En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
sizin orasi bizim burdan da pahaliymis
Tiroid varda iyi geliyor dediler birinde ultrason çekilecek yiyeyim o zamana kadar biraz dedim fiyatta yazmıyordu üç demet aldım kasada sok sok
Bir avuç çıktı üç demet ten de bari şifa olsa inşallah.

Ayyy ne güzel anlatmış sin yaaaa

Sifa olsun insallah. Neyin var gecmis olsun.
Amin inşallah teşekkür ederim.Tiroidim fazla çalışıyormuş ilaç kullanıyorum her ay kan veriyorum iki değer düzene girdi TSH kaldı Allah in izni ile inşallah o da normale döner .Ultrasonda da nodül var mı diye bakılacak.
Bakalım inşallah iyi çıkar.

Cok gecmis olsun insallah tez vakitte duzelir.

Ben bizzat şu zeytin ağaçlarının koklendigi yerden yiyorum bayağı haber olan yerden
Akhisardan geliyor banada, orda tanidik bir abinin kendi bahcelerinden kendi sıktiklari yag ve zeytinleri aliyorum cok sukur memnunum ama orda bizzat yasayip yemek farkli

Akhisardan geliyor banada, orda tanidik bir abinin kendi bahcelerinden kendi sıktiklari yag ve zeytinleri aliyorum cok sukur memnunum ama orda bizzat yasayip yemek farkli
Akhisar'da bende salça alıyorum aynı abi mı acaba

Evet gerçekten de öyle mesela alışıyor Sun tadına başka bir yağ yediğinde farkını anlıyorsun

Karışık yag yiyen insan anlamıyor orijinal zeytinyağını yiyince kalakaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…