- Emoji Skoru
- 17.796
- Puanlar
- 298
Profildeki adam Sinan TuzcuKim ki Mıstafa?
Sen Anlat Karadeniz deki Mıstafa karakteri :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Profildeki adam Sinan TuzcuKim ki Mıstafa?
Profildeki oyuncuyu biliyorum, fakat bahsettiğin diziyi bilmiyorum. Bir ara bakayım canım, nasılmış konusu. :))Profildeki adam Sinan Tuzcu
Sen Anlat Karadeniz deki Mıstafa karakteri :)
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sen-anlat-karadeniz.1055221/page-27Profildeki oyuncuyu biliyorum, fakat bahsettiğin diziyi bilmiyorum. Bir ara bakayım canım, nasılmış konusu. :))
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sen-anlat-karadeniz.1055221/page-27
Burda kısa bir özeti var canım bir bak istersen

Hiç benlik değilmiş dizinin konusu, ürperdim resmen. Fakat bahsettiğin oyuncunun ve eşi Öykü Gürman’ın karakteri büyük renk katmış canım.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sen-anlat-karadeniz.1055221/page-27
Burda kısa bir özeti var canım bir bak istersen
Kesinlikle favori çiftim onlar daha çok yeni 2 bölüm oynadı ben kadına şiddete dikkat çektiği için izliyorum hepimizin hayatının bir ucundan yakalamışlar inşallah daha iyiye gider :)Hiç benlik değilmiş dizinin konusu, ürperdim resmen. Fakat bahsettiğin oyuncunun ve eşi Öykü Gürman’ın karakteri büyük renk katmış canım.
İzmirli misin abla? :)Bizde sakallı deriz:))
İyi hoşta tahir kadını korumak için de olsa psikolojik şiddet uyguluyor gibi geldi banaÇok sempatik adam demi :))
İnşallah, muhakkak herkes kendinden bir parça görür karakterlerde. Bir dizide daha böyle olmuştum, izleyememiştim, “Anne” idi sanırım adı. Benim kaldırabileceğim yapımlar değil bunlar.Kesinlikle favori çiftim onlar daha çok yeni 2 bölüm oynadı ben kadına şiddete dikkat çektiği için izliyorum hepimizin hayatının bir ucundan yakalamışlar inşallah daha iyiye gider :)

İzmirli misin abla?
Sen fazla dram sevmiyorsun o zaman :)İnşallah, muhakkak herkes kendinden bir parça görür karakterlerde. Bir dizide daha böyle olmuştum, izleyememiştim, “Anne” idi sanırım adı. Benim kaldırabileceğim yapımlar değil bunlar.![]()
Eşimin tarafı da sakallı çorba der o yüzden sordumBabam Elazığlı, Annem Batum, ben doğma büyüme Sakaryalıyım.
Evet canım benim, ajitasyon dram ağır geliyor bana. Komedi ve polisiye tercihim.:)Sen fazla dram sevmiyorsun o zaman :)
Aslında sakala çarpan derler, fakat bizimkiler hep sakallı derlerdi neden bilmem. Çocukken yedirebilmek için olabilir.Eşimin tarafı da sakallı çorba der o yüzden sordum![]()

Sakala çarpan daha güzel sakallı deyince çorbadan soğutur insanıAslında sakala çarpan derler, fakat bizimkiler hep sakallı derlerdi neden bilmem. Çocukken yedirebilmek için olabilir.![]()

Aynen canım, ben erişteli yeşil mercimek demeyi tercih ediyorumSakala çarpan daha güzel sakallı deyince çorbadan soğutur insanı![]()

Biz de öyle diyoruz sakallıyı ilk kez onlardan duymuştum.Aynen canım, ben erişteli yeşil mercimek demeyi tercih ediyorum
Yeni tarifler geliyor![]()
Dört gözleBiz de öyle diyoruz sakallıyı ilk kez onlardan duymuştum.
Yakında ben de geliyorum![]()
Hem yöresel hem de sağlıklı bir çorba hiç yağ kullanmıyoruzDört gözlebekliyorum canım
Farklı bir tarif mi peki?![]()