Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .

Efser size geliyorum.Çok güzel şeyler hazırlamışsın.Eline koluna sağlık.

Üfff çok fena görünüyolar ya zorla aşure yaptıracaksınız bana yaa

Bişey sorucam ama lütfen doğruyu söyle bana kaç yardımcı çalışıyo yanında

İkiz senmisin yoksa:26:

Eşim ben hasta olup yatarsam her işi yapabiliyor aslında:44: süpürge, yemek...

Ama ayakta atlatıyorsam hasta bile olsam ı ıhıhlamur iç der sağolsun

Bahanesi de var ''sen beğenmezsin şimdi''

Galiba bende yarın tekrar yapacağım bir iki kişi kaldı içime sinmiyor

Niyetlenirsem çok fazla yapıyorum ben dağıtsamda (ki 2-3 kişiye dağıtırım sadece) 3 gün gelip gidip yiyecek kadar kalıyo bana.. yoksa gözüm doymaz aşureye

Aşüre bitti ama yarın bir daha yapacağım gel canım seni bekliyorum matıda var sağol tatlım
Neyse evde aşure var gidince hemen gömüleceğim.İkinciyi yaptı annem.Ama mantıya asla hayır demem.

Evet benimİkiz81 canımSeninle geyikte sohbet etmiştik ama nick değişmeden önce demek:26:
Ne yapalım canım nekadar yardım etselerde iş başa düşüyorKaç gündür hastayım aslında üstün körü iş yapıyordum bugün biraz koşturdum şimdi fena boğazlarım ağrıdı:2:Bir öksürük tuttu mu geçmezEn iyisi kendimize iyi bakmak

Niye söylemiyosun arkadaşım ya

Ama sanki sen o zamanlar bu kadar marifetli değildin ondan çıkaramadım ben seni

Niyetlenirsem çok fazla yapıyorum ben dağıtsamda (ki 2-3 kişiye dağıtırım sadece) 3 gün gelip gidip yiyecek kadar kalıyo bana.. yoksa gözüm doymaz aşureye

Ben de hep öyle yapıyordum bu yıl yaptığımı okula götürüp dağıttım bize bir tencere kaldı oda yetmedi yine yapmam gerekiyor.

Niye söylemiyosun arkadaşım ya

Ama sanki sen o zamanlar bu kadar marifetli değildin ondan çıkaramadım ben seni

Ne bileyim canım tanıdın sandımNick değiştikten sonra görüşmedik demek
Ben hep marifetliydimde göstermiyordumSonra bir girdim yemek bölümüne çıkamadım

Ben de hep öyle yapıyordum bu yıl yaptığımı okula götürüp dağıttım bize bir tencere kaldı oda yetmedi yine yapmam gerekiyor.

O kadar uğraşıp da dağıtamam öyle herkese

Sütlaç yaparım dağıtmak için onu yesinler aşure benim

Bu da annemin aşureleri.

O kadar uğraşıp da dağıtamam öyle herkese

Sütlaç yaparım dağıtmak için onu yesinler aşure benim
İlkkez duyuyorum sütlaç dağıtanıAma haklısın aşure çok kıymetli ancak bize yetiyor
Bu da annemin aşureleri.

Anneciğinin ellerine sağlıkElleri dert görmesin ,saygılar

İlkkez duyuyorum sütlaç dağıtanıAma haklısın aşure çok kıymetli ancak bize yetiyor

Anneciğinin ellerine sağlıkElleri dert görmesin ,saygılar

Ben de ilk kez duyuyorum sütlaç dağıtanı.Ben onu hiç mi hiç dağıtmam.

Teşekkür ederim canım.

Ne bileyim canım tanıdın sandımNick değiştikten sonra görüşmedik demek
Ben hep marifetliydimde göstermiyordumSonra bir girdim yemek bölümüne çıkamadım

Vallaha çocukların yaşını söyleyene kadar aklımdan bile geçmedi

Çok değişmişsin ikizcim çookk

Bu da annemin aşureleri.

Ya noolur yapmayın ya buğday yok evde yaaa hem nasıl uğraşçam şimdi yaa
Dr oetker aldırcam şimdi eşime

Bunlar yapmak için soruyosan yardımçım yoktu sarmayı dahi kendim dün akşam sardım pastayı dünde yaptım kızım istedi bügün tekrar yaptım salatayı sabah hazırladım bir ara oçakta yer kalmadı sonra yiğenim geldi ona ikramda bulundum yaptıklarımda o çabuk kalktı bende evi sildim süpürdüm kayınvaldem eltim aynı apartmandayız onları çağırdım sonra aşüreyi dağıttım bunları tek yaptım
Yardımçım var ev temizliğine 15 günde bir gelen yada büyük temizliklerde yardım eden çok sevdiğim anlaştığım bir yardımçım var ama mutfağa sokmam orası bana ayit ben yaparım o yer

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…