- 2 Mart 2023
- 2.933
- 10.318
- 138
Ben hafta sonu ancak yapabilirim kısmet olursa inşallahEvet bayağı kalabalık bir grubuz ama hepimiz bekliyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hafta sonu ancak yapabilirim kısmet olursa inşallahEvet bayağı kalabalık bir grubuz ama hepimiz bekliyoruz![]()
İnşaallahBen hafta sonu ancak yapabilirim kısmet olursa inşallah![]()
Hayırlı geceler, vazgeçmedim sadece çok kötü hastalandım, yeni yeni kendime geldim. Alışveriş yapıp yapıcam inşallah.Hayırlı geceler
Hanımlar tarifleriniz ne zaman gelecekYapmaktan vazgeçen var mı
Son günler artık
@Margaret Hale
@JOYz
@ASSOSyal
@Nane Limon Kabugu
@yenGEnC
@Paloma_
accessdenied
Pakay
@pearlshine
LittleBlessing
labellevie
Çok geçmiş olsun canımHayırlı geceler, vazgeçmedim sadece çok kötü hastalandım, yeni yeni kendime geldim. Alışveriş yapıp yapıcam inşallah.
Teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun. Benim boğaz enfeksiyonu, ateş halsizlik, boğaz ağrısı.Çok geçmiş olsun canımBende senin gibi hasta oldum
Ondan bu kadar geçiktim
![]()
Aynen öyleTeşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun. Benim boğaz enfeksiyonu, ateş halsizlik, boğaz ağrısı.
Pazar veya pazartesi yapıcam kısmetseHayırlı geceler
Hanımlar tarifleriniz ne zaman gelecekYapmaktan vazgeçen var mı
Son günler artık
@Margaret Hale
@JOYz
@ASSOSyal
@Nane Limon Kabugu
@yenGEnC
@Paloma_
accessdenied
Pakay
@pearlshine
LittleBlessing
labellevie
Çok geçmiş olsunHayırlı geceler, vazgeçmedim sadece çok kötü hastalandım, yeni yeni kendime geldim. Alışveriş yapıp yapıcam inşallah.
İnşallah canımPazar veya pazartesi yapıcam kısmetse![]()
Geçsin bir an önce inşallahAynen öyle
Birde geçmiyorBenim 10 gün oldu hala boğazım ağrıyor
![]()
Çok geçmiş olsun canımGeçsin bir an önce inşallahNevoş iki gündür ben nasibimi aldım salgından,
Küçük kızımda baya kötü![]()
Çok sağ ol canım benimÇok geçmiş olsun canım
Rabbim şifa versin![]()
Sen mutlaka doktora görün canım sıkıntı olmasın![]()
Oda doğruÇok sağ ol canım benimDoktora sıra yok, acillerde beklemekte ayrı sıkıntı
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun![]()
Size de çok geçmiş olsun. Valla ben evde antibiyotik vardı, onu kullandım. Bir de aferin be parol. Doktora da gitsem onları verecekti.Geçsin bir an önce inşallahNevoş iki gündür ben nasibimi aldım salgından,
Küçük kızımda baya kötü![]()
Bende öyle yaptımSize de çok geçmiş olsun. Valla ben evde antibiyotik vardı, onu kullandım. Bir de aferin be parol. Doktora da gitsem onları verecekti.
Teşekkür ederimSize de çok geçmiş olsun. Valla ben evde antibiyotik vardı, onu kullandım. Bir de aferin be parol. Doktora da gitsem onları verecekti.
Tylolhot da iyidir. 1 cezvede 1 bardak suya 1 çay kaşığı toz zencefil 1 dilim limon koyup kaynatın, biraz ılıyınca bal ekleyip için boğaz için çok iyi geliyor.Teşekkür ederimTylolhot içiyorum o biraz rahatlatıyor. Sonra yine aynı
tarçın karanfil çaya atıp içiyorum. Benim durum biraz farklı, kaş yapayım derken göz çıkarmam inşallah
![]()
TeşekkürlerTylolhot da iyidir. 1 cezvede 1 bardak suya 1 çay kaşığı toz zencefil 1 dilim limon koyup kaynatın, biraz ılıyınca bal ekleyip için boğaz için çok iyi geliyor.