Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sayisiz icli kofte haslamasi yaptim hic böyle olmadi. kaynayinca suya attim 1 2 dk kalcakti biraz fazla kaldi dagildii cok mutsuzummmmm
Keskee bastan yapsaydim baska zmann. Acele ettimm
Sayisiz icli kofte haslamasi yaptim hic böyle olmadi. kaynayinca suya attim 1 2 dk kalcakti biraz fazla kaldi dagildii cok mutsuzummmmm
Evett gercekten öyleymiss. anlamadigim icli kofte yapinca kaynayan suya attigimda 5 dk kadar kayniyo tas gibi cikiyordu. Bu neden dagildii anlamadimm 2 dk fazla kaynamisdir
Ben önce annemlerde yiyorum diye uğraşmazdım.10 yıl önce Antep'te gidince iş başa düştü.Azar azar derken hızlandım.Öyle 1 seferde mükemmel ve çok yapamıyorsun:)
Ben önce annemlerde yiyorum diye uğraşmazdım.10 yıl önce Antep'te gidince iş başa düştü.Azar azar derken hızlandım.Öyle 1 seferde mükemmel ve çok yapamıyorsun:)