En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Amin inşallah canım çok sağol benim de anneme olan sevgim bambaşkaydi.
tahmin edebilyorum canim anneler baskadir bende cok korkarim annem babam yaslaniyo bisey olur diye rabbim uzun omurler versin nebileyim hayat cok anlamsiz ve cok bos sanki hic yasamadik cocuk olmadik ne cabuk buyudukde bu yükler bindi omzumuza..

tahmin edebilyorum canim anneler baskadir bende cok korkarim annem babam yaslaniyo bisey olur diye rabbim uzun omurler versin nebileyim hayat cok anlamsiz ve cok bos sanki hic yasamadik cocuk olmadik ne cabuk buyudukde bu yükler bindi omzumuza..
Canım inşallah Allah hepinizin kilere uzun ömür versin sağlıkla.
İnan ben de hiç anlamadım 30 yaşındayım babam annem bana hamile iken ölmüş hiç tanimadim kendi babamı .Anneciğim hiç doyamadım gibi her gece her gece bir senedir gözümün önünde anılar hangi ara geçti seneler ömrümüzden hiç anlamadım.

Tekrar basin sagolsun cnm cok uzuldum icime bi sey oturdu sanki.. zman cok cabuk geciyo hayat bu iste yapcak bisey yok malesef elimde olsa zmani geri alir cocukluguma donerdim:)

Tekrar basin sagolsun cnm cok uzuldum icime bi sey oturdu sanki.. zman cok cabuk geciyo hayat bu iste yapcak bisey yok malesef elimde olsa zmani geri alir cocukluguma donerdim:)
Ah keşke şöyle hiç birşey düşünmeden uyudugumuz zamanlara dönebilsek

Evliyim canım ilk cocugumu kaybettim karnimda kalbi durdu.
Sonra Rabbim üç tane melek bağışladı hamd olsun.Allah onların acısını göstermesin.
masallah cnm Allah bagislasin cok sevindim suan :)) benimde ilk bebegim karnimda öldü simdi bitane kizim var rabbim onlara uzun omurler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…