Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lahmacun 2 dk, pizza 4-5 dkda pişiyor elticim.
Ama dediğim gibi, pizza hamuru soğuk mayalama olacak, o zaman nice bilindik ünlü marka pizzacılardan da güzel oluyor.
Ki, pizzacılar da en az 40 saat soğuk mayalama hamur kullanıyorlar.
Hahaha birşey olmaz ya 14 günü kulağıma damlattım aylarca gezmeye göndermişti birileri beni nolucak hep gezeyip tozayım diye yapıyorlar çok seviliyorum çok
Hahaha birşey olmaz ya 14 günü kulağıma damlattım aylarca gezmeye göndermişti birileri beni nolucak hep gezeyip tozayım diye yapıyorlar çok seviliyorum çok
Şimdiye kadar ban almamış bir üye olarak, çok fazla sorulara maruz kaldım Bibi. Üstelik konuşmuyordum.
Bununla kalınmadı, hastayım diye geçmiş olsun Dilekleri ve doğum günüm kutlandı.
Sen yine bu konuda bilgilisin, ben ne cevap vereceğimi bilemedim.
Şimdiye kadar ban almamış bir üye olarak, çok fazla sorulara maruz kaldım Bibi. Üstelik konuşmuyordum.
Bununla kalınmadı, hastayım diye geçmiş olsun Dilekleri ve doğum günüm kutlandı.
Sen yine bu konuda bilgilisin, ben ne cevap vereceğimi bilemedim.
Yalnız, o kırk yıllık balcanı nereden buldun?
Ben senin insta hesabını bilmiyorum, seni nasıl buldular?
O cossslamayı yaptıysan ve aroması olan limon tuzunu kattıysan tamamdır.
Yalnız, o kırk yıllık balcanı nereden buldun?
Ben senin insta hesabını bilmiyorum, seni nasıl buldular?
O cossslamayı yaptıysan ve aroması olan limon tuzunu kattıysan tamamdır.