- 28 Ekim 2022
- 12.555
- 36.079
- 548
- 29
Tamam .
Artık.
Burda sizin aranızı asla bozmak istemem
Çünkü uzun yıllardır burdasınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AhahahadsdsfSitede bir deli var dersin artık ısrar ederse![]()
Ahahahadsdsf
Şeytanruhlu2716 o Kukrişkom. Kendi dötünü küçülttü, seninkini büyütecek.Aynen Yaso mesela çiğköfte de hiç aklımda yoktu![]()
Ahhh canımmm, senin kalbin temiz, ondan.Sitede tatlı dilli,gönlü güzel insanlar var diyorum![]()
Aynen Yaso Bu gidişle benim nick de şişkoyumbenşişkobirnevidobişko37 olacakŞeytanruhlu2716 o Kukrişkom. Kendi dötünü küçülttü, seninkini büyütecek.![]()
O zaman çorba olur.
Boşver.
Artık şöyle özetlim.
Kimseyle kırgın ve küs olmak istemedim.
Diğer yerlede burdada.
Ama işte izlediğim yol yanlış oldu.
Hatalara döndü.
Başka bir şey dememe gerek yok.
Geçmiş olsun canımKüçük kızın burnu kanamış okulda onu hastaneye götürdüm
Büyüğü kurstan aldım
Ayağımı burktum sanırım ağrımaya başladı çok değil ama artmaz umarım
Yokluğumda ne sohbet ettiniz bu kadar
Love tükürüğü enter
Esli, iyi misin kuşum?Açıkladı mı![]()
![]()
Sizi çok iyi anladım.Hanımlar Merhaba,
yasminsay geçmiş olsun
sağlık sorunları yaşıyormuşsunuz inşallah tetkikler temiz çıkar
kendisi veya çocuğu hasta olanlar varmış hepinize geçmiş olsun
Şimdi gelelim şu meseleye
Seda_27 Kadınlar Kulübünde kimlerle sorun yaşıyorsunuz bilemem, galiba yasminle bir şey yaşanmış niye yaşandı fikrim yok, site kurallarına aykırı bir durum olmadığı sürece bilmek de istemiyorum şahsen.
Sizinle sorun yaşayan varsa veya sizin sorun yaşadığınız birileri varsa profillere gidip göz ardı et butonuna basın, birbirinizi alıntılamayın, herhangi bir sebeple laf atmayın, ki polemik olmasın aranızdaki meseleler de artık kapansın.
Burada banlandığınızda veya bir şeye kızdığınızda başka sitelere üye oluyormuşsunuz, Kadınlar Kulübünde o sitelerin reklamını yapmadığınız, bizim sitemizin üyelerini o sitelere çağırmadığınız ya da burada yaşananları orada konuşmadığınız, bizim üyelerimizin dedikodusu yapmadığınız ya da üyelerimizle alakalı dedikodulara katılım sağlamadığınız müddetçe istediğiniz siteye üye olursunuz ama rica ediyorum gıcıklığına gittim ondan gittim bundan gittim gibi çocukça bahaneler sunmayın, dediğim şartlarda başka bir siteye üyeliğiniz kimseyi ilgilendirmez lakin başka sitelere sırf buraya kızdığınız veya gıcıklık yapayım diye düşündüğünüz için gidiyorsanız, bir daha gıcıklığına gidecekseniz buraya dönmeyin.
Beni net olarak anladığınızı düşünüyorum, siz ve yemek bölümündeki herkes artık bu konuyu kapatsın zira sürekli şikayet alıp duruyoruz.
Ne açıkladın kız ben görmedimSizi çok iyi anladım.
Çok özürdilerim.
Kusura bakmayın.
Lütfen.
uyarıları dikkate alacağım.
Burdaki arkadaşlarla problemim yok.
Açıklama yaparken yanlış anlaşılabiliyorum bazen.
Açıklandı. Ağrı’ya atanmışsın.Açıkladı mı![]()
![]()
İyiyim kuşum galibaEsli, iyi misin kuşum?
Ameliyattan sonra bir şey kalmadı değil mi?
Kız dövdürtme kendini.![]()
Hoş geldin eriştelere fısıldayan kadınNe açıkladın kız ben görmedimbalkon konuşması yaparken beni etiketle bi daha
![]()
Başka bir yer olsa daha memnun olurdumAçıklandı. Ağrı’ya atanmışsın.
Sizi çok iyi anladım.
Çok özürdilerim.
Kusura bakmayın.
Lütfen.
uyarıları dikkate alacağım.
Burdaki arkadaşlarla problemim yok.
Açıklama yaparken yanlış anlaşılabiliyorum bazen.
Ablacım ben zamanında şikayetimi bildirdim ve hep gözardı idi, dün açtım ama muhatap almıyorum.Hanımlar Merhaba,
yasminsay geçmiş olsun
sağlık sorunları yaşıyormuşsunuz inşallah tetkikler temiz çıkar
kendisi veya çocuğu hasta olanlar varmış hepinize geçmiş olsun
Şimdi gelelim şu meseleye
Seda_27 Kadınlar Kulübünde kimlerle sorun yaşıyorsunuz bilemem, galiba yasminle bir şey yaşanmış niye yaşandı fikrim yok, site kurallarına aykırı bir durum olmadığı sürece bilmek de istemiyorum şahsen.
Sizinle sorun yaşayan varsa veya sizin sorun yaşadığınız birileri varsa profillere gidip göz ardı et butonuna basın, birbirinizi alıntılamayın, herhangi bir sebeple birbirinize laf atmayın, ki polemik olmasın aranızdaki meseleler de artık kapansın.
Burada banlandığınızda veya bir şeye kızdığınızda başka sitelere üye oluyormuşsunuz, Kadınlar Kulübünde o sitelerin reklamını yapmadığınız, bizim sitemizin üyelerini o sitelere çağırmadığınız ya da burada yaşananları orada konuşmadığınız, bizim üyelerimizin dedikodusu yapmadığınız ya da üyelerimizle alakalı dedikodulara katılım sağlamadığınız müddetçe istediğiniz siteye üye olursunuz ama rica ediyorum gıcıklığına gittim ondan gittim bundan gittim gibi çocukça bahaneler sunmayın, dediğim şartlarda başka bir siteye üyeliğiniz kimseyi ilgilendirmez lakin başka sitelere sırf buraya kızdığınız veya gıcıklık yapayım diye düşündüğünüz için gidiyorsanız, bir daha gıcıklığına gidecekseniz buraya dönmeyin.
Beni net olarak anladığınızı düşünüyorum, siz ve yemek bölümündeki herkes artık bu konuyu kapatsın zira sürekli şikayet alıp duruyoruz.
yasmin tekrar geçmiş olsun üye zaten göz ardı edecek veya alıntılamayacak veya laf atmayacak, sizde göz ardı etmeye devam edin, rica ediyorum konu kapansın artık.Ablacım ben zamanında şikayetimi bildirdim ve hep gözardı idi, dün açtım ama muhatap almıyorum.
Sürekli bir gıcıklık lafı dolaşmış okudum, isteyen istediği kadar gıcık olabilir, umurumda değil.
Okuduğun gibi evet, sağlık sıkıntılarım ile uğraşıyorum.
Ben görmek istemediğim halde ardımdan yazılıyorsa, görmek adına gözardımı açarım. Ki benNevreste tarafından da gözardı et uyarısını aldım o zamanlarda.
Beni görmek istemeyen ardımdan konuşmasın ve gözardı etsin o zaman.
Benim başka sitelerde üyeliğim mevcut değil. Derdimi Google’da taratsam, yine buraya düşerim mâlum.
Ve bunca yıldır üyeyim, hiç çıkıntılığımı gördünüz mü şimdiye kadar, bende size bunu sorarım.
Bakın, geçenki problemden beri bas bas alıntılamasın beni derdine girmiyorum.
Kimin şikayet ettiği de umurumda değil, artık tamamen goygoyumdayım.
O yüzden benlik bir durum yok.