Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.454 105.724 798 8 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.041 Hayırlı cumalar hayırlı kandiller kuzular öpüyorum hepinizi
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.248 305.770 698 8 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.042 Eskiden ehliyetim yoktu hiç farketmedim organ bağışı bölümü oldugunu HanimKelesimiGetir olması gerekli aslında abla
Eskiden ehliyetim yoktu hiç farketmedim organ bağışı bölümü oldugunu HanimKelesimiGetir olması gerekli aslında abla
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.001 214.033 1.423 60 8 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.043 Minik meleklerim .!.: Eskiden ehliyetim yoktu hiç farketmedim organ bağışı bölümü oldugunu HanimKelesimiGetir olması gerekli aslında abla Genişletmek için tıkla... Eskisinde vardı zaten,neden bu sefer yok bilen varsa bana açıklasın bunu lütfen.. Mutlaka olması gerekiyordu bunun,benim tercihim olması yönündeydi..
Minik meleklerim .!.: Eskiden ehliyetim yoktu hiç farketmedim organ bağışı bölümü oldugunu HanimKelesimiGetir olması gerekli aslında abla Genişletmek için tıkla... Eskisinde vardı zaten,neden bu sefer yok bilen varsa bana açıklasın bunu lütfen.. Mutlaka olması gerekiyordu bunun,benim tercihim olması yönündeydi..
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.248 305.770 698 8 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.044 Feslegen Kokulu Nane vış aney hiç caktirmadin hee
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.248 305.770 698 8 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.045 Blue_Peri kuzu kol mi mantı mu derken Feslegen Kokulu Nane Erzurum dolması yaptı
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.454 105.724 798 8 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.046 Minik meleklerim .!.: Blue_Peri kuzu kol mi mantı mu derken Feslegen Kokulu Nane Erzurum dolması yaptı Genişletmek için tıkla... Vallaha hızlı cıktı bu kız
Minik meleklerim .!.: Blue_Peri kuzu kol mi mantı mu derken Feslegen Kokulu Nane Erzurum dolması yaptı Genişletmek için tıkla... Vallaha hızlı cıktı bu kız
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.248 305.770 698 8 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.047 Blue_Perii .!.: Vallaha hızlı cıktı bu kız Genişletmek için tıkla... Biz anca çene yoralim atı alan Üsküdar i geçti
Blue_Perii .!.: Vallaha hızlı cıktı bu kız Genişletmek için tıkla... Biz anca çene yoralim atı alan Üsküdar i geçti
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.454 105.724 798 8 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.048 Minik meleklerim .!.: Biz anca çene yoralim atı alan Üsküdar i geçti Genişletmek için tıkla... Nettin yaptınmı dün kolu ben mantı yapamadım valla halen miğde bulantısı cekiyorum.
Minik meleklerim .!.: Biz anca çene yoralim atı alan Üsküdar i geçti Genişletmek için tıkla... Nettin yaptınmı dün kolu ben mantı yapamadım valla halen miğde bulantısı cekiyorum.
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.248 305.770 698 8 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.049 Blue_Peri sen ne zaman yapacaksın
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.248 305.770 698 8 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.050 Blue_Perii .!.: Nettin yaptınmı dün kolu ben mantı yapamadım valla halen miğde bulantısı cekiyorum. Genişletmek için tıkla... Valla yaptım el kol girdik yemeğin içine yanına birde bulgur pilavı dün canan karatayi dinledi m
Blue_Perii .!.: Nettin yaptınmı dün kolu ben mantı yapamadım valla halen miğde bulantısı cekiyorum. Genişletmek için tıkla... Valla yaptım el kol girdik yemeğin içine yanına birde bulgur pilavı dün canan karatayi dinledi m
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.454 105.724 798 8 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.051 Minik meleklerim .!.: Blue_Peri sen ne zaman yapacaksın Genişletmek için tıkla... Buara yapamayacagım bir kesin gibi Allahtan dünden yemeğim var hiç uğrasasım yok miğdemden dolayı bakalım nezaman yaparım ama geciktirmesem iyi. Sen Minik meleklerim .!.: Valla yaptım el kol girdik yemeğin içine yanına birde bulgur pilavı dün canan karatayi dinledi m Genişletmek için tıkla... Ohhh afiyet olsun severim o hocayı yaaa kolmu yapın didiydi
Minik meleklerim .!.: Blue_Peri sen ne zaman yapacaksın Genişletmek için tıkla... Buara yapamayacagım bir kesin gibi Allahtan dünden yemeğim var hiç uğrasasım yok miğdemden dolayı bakalım nezaman yaparım ama geciktirmesem iyi. Sen Minik meleklerim .!.: Valla yaptım el kol girdik yemeğin içine yanına birde bulgur pilavı dün canan karatayi dinledi m Genişletmek için tıkla... Ohhh afiyet olsun severim o hocayı yaaa kolmu yapın didiydi
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.248 305.770 698 8 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.052 Blue_Perii .!.: Buara yapamayacagım bir kesin gibi Allahtan dünden yemeğim var hiç uğrasasım yok miğdemden dolayı bakalım nezaman yaparım ama geciktirmesem iyi. Sen Ohhh afiyet olsun severim o hocayı yaaa kolmu yapın didiydi Genişletmek için tıkla... Yok et yiyin yağ yiyin bulgur pilavı yiyin ekmek yemeyin dedi dinledim de dinledim dün
Blue_Perii .!.: Buara yapamayacagım bir kesin gibi Allahtan dünden yemeğim var hiç uğrasasım yok miğdemden dolayı bakalım nezaman yaparım ama geciktirmesem iyi. Sen Ohhh afiyet olsun severim o hocayı yaaa kolmu yapın didiydi Genişletmek için tıkla... Yok et yiyin yağ yiyin bulgur pilavı yiyin ekmek yemeyin dedi dinledim de dinledim dün
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.248 305.770 698 8 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.053 ❤ N ❤ erde benim nanam ❤ A ❤ rar dururum her an ❤ N ❤ erdeymis nasılmış ❤ A ❤ ramazsam ölürüm meraktan N Nana Son düzenleme: 8 Kasım 2019
❤ N ❤ erde benim nanam ❤ A ❤ rar dururum her an ❤ N ❤ erdeymis nasılmış ❤ A ❤ ramazsam ölürüm meraktan N Nana
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.454 105.724 798 8 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.054 Minik meleklerim .!.: Yok et yiyin yağ yiyin bulgur pilavı yiyin ekmek yemeyin dedi dinledim de dinledim dün Genişletmek için tıkla... Ye ye iyi etmişsin giz kolmu tarifin ikilemde kaldım ben
Minik meleklerim .!.: Yok et yiyin yağ yiyin bulgur pilavı yiyin ekmek yemeyin dedi dinledim de dinledim dün Genişletmek için tıkla... Ye ye iyi etmişsin giz kolmu tarifin ikilemde kaldım ben
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.248 305.770 698 8 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.055 Blue_Perii .!.: Ye ye iyi etmişsin giz kolmu tarifin ikilemde kaldım ben Genişletmek için tıkla... Kol olsa şimdiye çoktan yüklemiştim kemikler bile çöpte kızım
Blue_Perii .!.: Ye ye iyi etmişsin giz kolmu tarifin ikilemde kaldım ben Genişletmek için tıkla... Kol olsa şimdiye çoktan yüklemiştim kemikler bile çöpte kızım
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.454 105.724 798 8 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.056 Minik meleklerim .!.: Kol olsa şimdiye çoktan yüklemiştim kemikler bile çöpte kızım Genişletmek için tıkla...
Minik meleklerim .!.: Kol olsa şimdiye çoktan yüklemiştim kemikler bile çöpte kızım Genişletmek için tıkla...
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 8 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.057 Hayırlı cumalar Kandiliniz mübarek olsun
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 28.222 82.840 598 8 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.058 Minik meleklerim .!.: ❤ N ❤ erde benim nanam ❤ A ❤ rar dururum her an ❤ N ❤ erdeymis nasılmış ❤ A ❤ ramazsam ölürüm meraktan N Nana Genişletmek için tıkla... ❤M❤ iniğim nana mutfakta ❤İ❤ nce ince yemek yapmakta ❤N❤ e yemek yapıyorsun diye sorma ❤İ❤ nan yarışma için tarifi mi yaptığımı söyleyemem ❤K❤ ıskan
Minik meleklerim .!.: ❤ N ❤ erde benim nanam ❤ A ❤ rar dururum her an ❤ N ❤ erdeymis nasılmış ❤ A ❤ ramazsam ölürüm meraktan N Nana Genişletmek için tıkla... ❤M❤ iniğim nana mutfakta ❤İ❤ nce ince yemek yapmakta ❤N❤ e yemek yapıyorsun diye sorma ❤İ❤ nan yarışma için tarifi mi yaptığımı söyleyemem ❤K❤ ıskan
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.248 305.770 698 8 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.059 Nana .!.: ❤M❤ iniğim nana mutfakta ❤İ❤ nce ince yemek yapmakta ❤N❤ e yemek yapıyorsun diye sorma ❤İ❤ nan yarışma için tarifi mi yaptığımı söyleyemem ❤K❤ ıskan Genişletmek için tıkla... N iye kıskansın seni minik A Man sormuyorum hiç mi hiç N asıl marifetlisin bilirim  lâ yaparsın hemen simcik
Nana .!.: ❤M❤ iniğim nana mutfakta ❤İ❤ nce ince yemek yapmakta ❤N❤ e yemek yapıyorsun diye sorma ❤İ❤ nan yarışma için tarifi mi yaptığımı söyleyemem ❤K❤ ıskan Genişletmek için tıkla... N iye kıskansın seni minik A Man sormuyorum hiç mi hiç N asıl marifetlisin bilirim  lâ yaparsın hemen simcik
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.652 108.420 598 8 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.060 Nevreste .!.: deynepnaz yarın kahvaltıyı sen hazırla Genişletmek için tıkla... Yarın kahvaltıyı ben hazırlayayım demiyor da yarın sen hazırla diyor
Nevreste .!.: deynepnaz yarın kahvaltıyı sen hazırla Genişletmek için tıkla... Yarın kahvaltıyı ben hazırlayayım demiyor da yarın sen hazırla diyor