- Emoji Skoru
- 4.866
- Puanlar
- 133
kendimden utandimDaha neler var nelerrr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendimden utandimDaha neler var nelerrr![]()
Bendeekendimden utandim![]()
Mutluluktan havalardayım@LezzetliCipetpet aldın başını gidiyorsun![]()
Teşekkür ederimekmek içinde çorba mutlaka kazanıyor :)
Çok teşekkür ederim Hanım ablacığımÇorbaların hepsi harikaydı hepinizin ellerine sağlık arkadaşlar...
Ekmekte Kaşarlı Domates Çorbası - Tat Pratik Domates Suyu Sponsorluğunda
@LezzetliCipetpet ellerine sağlık çorban harika,sunum zaten süper olmuş şimdiden tebrik ediyorum seni..![]()
Çok teşekkür ederim ya çok mutluyum, hala inanamıyorum@LezzetliCipetpet bunlar senin için![]()
![]()
@LezzetliCipetpet piuuuuuu diye uçtunnn canoo
Tebrik ederiimmm![]()
Hakettin ccnm..Mutluluktan havalardayım
Teşekkür ederim![]()
Çok teşekkür ederim Hanım ablacığım
Çok teşekkür ederim ya çok mutluyum, hala inanamıyorum
Teşekkür ederim tatlım ya
![]()
Çok teşekkür ederim canım@LezzetliCipetpet canım sunum herşey çok güzeldi bu sefer başardın madalyonu aldınDarısı başımıza canım tebrik ediyorum netim yoktu benimde giremiyorum kaç gündür pek yeni kategoriyi bekliyoruz @Nevreste cim o madalyonu alana kadar durmak yok yeni düzenlemeden sonra oylamaya katılım ne çok olmuş maşallah çok güzel oldu böyle ellerinize sağlık
![]()
Teşekkür ederiz canım@LezzetliCipetpet canım sunum herşey çok güzeldi bu sefer başardın madalyonu aldınDarısı başımıza canım tebrik ediyorum netim yoktu benimde giremiyorum kaç gündür pek yeni kategoriyi bekliyoruz @Nevreste cim o madalyonu alana kadar durmak yok yeni düzenlemeden sonra oylamaya katılım ne çok olmuş maşallah çok güzel oldu böyle ellerinize sağlık
![]()

İnşallah canım tibki onca insanın beğenip seni birinci yapması çok güzel bi histir muhakkakÇok teşekkür ederim canımdarısı başına, gerçekten çok güzel bir duyguymuş
![]()
Kesinlikle canımTeşekkür ederiz canımEmeğine sağlık
Durmak yok yola devam o madalya buraya gelecek
![]()
Tebrikler canımÇok teşekkür ederim canımdarısı başına, gerçekten çok güzel bir duyguymuş
![]()

İnşaallah canımKesinlikle canımBir gün yakama ilikleyecem o madalyonu hiç çıkarmıcam
![]()