Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hak eden kazansın diyelim aç karnına oy kullanıcam en çok neyi yemek istersem Nevreste
canım sana zahmet 2. fotomu kullanabilir miyiz. o daha bi güzel geldi gözüme
yasminsay
canım ellerin sağlık oyum sana gitti... Hepsi birbirinden güzel tarifler bir kaç çorba arasında çok gittim geldim... Herkesin ellerine sağlık bol şans
Sırasıyla gidiyor bir cısslı kategori bir faydalıYa da bana öyle geliyor
Benim içimden yöresel yemekler geçiyor ama tatlılar da olabilir gibime geliyor.
Dayanamadım ve şimdi Oyumu kullandım kızlar Kıymalı tarhanayla dugun corbası arasında kaldım kızlar keşke bir iki ay daha fazla kullanabilecek uyum Düğün çorbasına geldi Bütün arkadaşlarıma başarılar dilerim hepsi çok güzel pancar çorbası da çok hoşuma gitti
Dayanamadım ve şimdi Oyumu kullandım kızlar Kıymalı tarhanayla dugun corbası arasında kaldım kızlar keşke bir iki ay daha fazla kullanabilecek uyum Düğün çorbasına geldi Bütün arkadaşlarıma başarılar dilerim hepsi çok güzel pancar çorbası da çok hoşuma gitti
Enginar aldı başı gidiyor
Yine olmadı galiba
Senede 1 defa da olsa, enginar tüketmek lazım karaciğer fonksiyonları için. Çorbasını hiç denemedim, zeytinyağlısını öneririm.