Çok çok sağol canım inşallah orda iyidir.Kemoterapiye gitmek için giydirmek istedim giyinmek istemiyordu işkembeciye mi göturcen yoksa beni dedi evet giyin göturcem dedim kandirdim
Hastaneye gidince çok kizmisti umarım beni affetmistir..
Kusura bakmayın böyle içim.doldu bugün gene.
Nevreste
merhaba nasılsın...Lilim seni seviyorsa ben de kesin severim diye düşündüm affına sığınarak. Konuyu takibe aldım. Katılmış oluyorum di mi bu durumda...
O iş bende ablişkom muhtarlığımın hakkını veriyorum takımdan geleni geri püskürtüyorum bak Zipzip-
ın takımından kimse gelmiyo haberleri bile yok gariplerimin
Belden aşağı vurmak gibi olur sanki...bütün takım artı olursa zipzip bize bir beddua eder...üçlü rakamlarla takıma devam ederiz..Allah korusun canım...boş ver...
Çok çok sağol canım inşallah orda iyidir.Kemoterapiye gitmek için giydirmek istedim giyinmek istemiyordu işkembeciye mi göturcen yoksa beni dedi evet giyin göturcem dedim kandirdim
Hastaneye gidince çok kizmisti umarım beni affetmistir..
Kusura bakmayın böyle içim.doldu bugün gene.
Geneli iç anadolu ve Gaziantep yörelerine ait çorbaların, aslında her ilde ilçede hatta köylerin bile kendi çorbaları var ama tadı bilinenle katılmak yarışmaya daha mantıklı demek ki :)
Geneli iç anadolu ve Gaziantep yörelerine ait çorbaların, aslında her ilde ilçede hatta köylerin bile kendi çorbaları var ama tadı bilinenle katılmak yarışmaya daha mantıklı demek ki :)
Çok teşekkür ederim canim. İnşallah takımlardaki bütün kızlar tez zamanda mezun olur.
Çok hoşsohbettir bizim kız...şeytan tüyü var...bağımlılık yapıyor bir gün gelmezse özlüyorsun...