yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.799 135.451 598 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.221 Nevreste .!.: Temizlik yapıyorum konuşacağınıza yardıma gelin:) N Nana m çorba yapmış kim demiş sunum yapamıyor Genişletmek için tıkla... Ekledi mi
Nevreste .!.: Temizlik yapıyorum konuşacağınıza yardıma gelin:) N Nana m çorba yapmış kim demiş sunum yapamıyor Genişletmek için tıkla... Ekledi mi
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.222 minik meleklerim .!.: Geçen gün fincan kek e kabartma tozu vanilya koymayı unutmuşum çocuklar çok beğendi Genişletmek için tıkla... yasminsay .!.: Islak kek sütsüz olmaz, portakal zaten rahiyalı vanilyaya gerek yok. Buzdolabı poşetine koy, buzluğa at Genişletmek için tıkla... -VUSLAT- .!.: Yorğurt da koyabilirsin süt yerine Genişletmek için tıkla... Vanilyasız yoğurtla yapayım ölçünüz varmı borcamda altı pişmiyor benim kekin normal tepside yapayım :) Kabuk çok kalanıda buzluğa atayım
minik meleklerim .!.: Geçen gün fincan kek e kabartma tozu vanilya koymayı unutmuşum çocuklar çok beğendi Genişletmek için tıkla... yasminsay .!.: Islak kek sütsüz olmaz, portakal zaten rahiyalı vanilyaya gerek yok. Buzdolabı poşetine koy, buzluğa at Genişletmek için tıkla... -VUSLAT- .!.: Yorğurt da koyabilirsin süt yerine Genişletmek için tıkla... Vanilyasız yoğurtla yapayım ölçünüz varmı borcamda altı pişmiyor benim kekin normal tepside yapayım :) Kabuk çok kalanıda buzluğa atayım
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.223 N Nana bizi çorbacıya götürr
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.224 yasminsay .!.: Seninkiler benimkilerden büyük Genişletmek için tıkla... bende anlamadım şerbeti yedikce sistiler :) minik meleklerim .!.: Hepinizizin ki de ye beni diyor valla çok güzel olmuş Canfeb @-cantanem- Genişletmek için tıkla... saol canım deynepnaz .!.: yasminsay @-cantanem- Canfeb neden misafire, dağıtmaya tatlı yaptığınızı anladım benEki Görüntüle 2234086 Genişletmek için tıkla... Eyvah deşifre olduk
yasminsay .!.: Seninkiler benimkilerden büyük Genişletmek için tıkla... bende anlamadım şerbeti yedikce sistiler :) minik meleklerim .!.: Hepinizizin ki de ye beni diyor valla çok güzel olmuş Canfeb @-cantanem- Genişletmek için tıkla... saol canım deynepnaz .!.: yasminsay @-cantanem- Canfeb neden misafire, dağıtmaya tatlı yaptığınızı anladım benEki Görüntüle 2234086 Genişletmek için tıkla... Eyvah deşifre olduk
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 28.222 82.840 598 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.225 Nevreste .!.: Temizlik yapıyorum konuşacağınıza yardıma gelin:) N Nana m çorba yapmış kim demiş sunum yapamıyor Genişletmek için tıkla... Artık yapabildiğim kadar yapmaya çalıştım L E Y L .!.: N Nana bizi çorbacıya götürr Genişletmek için tıkla... Ben yaparım, dışarda yemek pahalı
Nevreste .!.: Temizlik yapıyorum konuşacağınıza yardıma gelin:) N Nana m çorba yapmış kim demiş sunum yapamıyor Genişletmek için tıkla... Artık yapabildiğim kadar yapmaya çalıştım L E Y L .!.: N Nana bizi çorbacıya götürr Genişletmek için tıkla... Ben yaparım, dışarda yemek pahalı
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.226 Lunya .!.: Artık yapabildiğim kadar yapmaya çalıştım Ben yaparım, dışarda yemek pahalı Genişletmek için tıkla... Olur tabiiki oda olur
Lunya .!.: Artık yapabildiğim kadar yapmaya çalıştım Ben yaparım, dışarda yemek pahalı Genişletmek için tıkla... Olur tabiiki oda olur
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.227 Nevreste .!.: Temizlik yapıyorum konuşacağınıza yardıma gelin:) N Nana m çorba yapmış kim demiş sunum yapamıyor Genişletmek için tıkla... Çok isterdim Nevoş, lakin güzel temizlik yapamıyorum
Nevreste .!.: Temizlik yapıyorum konuşacağınıza yardıma gelin:) N Nana m çorba yapmış kim demiş sunum yapamıyor Genişletmek için tıkla... Çok isterdim Nevoş, lakin güzel temizlik yapamıyorum
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.228 Lunya .!.: Artık yapabildiğim kadar yapmaya çalıştım Ben yaparım, dışarda yemek pahalı Genişletmek için tıkla... Ne zaman geliyor
Lunya .!.: Artık yapabildiğim kadar yapmaya çalıştım Ben yaparım, dışarda yemek pahalı Genişletmek için tıkla... Ne zaman geliyor
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.229 L E Y L .!.: Vanilyasız yoğurtla yapayım ölçünüz varmı borcamda altı pişmiyor benim kekin normal tepside yapayım :) Kabuk çok kalanıda buzluğa atayım Genişletmek için tıkla... Fırın tepsisinde mi diyorsun, çok ince olmaz mı
L E Y L .!.: Vanilyasız yoğurtla yapayım ölçünüz varmı borcamda altı pişmiyor benim kekin normal tepside yapayım :) Kabuk çok kalanıda buzluğa atayım Genişletmek için tıkla... Fırın tepsisinde mi diyorsun, çok ince olmaz mı
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 28.222 82.840 598 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.230 -VUSLAT- .!.: Ne zaman geliyor Genişletmek için tıkla... Ben açtım nevros resimleri ekleyecek konu onaylanınca açılır
-VUSLAT- .!.: Ne zaman geliyor Genişletmek için tıkla... Ben açtım nevros resimleri ekleyecek konu onaylanınca açılır
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.231 Lunya .!.: Ben açtım nevros resimleri ekleyecek konu onaylanınca açılır Genişletmek için tıkla... Çok merak ediyorum
Lunya .!.: Ben açtım nevros resimleri ekleyecek konu onaylanınca açılır Genişletmek için tıkla... Çok merak ediyorum
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 28.222 82.840 598 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.232 -VUSLAT- .!.: Çok merak ediyorum Genişletmek için tıkla... pırasa böreğinin sunumundan sonra maşallah herkese güzel görünür
-VUSLAT- .!.: Çok merak ediyorum Genişletmek için tıkla... pırasa böreğinin sunumundan sonra maşallah herkese güzel görünür
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.233 Lunya .!.: pırasa böreğinin sunumundan sonra maşallah herkese güzel görünür Genişletmek için tıkla... Merakla bekliyorum
Lunya .!.: pırasa böreğinin sunumundan sonra maşallah herkese güzel görünür Genişletmek için tıkla... Merakla bekliyorum
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.234 -VUSLAT- .!.: Fırın tepsisinde mi diyorsun, çok ince olmaz mı Genişletmek için tıkla... Akşam yapiyim artık küçük tepside ince olmaz :)
-VUSLAT- .!.: Fırın tepsisinde mi diyorsun, çok ince olmaz mı Genişletmek için tıkla... Akşam yapiyim artık küçük tepside ince olmaz :)
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.799 135.451 598 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.235 Lunya .!.: pırasa böreğinin sunumundan sonra maşallah herkese güzel görünür Genişletmek için tıkla... Demek günün çorbası senden
Lunya .!.: pırasa böreğinin sunumundan sonra maşallah herkese güzel görünür Genişletmek için tıkla... Demek günün çorbası senden
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.236 -VUSLAT- .!.: Merakla bekliyorum Genişletmek için tıkla... Bende
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.237 L E Y L .!.: Akşam yapiyim artık küçük tepside ince olmaz :) Genişletmek için tıkla... Ben dikdörrgen borcamda yapıyorum keki, 1 su bardağı şeker, 1 su b. yoğurt veya süt, büyüklüğüne göre 3 ya da 4 yumurta, 2 su b. un tam geliyor:)
L E Y L .!.: Akşam yapiyim artık küçük tepside ince olmaz :) Genişletmek için tıkla... Ben dikdörrgen borcamda yapıyorum keki, 1 su bardağı şeker, 1 su b. yoğurt veya süt, büyüklüğüne göre 3 ya da 4 yumurta, 2 su b. un tam geliyor:)
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.706 615.369 1.423 Malatya 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.238 LezzetliCipetpet .!.: Bebeğim yine hastalandı Besin alerjisi çıktı peşine de, süt ve süt ürünleri yasaklandı bana... Tarifimi yapmak istiyorum ilk fırsatta ama o fırsat bir türlü gelmiyor. Kızçem devamlı ağlıyor, yetişin a dostlarrr Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun canım.Rabbim acil şifalar versin
LezzetliCipetpet .!.: Bebeğim yine hastalandı Besin alerjisi çıktı peşine de, süt ve süt ürünleri yasaklandı bana... Tarifimi yapmak istiyorum ilk fırsatta ama o fırsat bir türlü gelmiyor. Kızçem devamlı ağlıyor, yetişin a dostlarrr Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun canım.Rabbim acil şifalar versin
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.239 -VUSLAT- .!.: Ben dikdörrgen borcamda yapıyorum keki, 1 su bardağı şeker, 1 su b. yoğurt veya süt, büyüklüğüne göre 3 ya da 4 yumurta, 2 su b. un tam geliyor:) Genişletmek için tıkla... Altı bembeyaz kalıyor benimkinin
-VUSLAT- .!.: Ben dikdörrgen borcamda yapıyorum keki, 1 su bardağı şeker, 1 su b. yoğurt veya süt, büyüklüğüne göre 3 ya da 4 yumurta, 2 su b. un tam geliyor:) Genişletmek için tıkla... Altı bembeyaz kalıyor benimkinin
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.706 615.369 1.423 Malatya 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.240 deynepnaz .!.: yasminsay @-cantanem- Canfeb neden misafire, dağıtmaya tatlı yaptığınızı anladım benEki Görüntüle 2234086 Genişletmek için tıkla...
deynepnaz .!.: yasminsay @-cantanem- Canfeb neden misafire, dağıtmaya tatlı yaptığınızı anladım benEki Görüntüle 2234086 Genişletmek için tıkla...