Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Kazen geç uyanıyor galiba.

Kazen bizim hayecanımızı arttırmak için böyle yapıyor sabredin diyor yani ama saat kaç oldu yaa dimii sıkıldık az dedikodu yapalım açılsında hmm bak sana bu kişi vermiş bana bu bak bak bu gitmiş sana vermiş filan diyeee

Heyecan dorukta yaniHerkese tekrar başarılar

Sağol canımmm

Bence Kazen'in umrunda bile değiliz.Burada bekliyoruz kaç saattir ortalıkta yok.Evet daha dedikodu yapacağız.

Bence Kazen'in umrunda bile değiliz.Burada bekliyoruz kaç saattir ortalıkta yok.Evet daha dedikodu yapacağız.

Kazenin keyfini beklicez çare yok mühür kimdeyse padişah odur. İsterse geceye kadar bekletir yani. Mesaim bitmeden açılsa bari ya eve gidince ütüm var yemek yapıcam bilmem ne hemen oturamam başına ama.

Kazenin keyfini beklicez çare yok mühür kimdeyse padişah odur. İsterse geceye kadar bekletir yani. Mesaim bitmeden açılsa bari ya eve gidince ütüm var yemek yapıcam bilmem ne hemen oturamam başına ama.

Padişahlar tahtan iner diyeceğim ama dediğin gibi tapu onda.Evet ya açılsa iyi olur artık.

Senin tarifini kim yaptı ki Usha nerede ne zaman ben anlamadım bir şey :26:
Bak birde aramış yaa
Allah razı olsun eşinden

Usha'nın konuya bak

Buda yol göstermiş

Ben burda durayım ama birşey yazmıyayım siz bunu bile yanlış anlıyorsunuz

Demişsin ama duramamışsın

Ben ona dün gece cimrisiniz dedim ondanmı açmıyo acep

Padişahlar tahtan iner diyeceğim ama dediğin gibi tapu onda.Evet ya açılsa iyi olur artık.

O inmez canımm. Sitenin tapusu onda biz de kiracılarıyız yani onu beklicez yapacak bir şey yok. Akşam 7-8 bulacak galiba :26:

Bak birde aramış yaa

Buda yol göstermiş

Kızım merak ettim nasıl yapılmış diye farklı versiyonlar görelim dedik o yarışmada değil ki sen yarışmadasın sakin relaxx

Kızım ne cimri diyorsun adama. Huyuna suyuna neden gitmiyorsun kibar ol demedim mi sana hiçbirşey öğretememişiz yaa. Bende dün gece konuştum meraklandıracak zaten biliyorum ben..

Bak birde aramış yaa

Buda yol göstermiş

Benim çene mi kim tutabilir baksana mesaj sayıma
İstemiyorsanız giderim
Bu arada anket açılmamış heyecan dorukta

He farklı versiyon he

Ya dedim ki hediye gönderin herkese bizde en eli maşalı yönetici oyumuzu muneye verelim.... Baktım muneye diyo sana oy verenleri ben sorguya çekeyim bana oy verenleri sen Hediye vermekten kaçınca çenemi tutamadım ne yapayım

Geçmiş olsun canım hayırdır:26:
Gideyim mi cevap vermedin

Hayır ya olur bana bazen böyle ayda bir

Bilmiyorum Nevreste Senin hakkında uzun uzun düşünmem lazım dün geceden sonra 3 hatta belki 4 kategoride adayımdın enlerde ama artık onları bile sorguluyorum acaba hak ediyormusun diye

Aman boşver enleri canın sağolsun bugün 1. olsam yarın unuturuz önemli değilSen gönlünden çıkarma beni yeter

Benim çene mi kim tutabilir baksana mesaj sayıma
İstemiyorsanız giderim
Bu arada anket açılmamış heyecan dorukta

Evet nevoş ya bekleşiyoruz burada ciğerci kedileri gibi

Suçlu sensin yani aferin.

efet suçlu bulundu açılmaz bu anket açılmaz bekleyemeyelim dağılalım bence kazene cimri demiş yaa

Bak bak bir de anlaşma yapmış yaa ne kadar akıllısın sen öyle korkulur senden hediye için mune ablamızı sattın he duymasın munee yok duysuun duysun kime oy vermeyeceğini bilsin sana hediye olsun zaten. Biz anket açılsın diyoruz hatun hediye uğruna bizi yakıyor

Geçmiş olsun canım hayırdır:26:
Gideyim mi cevap vermedin

Gitmee nevoş sen bize lazımsınnn

Canım müsait olduğu zaman mutlaka açar bekleyelim:26:
Tamam canım

Kızlar bakıyorum arada ama yatıcam sanırım biraz daha ben

Oylama da bugün bitmeyecek sakin olun azıcık

İkizim çocukların yaşına kadar kalbimdeymişsin işte daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…