Evet aynen öyle ama lezzeti güzeldi keşke tattırabilseydimm![]()
Bak buna inanırım bu köfte sunum,şekil,ebat nasıl olursa olsun muhteşem bir tadı var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aynen öyle ama lezzeti güzeldi keşke tattırabilseydimm![]()
Bak buna inanırım bu köfte sunum,şekil,ebat nasıl olursa olsun muhteşem bir tadı varEllerine sağlık canım
Sana öyle geliyor gayet güzel olmuş ve ilk denemen,bilmediğin bir yemek
![]()
Ne demek istiyosun yani nevoş, şekli ebatı sunumu berbattı ama tadı güzeldir mi demek istiyorsun beğenmedin mi sen benim köftelerimi hıı napıyım ilk sefere bu kadar yani![]()
:84:Seda beni deli etme ben öyle birşey demedimEllerine sağlık güzel olmuş dedim canımsın
Sana öyle geliyor dedim
![]()
Hıı tamaam bak çok duygusalım insanım ben boşuna enlerde en duygusala yazmadılar benii. Anneme kocama sor neler çekiyorlar benden alınganlığımla bazen ben bile kendime tahammülüm edemiyorum o derece![]()
Günaydın
Bugün oylama başlıyor![]()
Günaydın![]()
Evet çok heyecanlı.Keşke daha çok katılım olsaydıı kaçırdıkları şeyler olabilirr
![]()
Bu lafı üzerime alayım mı![]()
Yanii sende katılmadığına göre dimi alabilirsin yani içimden bir ses bu yarışmay katılmayanların pişman olacağını söylüyor bekleyip görücez![]()
Ben yinede içinizde olduğum için şanslıyımKatılmayanlar düşünsün
![]()
Ne demek istiyosun yani nevoş, şekli ebatı sunumu berbattı ama tadı güzeldir mi demek istiyorsun beğenmedin mi sen benim köftelerimi hıı napıyım ilk sefere bu kadar yani![]()
Günaydın arkadaşlar ve bana iyi geceler
Canım bakma sen nevoşabanada akşam bi laf dedi onun yüzünden gözüme uyku girmedi
Benin kız 11 de yattı 1 de kalktı öğle uykusundan şimdi yeni uyuttum
Birkaç yere e mail attım iş ile ilgili biraz uyumaya gidiyorum şimdi :18:
Umarım bir iş teklifi telefonu ile uyandırılırım da keyfim yerine gelir biraz
Öptüm hepsinizi![]()
Rabbim sana en yakın zamanda; çifter çifter, hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaaaaallllllaaaaaaahhhhh![]()
Günaydın arkadaşlar ve bana iyi geceler
Canım bakma sen nevoşabanada akşam bi laf dedi onun yüzünden gözüme uyku girmedi
Benin kız 11 de yattı 1 de kalktı öğle uykusundan şimdi yeni uyuttum
Birkaç yere e mail attım iş ile ilgili biraz uyumaya gidiyorum şimdi :18:
Umarım bir iş teklifi telefonu ile uyandırılırım da keyfim yerine gelir biraz
Öptüm hepsinizi![]()
Ahh canım sağol bak şimdi affedildin can evimden vurdun benii sen işini biliyosun nevoşşAz kaldı nevoş biliyor musun haplarım var 3 taen kaldı sonra regliyle 2. tedaviye başlyorum yazdan kalan dondurulmuşlara dua et emii..
Günaydın Usha. Valla hem uykum var hem duygusalım hem alınganım yani öyle derse bende öle derim dimi amaa. Neyse affettirdi kendini nevoş işini bilir..sana iyi geceler o zaman inşallah beklediğin telefonu alırsın. Bende uykumu alamadım gece uyuyamadım döndüm durdum. İşe geldim uyukluyorum
![]()
Ama ben birşey demedim sana niye beni yanlış anlıyorsunuz
Ne kadar duygusal yarışmacılarsınız
Kaçmak için bahane arıyorsunuz değilmi
Hayatta bırakmam bundan sonraki kategoride yine birlikteyiz
Canım iyi uykular umarım hayırlı haberler alırsın![]()
Ama ben birşey demedim sana niye beni yanlış anlıyorsunuz
Ne kadar duygusal yarışmacılarsınız
Kaçamk için bahane arıyorsunuz değilmi
Hayatta bırakmam bundan sonraki kategoride yine birlikteyiz
Canım iyi uykular umarım hayırlı haberler alırsın![]()
Canım duygusallığının sebebi birazda bundan ben seni anlıyorumHakkınızda hayırlısı olsun canım inşaallah hayırlısıyla olur
![]()
He demedin hebenim tarifimi yapan arkadaşın yemeğinin görüntüsü daha iyiydi kabul ediyorum ama senin dediğini de anladım ben merak etme
Sağol canım inşallah
size cevap yetiştirmeye devam edersem 2 saatlik uykumdan da olucam
hadi kaçtım ben![]()
Tamam sen tedavini ol ben seni beklerimO kategorinin ne olacağına bağlı canımm kayıplara karışırız bul bulabilirsen. Hem önümüzdeki kategori için hiç şansın yok beni katmak konusunda mümkün değil yani tedavi öncesi evde çok işlerim olacak. Sonra ki kategoride de zaten annem gelecek ben yemek filan yapmıcam annem üye olup katılsaa![]()
He demedin hebenim tarifimi yapan arkadaşın yemeğinin görüntüsü daha iyiydi kabul ediyorum ama senin dediğini de anladım ben merak etme
Sağol canım inşallah
size cevap yetiştirmeye devam edersem 2 saatlik uykumdan da olucam
hadi kaçtım ben![]()
Allah razı olsun eşindenHem de nasıl nevoşum herkese çatıyorum Allah eşime peygamber sabrı vermiş vallasağol canım benim
![]()
Senin tarifini kim yaptı ki Usha nerede ne zaman ben anlamadım bir şey :26:
Tamam sen tedavini ol ben seni beklerimEvet anneni alabiliriz yarışmaya
AşkolsunBen birşey demiyeceğim size küstüm gidiyorum haftaya görüşürüz
![]()
Allah razı olsun eşinden
Usha'nın konuya bak![]()
Hiçbir yere gidemezsin otur oturduğu yere oylama başlayacak nereye gidiyorsun bizi bu heyecanda yalnız mı bırakacaksın tabii yemekleri yaptırttın işin bitti dimi emeline ulaştın
Hiii tamam :26:
Ben burda durayım ama birşey yazmıyayım siz bunu bile yanlış anlıyorsunuz![]()
Hahahaa yavrucum napalım nazımız sana geçiyor yaaa.. Heyecanlıyız burada bastırmamız lazımm![]()