Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
Rabbim gittiğiniz yerde huzur mutluluk versin canımın içi😘😘 hamilelik iyi gidiyor Allah’a şükür şuan için,inşallah sorunsuz devam eder.hayırlısıyla bu bebeğimi de alırsam inşallah kucağıma,çocuk defterini kapatacak 😁
Canım senin bebekte küçüktü sanırım hayırlı olsun yeni bebiş

öyle oluyor ya bnim oğlanda annemin aldığı sehpayı kırdı nasıl üzüldüm :KK43:
hamd olsun canım koşturuyorum ortancada anaokuluna başladı ya iki okullu çocuk daha yoğun ve yorucu oluyormuş ytişmeye çalışıyorum onlara :)
sen nasılsın baban nasıl :KK60:
cok zor isin Allah yardimcin olsun cnm❤

Babamda iste tedaviyle ugrasip duruyorr saolasin😘

@Nevreste nevrosum bu kategoride herşey olabiliyor değil mi? Çorbalar tatlılar vs?
Deynebim paylasinca dikkatini cekti önceki kategori "yoresel yemekler, yöresel tatlar" diye başlık atılmış, belki bazı katılımcıların dikkatinden kaçmış olabilir :KK64:

Valla dişim açıyor diyor ara ara ağlıyor diş galiba azıların zamanı geldi geçti bile 3bçk yaşında oldu hasta olmasında aman 😬
Inşallah canım, biz baya ateşli geçirdik şu an daha iyi ama geceleri uykuda sağa sola atıyor kendini hala ağlayarak. 2 yaşını bekleyemedi aceleci oğlum 👼

@Nevreste nevrosum bu kategoride herşey olabiliyor değil mi? Çorbalar tatlılar vs?
Deynebim paylasinca dikkatini cekti önceki kategori "yoresel yemekler, yöresel tatlar" diye başlık atılmış, belki bazı katılımcıların dikkatinden kaçmış olabilir :KK64:
Evet canım her türlü yöresel tarif yapılabilir:)
Milyon tane tarif var:)

Back
X