En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Başınız sağolsun.

Elhan ablaaa lütfen sende buraya katıl nasılsa mezunuz burda da Nevreste abla var tıpkı yena ve mefkuş ablalarım gibiiii
Nevreste merhaba nasılsın...Lilim seni seviyorsa ben de kesin severim diye düşündüm affına sığınarak. Konuyu takibe aldım. Katılmış oluyorum di mi bu durumda...

O iş bende ablişkom muhtarlığımın hakkını veriyorum takımdan geleni geri püskürtüyorum bak Zipzip- ın takımından kimse gelmiyo haberleri bile yok gariplerimin
Bonus maske takıp gelmek zorunda...burada olduğunu biliyor artık...dikkatli olmak lazım. Zipzip- merhaba Lilinin arkadaşıyım ben

Yada gidip onların takımı uyarsak mı aceba, yazık mideleri yemek görsün Elhan
Belden aşağı vurmak gibi olur sanki...bütün takım artı olursa zipzip bize bir beddua eder...üçlü rakamlarla takıma devam ederiz..Allah korusun canım...boş ver...

Mekanı cennet olsun İnşaAllah, tabi ki af etmiştir anneler kıyamaz evladına

Bonus maske takıp gelmek zorunda...burada olduğunu biliyor artık...dikkatli olmak lazım. Zipzip- merhaba Lilinin arkadaşıyım ben
Merhaba ablacım bir defa takıma gelmistin seni hatırlıyorum :))
Lili ilede bugün tanıstık :)))
Mezun olmussun hayırlı olsun :))

Kesinlikle lezzet ön plandaydı canım tadını bildiğim için tereddütsüz verdim daha sonra görsellik ve tabikiiii memleket torpiliydi
Geneli iç anadolu ve Gaziantep yörelerine ait çorbaların, aslında her ilde ilçede hatta köylerin bile kendi çorbaları var ama tadı bilinenle katılmak yarışmaya daha mantıklı demek ki :)

Geneli iç anadolu ve Gaziantep yörelerine ait çorbaların, aslında her ilde ilçede hatta köylerin bile kendi çorbaları var ama tadı bilinenle katılmak yarışmaya daha mantıklı demek ki :)
Evet evet benim de bazı çıkarımlarım oldu bu yarışmadan,görsellikte çok çok önemliymiş

Merhaba ablacım bir defa takıma gelmistin seni hatırlıyorum :))
Lili ilede bugün tanıstık :)))
Mezun olmussun hayırlı olsun :))
Çok teşekkür ederim canim. İnşallah takımlardaki bütün kızlar tez zamanda mezun olur.
Çok hoşsohbettir bizim kız...şeytan tüyü var...bağımlılık yapıyor bir gün gelmezse özlüyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…