• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Yöresel Yemekler

Zeytinyağlı mı etli mi 😂🤣

Asma yaprağı değil 🤣
Önce üzüm yaprağı istedim. Tokat ve Amasyada yapılan iç baklalı, yarmalı yaprak sarması, üzüm yaprağı diye vermedi.
Dün C A N O C A N O idi galiba kara lahana sarması yap demişti, o bari popüler değil hem de yöresel onu mu yapsam acaba 🤔
Ne dersiniz kızlar
yasminsay yasminsay sen ne düşünüyorsun, yaprak neyse popüler de kara lahana sarması uygun olur mu? 🤔

Önce üzüm yaprağı istedim. Tokat ve Amasyada yapılan iç baklalı, yarmalı yaprak sarması, üzüm yaprağı diye vermedi.
Dün C A N O C A N O idi galiba kara lahana sarması yap demişti, o bari popüler değil hem de yöresel onu mu yapsam acaba 🤔
Ne dersiniz kızlar
yasminsay yasminsay sen ne düşünüyorsun, yaprak neyse popüler de kara lahana sarması uygun olur mu? 🤔
İllâki yaprak kullanacağım diyorsan BAT yap, sonuçta asma yaprağı ile yeniyor. :KK53:

Lahana kullanayım diyorsan mohtey yap. :KK53:

Ne dersiniz kızlar
Bence uygun çünkü adı bilindik olsa bile herkesin yaptığı, mutlaka denediği bir tarif değil.

Ne dersiniz kızlar
Olur bence🤗

Ne dersiniz kızlar
Lahana sarması, pazı sarması bunlar güzel oluyor ki Kara lahana sarması Karadaniz deyince başta gelen tariflerden. Bence güzel olur

İllâki yaprak kullanacağım diyorsan BAT yap, sonuçta asma yaprağı ile yeniyor. :KK53:

Lahana kullanayım diyorsan mohtey yap. :KK53:
Bat yapan olmuştu daha önce, fazla oy almamıştı🤦🏻‍♀️
Mohtey ne be, sonuncu olmamı mı istiyorsun :skandal:
Ne münasebet, sarma sarmadır.

Yaprakların doğranarak yapıldığı pilavımsı şeyi yapsın. :KK53:

Karalahana kavurması yapsın, dible yapsın.:KK53:
Senden başka herkes olumlu yazdı, eve yemeğin yanına mı yapıyorum da dible yapacağım :sinirli:
Karalahana çorbası da olur 🤣
Çorba kategorisinde yapmıştım onu:KK45:

Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu sen ne düşünüyorsun🙃

Bat yapan olmuştu daha önce, fazla oy almamıştı🤦🏻‍♀️
Mohtey ne be, sonuncu olmamı mı istiyorsun :skandal:

Senden başka herkes olumlu yazdı, eve yemeğin yanına mı yapıyorum da dible yapacağım :sinirli:

Çorba kategorisinde yapmıştım onu:KK45:

Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu sen ne düşünüyorsun🙃
Olabilir Nevreste Nevreste daha önce yapıldı mı kk da sarma dolma sevilir ama her türlü bence

Back
X