Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.717 615.385 1.423 Malatya 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.461 Hazal .!.: Misss gibi corbalar gelmis snede olacakmisin Genişletmek için tıkla... İnşaallah canım bir aksilik olmazsa bende yapacağım:)
Hazal .!.: Misss gibi corbalar gelmis snede olacakmisin Genişletmek için tıkla... İnşaallah canım bir aksilik olmazsa bende yapacağım:)
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.462 EnHarbiKiz .!.: Bende lunapark gibiyim bazen atlı karınca bazen korku tüneli Genişletmek için tıkla... Ortak noktamizi buldum o zaman Normal degiliz O zaman bir caya cikariz
EnHarbiKiz .!.: Bende lunapark gibiyim bazen atlı karınca bazen korku tüneli Genişletmek için tıkla... Ortak noktamizi buldum o zaman Normal degiliz O zaman bir caya cikariz
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 37 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.463 Nevreste .!.: Ya ne istiyorsun çocuktan maşaallah yakışıklı ,tatlıBiraz hareketli olabilir Genişletmek için tıkla... Hareketine sözüm yok çok vahşi ya kocamın yüzü hep tırnak izleriyle dolu görende ben yaptım zanneder
Nevreste .!.: Ya ne istiyorsun çocuktan maşaallah yakışıklı ,tatlıBiraz hareketli olabilir Genişletmek için tıkla... Hareketine sözüm yok çok vahşi ya kocamın yüzü hep tırnak izleriyle dolu görende ben yaptım zanneder
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.717 615.385 1.423 Malatya 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.464 EnHarbiKiz .!.: Hareketine sözüm yok çok vahşi ya kocamın yüzü hep tırnak izleriyle dolu görende ben yaptım zanneder Genişletmek için tıkla... Bu yaşlarda oluyor canım:)Birde kardeş geldi .Kıskançlıklar olabilir.Hırçınlıkları ondan olabilir:)
EnHarbiKiz .!.: Hareketine sözüm yok çok vahşi ya kocamın yüzü hep tırnak izleriyle dolu görende ben yaptım zanneder Genişletmek için tıkla... Bu yaşlarda oluyor canım:)Birde kardeş geldi .Kıskançlıklar olabilir.Hırçınlıkları ondan olabilir:)
gurtmingotam 🥇 Pro Üye 28 Mayıs 2015 7.524 27.772 748 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.465 Hazal .!.: Caniiiiiim Bitanem Cok cok kusura bakma isten gucten firsat bualamiyorum inanir misin bildirimide yeni gordum Sen napiyosun nasilsin kuzum Genişletmek için tıkla... Doğrudur valla canım ne kusuru iyiyiz çok şükür aynı çoluk çocuk derken zaman geçiveriyor
Hazal .!.: Caniiiiiim Bitanem Cok cok kusura bakma isten gucten firsat bualamiyorum inanir misin bildirimide yeni gordum Sen napiyosun nasilsin kuzum Genişletmek için tıkla... Doğrudur valla canım ne kusuru iyiyiz çok şükür aynı çoluk çocuk derken zaman geçiveriyor
Selenofil ❤ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 19 Mart 2010 12.489 13.623 498 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.466 Nevreste .!.: İnşaallah canım bir aksilik olmazsa bende yapacağım:) Genişletmek için tıkla... Heyecanla bekliyorum
Nevreste .!.: İnşaallah canım bir aksilik olmazsa bende yapacağım:) Genişletmek için tıkla... Heyecanla bekliyorum
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 37 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.467 -VUSLAT- .!.: Ben de uzun ara vermiştim canım, yeni yeni buralardayım:) İyiyim Harbim Oğlumda bir sorum yok ki kız Kızımı mı diyorsun:) Tedavi görüyor canım hâlâ, daha iyi Genişletmek için tıkla... Hee kızın miydi sonuç olarak çocuğunda bisey vardı onu tutturmusum ya ona şükret dün ne yediğimi hatırlamıyorum. Hakkaten kiz ne yediydim dün
-VUSLAT- .!.: Ben de uzun ara vermiştim canım, yeni yeni buralardayım:) İyiyim Harbim Oğlumda bir sorum yok ki kız Kızımı mı diyorsun:) Tedavi görüyor canım hâlâ, daha iyi Genişletmek için tıkla... Hee kızın miydi sonuç olarak çocuğunda bisey vardı onu tutturmusum ya ona şükret dün ne yediğimi hatırlamıyorum. Hakkaten kiz ne yediydim dün
Selenofil ❤ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 19 Mart 2010 12.489 13.623 498 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.468 gurtmingotam .!.: Doğrudur valla canım ne kusuru iyiyiz çok şükür aynı çoluk çocuk derken zaman geçiveriyor Genişletmek için tıkla... Cok sukur canim bi yaramazlik olmasinda
gurtmingotam .!.: Doğrudur valla canım ne kusuru iyiyiz çok şükür aynı çoluk çocuk derken zaman geçiveriyor Genişletmek için tıkla... Cok sukur canim bi yaramazlik olmasinda
gurtmingotam 🥇 Pro Üye 28 Mayıs 2015 7.524 27.772 748 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.469 Hazal .!.: Cok sukur canim bi yaramazlik olmasinda Genişletmek için tıkla... Aynen öyle canım Allah sağlık versin gerisi oluyor her türlü
Hazal .!.: Cok sukur canim bi yaramazlik olmasinda Genişletmek için tıkla... Aynen öyle canım Allah sağlık versin gerisi oluyor her türlü
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.470 EnHarbiKiz .!.: Hee kızın miydi sonuç olarak çocuğunda bisey vardı onu tutturmusum ya ona şükret dün ne yediğimi hatırlamıyorum. Hakkaten kiz ne yediydim dün Genişletmek için tıkla... O bende de varNe yediğimi unutuyorum çocuklara soruyorum biz ne yemiştik dün diye
EnHarbiKiz .!.: Hee kızın miydi sonuç olarak çocuğunda bisey vardı onu tutturmusum ya ona şükret dün ne yediğimi hatırlamıyorum. Hakkaten kiz ne yediydim dün Genişletmek için tıkla... O bende de varNe yediğimi unutuyorum çocuklara soruyorum biz ne yemiştik dün diye
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 37 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.471 Smile Forever .!.: Ortak noktamizi buldum o zaman Normal degiliz O zaman bir caya cikariz Genişletmek için tıkla... Iykk çay sevmem ki ben Emzikli kadınım bana ballı süt ısmarla Nevreste .!.: Bu yaşlarda oluyor canım:)Birde kardeş geldi .Kıskançlıklar olabilir.Hırçınlıkları ondan olabilir:) Genişletmek için tıkla... Hep böyleydi valla kardeşten sonra değişiklik olmadı aslında çocuğumun gözüne parmak sokuyo sürekli anne bak bebeğin gözü diyo
Smile Forever .!.: Ortak noktamizi buldum o zaman Normal degiliz O zaman bir caya cikariz Genişletmek için tıkla... Iykk çay sevmem ki ben Emzikli kadınım bana ballı süt ısmarla Nevreste .!.: Bu yaşlarda oluyor canım:)Birde kardeş geldi .Kıskançlıklar olabilir.Hırçınlıkları ondan olabilir:) Genişletmek için tıkla... Hep böyleydi valla kardeşten sonra değişiklik olmadı aslında çocuğumun gözüne parmak sokuyo sürekli anne bak bebeğin gözü diyo
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.472 Hazal .!.: AMaan ablacim dis bu onemlidir keske aksatmasaydin iltihap falen mi vardi karanfilde iyi gelir agriya Genişletmek için tıkla... Dolgum kırılmıştı canım o yüzden gidecektim ama şu an ağrı yok, vazgeçtim ben de:)
Hazal .!.: AMaan ablacim dis bu onemlidir keske aksatmasaydin iltihap falen mi vardi karanfilde iyi gelir agriya Genişletmek için tıkla... Dolgum kırılmıştı canım o yüzden gidecektim ama şu an ağrı yok, vazgeçtim ben de:)
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.717 615.385 1.423 Malatya 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.473 EnHarbiKiz .!.: Iykk çay sevmem ki ben Emzikli kadınım bana ballı süt ısmarla Hep böyleydi valla kardeşten sonra değişiklik olmadı aslında çocuğumun gözüne parmak sokuyo sürekli anne bak bebeğin gözü diyo Genişletmek için tıkla... Sana benziyor olabilir mi
EnHarbiKiz .!.: Iykk çay sevmem ki ben Emzikli kadınım bana ballı süt ısmarla Hep böyleydi valla kardeşten sonra değişiklik olmadı aslında çocuğumun gözüne parmak sokuyo sürekli anne bak bebeğin gözü diyo Genişletmek için tıkla... Sana benziyor olabilir mi
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 37 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.474 -VUSLAT- .!.: O bende de varNe yediğimi unutuyorum çocuklara soruyorum biz ne yemiştik dün diye Genişletmek için tıkla... Yaşlandık mi kizzz
-VUSLAT- .!.: O bende de varNe yediğimi unutuyorum çocuklara soruyorum biz ne yemiştik dün diye Genişletmek için tıkla... Yaşlandık mi kizzz
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 37 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.475 Nevreste .!.: Sana benziyor olabilir mi Genişletmek için tıkla... Ne alakası var ya
Selenofil ❤ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 19 Mart 2010 12.489 13.623 498 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.476 -VUSLAT- .!.: Dolgum kırılmıştı canım o yüzden gidecektim ama şu an ağrı yok, vazgeçtim ben de:) Genişletmek için tıkla... Allah bi daha gostermesin guzel ablam
-VUSLAT- .!.: Dolgum kırılmıştı canım o yüzden gidecektim ama şu an ağrı yok, vazgeçtim ben de:) Genişletmek için tıkla... Allah bi daha gostermesin guzel ablam
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.717 615.385 1.423 Malatya 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.477 EnHarbiKiz .!.: Ne alakası var ya Genişletmek için tıkla... Bence çok alakalı
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.478 EnHarbiKiz .!.: Hareketine sözüm yok çok vahşi ya kocamın yüzü hep tırnak izleriyle dolu görende ben yaptım zanneder Genişletmek için tıkla...
EnHarbiKiz .!.: Hareketine sözüm yok çok vahşi ya kocamın yüzü hep tırnak izleriyle dolu görende ben yaptım zanneder Genişletmek için tıkla...
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.479 EnHarbiKiz .!.: Yaşlandık mi kizzz Genişletmek için tıkla... Ben yaşlandım da sen de mi yaşlandın Harbim bebek mi var 1 buçuk sene girmeyince haberim olmadı hiç birşeyden
EnHarbiKiz .!.: Yaşlandık mi kizzz Genişletmek için tıkla... Ben yaşlandım da sen de mi yaşlandın Harbim bebek mi var 1 buçuk sene girmeyince haberim olmadı hiç birşeyden
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 9 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.480 Hazal .!.: Heyecanla bekliyorum Genişletmek için tıkla... Benide bekliyomusun ikizim :) ❤