• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Yöresel Yemekler

Hangi marka/model? Euro yerine tl ile aldıysa cidden zenginsindir ya. Ben dalga geçiyor sanıyordum. 😂
Kız yok ben alalı 2.5 sene oldu. Üst modellerden değil. Philips’in EP5443/70 modeli 13 bine almışım. Amaaa 750 oyro veren var şimdi ben ağzımı açmayayım benimki nedir ki😂

Kız yok ben alalı 2.5 sene oldu. Üst modellerden değil. Philips’in EP5443/70 modeli 13 bine almışım. Amaaa 750 oyro veren var şimdi ben ağzımı açmayayım benimki nedir ki😂
Bizim arkadaş 50 bine Delonghi almıştı, öyle bir şey sandım. Bunlara kalsa plastik dış aksamlı King elektrikli cezve kullanacağız kardeş, hemen yaftalıyorlar yoksa zengin diye.

Bizim arkadaş 50 bine Delonghi almıştı, öyle bir şey sandım. Bunlara kalsa plastik dış aksamlı King elektrikli cezve kullanacağız kardeş, hemen yaftalıyorlar yoksa zengin diye.
Şöyle bol elektrik çarpmalı kahveler mi… yaşadık onun da en kralını yaşadık. Öğretmenler odası sağolsun :KK14:

Back
X