Bende konu açmayı telefondan daha çok sevıyorum :)
Resımlerıde çektıkten sonra buraya yuklemecen önce hepsini azcık kırpıyorum .
Olduda bitti meaaşaallahh
Bende konu açmayı telefondan daha çok sevıyorum :)
Resımlerıde çektıkten sonra buraya yuklemecen önce hepsini azcık kırpıyorum .
Olduda bitti meaaşaallahh
Ablacım öyle çok istiyordum ki katılmayı hastalığımın geçmesini bekledim, şimdi babam rahatsızlandı günlerdir internete girmiyorum hastanelerde uğraşıyoruz fırsatım yok. Özledim hepinizi çok da güzel şeyler yapılmış , inşallah sıkıntımızı atlatıp buraya tekrardan dönebilirim
Ablacım öyle çok istiyordum ki katılmayı hastalığımın geçmesini bekledim, şimdi babam rahatsızlandı günlerdir internete girmiyorum hastanelerde uğraşıyoruz fırsatım yok. Özledim hepinizi çok da güzel şeyler yapılmış , inşallah sıkıntımızı atlatıp buraya tekrardan dönebilirim
Ben siyasete konu açmam bir daha zaten belli bir siyasi görüşümde yok hepsi nefsinin esiri
Takipteyim o konuları ben okuyup kendi kendime söyleniyorum öyle daha iyi
Ben siyasete konu açmam bir daha zaten belli bir siyasi görüşümde yok hepsi nefsinin esiri
Takipteyim o konuları ben okuyup kendi kendime söyleniyorum öyle daha iyi
ya aslında ınan herkesın görüşüne saygılıyım asla sen neden şu partilisin bu partılısın demem .
Ben böyleyken benım konularıma böyle yorumlar gelınce dayanamıyorum . Ama şuna kdr siyasetten hiç ban almadım .
Hala sayglıyım :)