yapmış birisin. Daha iddalı olman lazım
minik meleklerim .!.: Aboowwww bacım ne ettin :)) Şerbetli yarışması olursa uzak duracağım Genişletmek için tıkla... Niye canım, sen künefe yapmış birisin. Daha iddalı olman lazım
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.268 307.222 698 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.044 -cantanem- .!.: Niye canım, sen künefe yapmış birisin. Daha iddalı olman lazım Genişletmek için tıkla... İddialı olsaydı birinici olurdum kız :))
-cantanem- .!.: Niye canım, sen künefe yapmış birisin. Daha iddalı olman lazım Genişletmek için tıkla... İddialı olsaydı birinici olurdum kız :))
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.418 155.237 898 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.045 minik meleklerim .!.: İddialı olsaydı birinici olurdum kız :)) Genişletmek için tıkla... Basma kadayıf, falan da vardı. Artık birdahaki sefere olursun. Hiç belli olmaz
minik meleklerim .!.: İddialı olsaydı birinici olurdum kız :)) Genişletmek için tıkla... Basma kadayıf, falan da vardı. Artık birdahaki sefere olursun. Hiç belli olmaz
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.268 307.222 698 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.046 -cantanem- .!.: Basma kadayıf, falan da vardı. Artık birdahaki sefere olursun. Hiç belli olmaz Genişletmek için tıkla... Birde şey soracağım ben fıstık aldım sarı sarı çıktı hep senin fistiklar yeşil
-cantanem- .!.: Basma kadayıf, falan da vardı. Artık birdahaki sefere olursun. Hiç belli olmaz Genişletmek için tıkla... Birde şey soracağım ben fıstık aldım sarı sarı çıktı hep senin fistiklar yeşil
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.711 108.569 598 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.047 Nevreste .!.: Etiket yapmamı ister misin net görsün Genişletmek için tıkla... Bu şekilde tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış mı diyorsun yani
Nevreste .!.: Etiket yapmamı ister misin net görsün Genişletmek için tıkla... Bu şekilde tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış mı diyorsun yani
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.711 108.569 598 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.048 -VUSLAT- .!.: Camları sonra silersin çorba yap sen Genişletmek için tıkla... Çorba yerine pasta yaptım olmaz mı?
-VUSLAT- .!.: Camları sonra silersin çorba yap sen Genişletmek için tıkla... Çorba yerine pasta yaptım olmaz mı?
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.711 108.569 598 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.049 minik meleklerim .!.: Benim mezelerden kabağa da yorum yapmıştı oy verecek sanmıştım Genişletmek için tıkla... Farketmemiştim sana yorum yazdığını,bi koşu gittim baktım . Şimdi başkasını da merak alır ,gider bakar
minik meleklerim .!.: Benim mezelerden kabağa da yorum yapmıştı oy verecek sanmıştım Genişletmek için tıkla... Farketmemiştim sana yorum yazdığını,bi koşu gittim baktım . Şimdi başkasını da merak alır ,gider bakar
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.050 -cantanem- .!.: Misafirim geliyor Sagol şekerim, seninde ellerine sağlık korkma, bizden laf çıkmaz Genişletmek için tıkla... Şerbeti koydum ocaga
-cantanem- .!.: Misafirim geliyor Sagol şekerim, seninde ellerine sağlık korkma, bizden laf çıkmaz Genişletmek için tıkla... Şerbeti koydum ocaga
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.051 deynepnaz .!.: Farketmemiştim sana yorum yazdığını,bi koşu gittim baktım . Şimdi başkasını da merak alır ,gider bakar Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atsanda buraya baksak bir
deynepnaz .!.: Farketmemiştim sana yorum yazdığını,bi koşu gittim baktım . Şimdi başkasını da merak alır ,gider bakar Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atsanda buraya baksak bir
yorgun anneanne Hivronum Pro Üye 25 Temmuz 2013 8.103 17.428 448 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.052 -cantanem- .!.: Eki Görüntüle 2234025 Bende yaptım, gelin yiyelim Genişletmek için tıkla... Ay çok güzel görünüyor ya eminim Tadıda öyledir ellerine sağlık
-cantanem- .!.: Eki Görüntüle 2234025 Bende yaptım, gelin yiyelim Genişletmek için tıkla... Ay çok güzel görünüyor ya eminim Tadıda öyledir ellerine sağlık
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.658 615.264 1.423 Malatya 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.053 Canfeb .!.: Şerbeti koydum ocaga Genişletmek için tıkla... @tuzsuz_ruh
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.711 108.569 598 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.054 Canfeb .!.: Şerbeti koydum ocaga Genişletmek için tıkla... Aman dikkatli ol neme lazım seni @tuzsuz_ruh a ispiyonlayanlar olur ,kimseye güven olmaz,herkes senin benim gibi mi?
Canfeb .!.: Şerbeti koydum ocaga Genişletmek için tıkla... Aman dikkatli ol neme lazım seni @tuzsuz_ruh a ispiyonlayanlar olur ,kimseye güven olmaz,herkes senin benim gibi mi?
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.658 615.264 1.423 Malatya 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.055 Smile Forever .!.: Yok beyaa abla, gorumcem buzluga koymak istedi kucuk bebegi varda, 1 kilosunu pisirdim gerisi buzluk icin Sekerparemi de cok begendiler, hem tarifi ogrettim hemde birazini goturecek oyle yani Genişletmek için tıkla... Ellerinize sağlık canım sağlıkla yesin inşaallah Son düzenleme: 9 Şubat 2019
Smile Forever .!.: Yok beyaa abla, gorumcem buzluga koymak istedi kucuk bebegi varda, 1 kilosunu pisirdim gerisi buzluk icin Sekerparemi de cok begendiler, hem tarifi ogrettim hemde birazini goturecek oyle yani Genişletmek için tıkla... Ellerinize sağlık canım sağlıkla yesin inşaallah
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.711 108.569 598 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.056 Nevreste .!.: @tuzsuz_ruh Genişletmek için tıkla... Aynı anda
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.658 615.264 1.423 Malatya 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.057 sendemibrutus .!.: Kazanan ödülü nedir Genişletmek için tıkla... Sitemizdeki yarışmaları kazanan arkadaşlara duyuru.. Buraya bakabilirsiniz:)
sendemibrutus .!.: Kazanan ödülü nedir Genişletmek için tıkla... Sitemizdeki yarışmaları kazanan arkadaşlara duyuru.. Buraya bakabilirsiniz:)
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.658 615.264 1.423 Malatya 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.058 L E Y L .!.: Hayırlı Sabahlar haftasonu herkes kaybolur yine dünü çorbasız geçirdik bugün yapan olur inşaAllah :) Genişletmek için tıkla... Çorba pişti eklenecek:)
L E Y L .!.: Hayırlı Sabahlar haftasonu herkes kaybolur yine dünü çorbasız geçirdik bugün yapan olur inşaAllah :) Genişletmek için tıkla... Çorba pişti eklenecek:)
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.059 deynepnaz .!.: Aman dikkatli ol neme lazım seni @tuzsuz_ruh a ispiyonlayanlar olur ,kimseye güven olmaz,herkes senin benim gibi mi? Genişletmek için tıkla... Aaaa lütfen @tuzsuz_ruh a söylemeyin çok kızar sonra
deynepnaz .!.: Aman dikkatli ol neme lazım seni @tuzsuz_ruh a ispiyonlayanlar olur ,kimseye güven olmaz,herkes senin benim gibi mi? Genişletmek için tıkla... Aaaa lütfen @tuzsuz_ruh a söylemeyin çok kızar sonra
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.711 108.569 598 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.060 L E Y L .!.: Ekran görüntüsü atsanda buraya baksak bir Genişletmek için tıkla... Şu an PC deyim ,Kazen'in mesajını kopyala yapıştır yaptım Balkabağı uzmanlık alanıma girer ... Böyle hiç tarif görmemiştim değişik geldi tadını merak ettim... Haydari favori soğuk mezemdir. Yanılıyorsam düzeltin lütfen görselden anlayamazsınız deseniz de yoğunluğu biraz az gibi geldi ? Yanılıyor muyum ?
L E Y L .!.: Ekran görüntüsü atsanda buraya baksak bir Genişletmek için tıkla... Şu an PC deyim ,Kazen'in mesajını kopyala yapıştır yaptım Balkabağı uzmanlık alanıma girer ... Böyle hiç tarif görmemiştim değişik geldi tadını merak ettim... Haydari favori soğuk mezemdir. Yanılıyorsam düzeltin lütfen görselden anlayamazsınız deseniz de yoğunluğu biraz az gibi geldi ? Yanılıyor muyum ?