Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Masterchef izleye izleye bu hale geldim tabak beyazsa yemegin tam zıttı bir renk olursa güzel duruyor. Siyah tabak kullanırsan da yemegin renkli olması gerekir. Bide görsellerden sunum bak. Gerçi sen şampiyon olmuş birisin, sen niye anlatamıyorsun
Masterchef izleye izleye bu hale geldim tabak beyazsa yemegin tam zıttı bir renk olursa güzel duruyor. Siyah tabak kullanırsan da yemegin renkli olması gerekir. Bide görsellerden sunum bak. Gerçi sen şampiyon olmuş birisin, sen niye anlayamıyorum
Masterchef izleye izleye bu hale geldim tabak beyazsa yemegin tam zıttı bir renk olursa güzel duruyor. Siyah tabak kullanırsan da yemegin renkli olması gerekir. Bide görsellerden sunum bak. Gerçi sen şampiyon olmuş birisin, sen niye anlatamıyorsun
Kuzu telde iyi değil görüntü biraz oda var evet ışık alan yer pencere kenarıda uygun ortam yokya mecbur aynı yerde çekmek zorunda kalıyorum yada ben yaratamıyorum bilemedim