En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
6 senelik hastalığı bir kaç ay içinde yaşadım Allah beterinden korusun
Şuan bağışıklığı n düşüktür senin bağışıklığın için birşeyler yap ekstra özel şeyler var onlardan falan yap

Bazen hiç gripsiz atlatıyordum,bu sene fenalardayım. Olabilir,bir araştıralım.
Ben evlendim evleneli daha çok hastalık sahibi oldum yaşadığım yer değişti alerji has gösterdi hava pisliğinden dolayı bir çok hastalık çıktı meydana

Önce stres sonra yaşadığın ortam bağışıklık herşey sebep hastalıklara sen ekstra dikkat et

Sabahlarsan burda zor kalkarsın gerçi çocuklar kalkmadan benim de kalkacağım yoktu

Kahvaltı masasından çay keyfisi ile yazıyorum
Napim ortalığı boş bırakmıyım difim di ,uyuturmu çocuklar benim kızda dikildi basıma anneee diye uyur gibi yaptım geldi üzerime oturdu gıdıklıyor gelde uyanmaafıyet olsun bende şimdi hüpleticem

Allah sağlık versin miniğim Daha çok dikkat ederim

Napim ortalığı boş bırakmıyım difim di ,uyuturmu çocuklar benim kızda dikildi basıma anneee diye uyur gibi yaptım geldi üzerime oturdu gıdıklıyor gelde uyanmaafıyet olsun bende şimdi hüpleticem
Sahada afiyet olsun çok şekerler yaaaa

Harbi işkembeciymiş herkes,atağa geçmiş
Bende sok:))
Günaydın hayırlı sabahlar canlar

Çok şaşırdım :) ben kokusuna bile tahammül edemiyorum
Bende basta ole bilirdim ama yaptigimda koku hissetmedim kuzum:)
Günaydınnnn kuzucuklarım♥

Bende sok:))

Bende basta ole bilirdim ama yaptigimda koku hissetmedim kuzum:)

Günaydınnnn kuzucuklarım♥
Hazır paket ya ouuzden koku almamissindir kurban günü kaynanaya gitmek istemiyorum ben o kokudan koyunckoc olunca daha koku oluyor

Sunum çok güzel gerçekten ona lafım yok da işkembe ye tahammulum yok benim :/

Hazır paket ya ouuzden koku almamissindir kurban günü kaynanaya gitmek istemiyorum ben o kokudan koyunckoc olunca daha koku oluyor

Bu konuda tek değilmişim
Annem yemegini yapar ben o gün yemegimi evdekiler yemeden yerim aynı masaya bile oturamam :)))

Onu bende yemem kuzum çünkü benimde midem kaldırmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…