Son gün yapacağım diyorsun yaniSüre mi bitti daha çok çok var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son gün yapacağım diyorsun yaniSüre mi bitti daha çok çok var
Asma yaprağı değilZeytinyağlı mı etli mi![]()
Zeytinyağlı mı etli mi![]()
Önce üzüm yaprağı istedim. Tokat ve Amasyada yapılan iç baklalı, yarmalı yaprak sarması, üzüm yaprağı diye vermedi.Asma yaprağı değil![]()
İllâki yaprak kullanacağım diyorsan BAT yap, sonuçta asma yaprağı ile yeniyor.Önce üzüm yaprağı istedim. Tokat ve Amasyada yapılan iç baklalı, yarmalı yaprak sarması, üzüm yaprağı diye vermedi.
DünC A N O idi galiba kara lahana sarması yap demişti, o bari popüler değil hem de yöresel onu mu yapsam acaba
Ne dersiniz kızlar
yasminsay sen ne düşünüyorsun, yaprak neyse popüler de kara lahana sarması uygun olur mu?
![]()
Bence uygun çünkü adı bilindik olsa bile herkesin yaptığı, mutlaka denediği bir tarif değil.Önce üzüm yaprağı istedim. Tokat ve Amasyada yapılan iç baklalı, yarmalı yaprak sarması, üzüm yaprağı diye vermedi.
DünC A N O idi galiba kara lahana sarması yap demişti, o bari popüler değil hem de yöresel onu mu yapsam acaba
Ne dersiniz kızlar
yasminsay sen ne düşünüyorsun, yaprak neyse popüler de kara lahana sarması uygun olur mu?
![]()
Olur benceÖnce üzüm yaprağı istedim. Tokat ve Amasyada yapılan iç baklalı, yarmalı yaprak sarması, üzüm yaprağı diye vermedi.
Ne dersiniz kızlar
![]()
Lahana sarması, pazı sarması bunlar güzel oluyor ki Kara lahana sarması Karadaniz deyince başta gelen tariflerden. Bence güzel olurÖnce üzüm yaprağı istedim. Tokat ve Amasyada yapılan iç baklalı, yarmalı yaprak sarması, üzüm yaprağı diye vermedi.
Ne dersiniz kızlar
![]()
Ne münasebet, sarma sarmadır.Olur bence![]()
İlla havalı tarif yapacakNe münasebet, sarma sarmadır.
Yaprakların doğranarak yapıldığı pilavımsı şeyi yapsın.
Karalahana kavurması yapsın, dible yapsın.![]()
Karalahana çorbası da olurNe münasebet, sarma sarmadır.
Yok ya ilk fırsatta yapsam iyi olacak ama hava karabulutlu yine yağmur yağıyorSon gün yapacağım diyorsun yani![]()
Çok şükür iyileşti de bugün ise gitti
Bat yapan olmuştu daha önce, fazla oy almamıştıİllâki yaprak kullanacağım diyorsan BAT yap, sonuçta asma yaprağı ile yeniyor.
Lahana kullanayım diyorsan mohtey yap.![]()
Senden başka herkes olumlu yazdı, eve yemeğin yanına mı yapıyorum da dible yapacağımNe münasebet, sarma sarmadır.

Çorba kategorisinde yapmıştım onuKaralahana çorbası da olur![]()
Şükürler olsunÇok şükür iyileşti de bugün ise gitti
Bu kadar naz niyaz yetti
Çocuk hastayken bu kadar yormadi beni![]()
Acelemiz yok beklerizYok ya ilk fırsatta yapsam iyi olacak ama hava karabulutlu yine yağmur yağıyor
Çok teşekkür ederimŞükürler olsun
Gözün aydın canım iyileşmiş
Evet erkekler daha çok yoruyor![]()
OlabilirBat yapan olmuştu daha önce, fazla oy almamıştı
Mohtey ne be, sonuncu olmamı mı istiyorsun
Senden başka herkes olumlu yazdı, eve yemeğin yanına mı yapıyorum da dible yapacağım
Çorba kategorisinde yapmıştım onu
Nane Limon Kabugu sen ne düşünüyorsun
![]()
Bu hafta çok yoğun etkinlik ,veli toplantısı vb şeyler var haftasonu da turnuva var kızın oraya gideceğimAcelemiz yok bekleriz![]()
O zaman vermeyelimOlabilirNevreste daha önce yapıldı mı kk da sarma dolma sevilir ama her türlü bence