Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım neden tarih gerekiyor merak ettim mesela tarhana yoğursak bekletmek gerekiyor bi gunluk iş değil o yuzden mi acaba çorba her gün pişiyor evde ama farklı exantrik bşyler arıyorum bulduk gibi bakalım uygun bir zamanda deneyeceğim tadı güzel olursa eklerim
Sunum kasenizin yanına kağıt ekleyeceksiniz...
10 gün hatta 1 ay öncesinde yapılan tarifi eklemeyin diye bu kural konuldu
Bir sürü çorba tarifi var....Yaparsınız
Bence sunum bir derece önemli ama herkes damak tadına göre verir oyunu mesela diyelim ıspanak çorbası yemeyen biri sevdiği tad olan çorbaya oy verir gibi düşünüyorum böreklerdeki gibi mesela peynirli sevmeyen ıapanaklıya verir yada patatese gibi :)
Sunum kasenizin yanına kağıt ekleyeceksiniz...
10 gün hatta 1 ay öncesinde yapılan tarifi eklemeyin diye bu kural konuldu
Bir sürü çorba tarifi var....Yaparsınız
Yok canım öyle şey yapılır mı tazecik dumanı üstünde çorbayı çekeriz biz haklısın tarif doluda her geçen ay azmimi kaybediyorum sanki bi doping lazım bana hastalıktan mı nedir
Yok canım öyle şey yapılır mı tazecik dumanı üstünde çorbayı çekeriz biz haklısın tarif doluda her geçen ay azmimi kaybediyorum sanki bi doping lazım bana hastalıktan mı nedir