- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Kazen geç uyanıyor galiba.
Heyecan dorukta yaniHerkese tekrar başarılar
Kazen bizim hayecanımızı arttırmak için böyle yapıyor sabredin diyor yani ama saat kaç oldu yaa dimii sıkıldık az dedikodu yapalım açılsında hmm bak sana bu kişi vermiş bana bu bak bak bu gitmiş sana vermiş filan diyeee
Sağol canımmm
Bence Kazen'in umrunda bile değiliz.Burada bekliyoruz kaç saattir ortalıkta yok. Evet daha dedikodu yapacağız.
Kazenin keyfini beklicez çare yok mühür kimdeyse padişah odur. İsterse geceye kadar bekletir yani. Mesaim bitmeden açılsa bari ya eve gidince ütüm var yemek yapıcam bilmem ne hemen oturamam başına ama.
Bak birde aramış yaaSenin tarifini kim yaptı ki Usha nerede ne zaman ben anlamadım bir şey :26:
Allah razı olsun eşinden
Usha'nın konuya bak
Ben burda durayım ama birşey yazmıyayım siz bunu bile yanlış anlıyorsunuz
Bence Kazen'in umrunda bile değiliz.Burada bekliyoruz kaç saattir ortalıkta yok. Evet daha dedikodu yapacağız.
Kazenin keyfini beklicez çare yok mühür kimdeyse padişah odur. İsterse geceye kadar bekletir yani. Mesaim bitmeden açılsa bari ya eve gidince ütüm var yemek yapıcam bilmem ne hemen oturamam başına ama.
Padişahlar tahtan iner diyeceğim ama dediğin gibi tapu onda.Evet ya açılsa iyi olur artık.
Bak birde aramış yaa
Buda yol göstermiş
Demişsin ama duramamışsın
Ben ona dün gece cimrisiniz dedim ondanmı açmıyo acep
Benim çene mi kim tutabilir baksana mesaj sayımaBak birde aramış yaa
Buda yol göstermiş
Demişsin ama duramamışsın
Kızım merak ettim nasıl yapılmış diye farklı versiyonlar görelim dedik o yarışmada değil ki sen yarışmadasın sakin relaxx
Kızım ne cimri diyorsun adama. Huyuna suyuna neden gitmiyorsun kibar ol demedim mi sana hiçbirşey öğretememişiz yaa. Bende dün gece konuştum meraklandıracak zaten biliyorum ben..
Benim çene mi kim tutabilir baksana mesaj sayıma
İstemiyorsanız giderim
Bu arada anket açılmamış heyecan dorukta
Suçlu sensin yani aferin.
Geçmiş olsun canım hayırdır:26:
Gideyim mi cevap vermedin
Hayır ya olur bana bazen böyle ayda bir
Bilmiyorum NevresteSenin hakkında uzun uzun düşünmem lazım dün geceden sonra 3 hatta belki 4 kategoride adayımdın enlerde ama artık onları bile sorguluyorum acaba hak ediyormusun diye
Benim çene mi kim tutabilir baksana mesaj sayıma
İstemiyorsanız giderim
Bu arada anket açılmamış heyecan dorukta
Suçlu sensin yani aferin.
He farklı versiyon he
Ya dedim ki hediye gönderin herkese bizde en eli maşalı yönetici oyumuzu muneye verelim.... Baktım muneye diyo sana oy verenleri ben sorguya çekeyim bana oy verenleri senHediye vermekten kaçınca çenemi tutamadım ne yapayım
Bende heyecanlanacak hal yok bugün karnım ağrıyo fenayım
geçmişş olsun benim de uykum var ama yine de heyecanlıyı hiçbirşey buna engel olamaz. Ay töbe töbee başıma bir iş gelecek görücem günümü :18:
Geçmiş olsun canım hayırdır:26:
Gideyim mi cevap vermedin
Evet nevoş ya bekleşiyoruz burada ciğerci kedileri gibi
efet suçlu bulundu açılmaz bu anket açılmaz bekleyemeyelim dağılalım bence kazene cimri demiş yaa
Bak bak bir de anlaşma yapmış yaa ne kadar akıllısın sen öyle korkulur senden hediye için mune ablamızı sattın he duymasın munee yok duysuun duysun kime oy vermeyeceğini bilsinsana hediye olsun zaten. Biz anket açılsın diyoruz hatun hediye uğruna bizi yakıyor
Gitmee nevoş sen bize lazımsınnn
Canım müsait olduğu zaman mutlaka açar bekleyelim:26:
Tamam canım
Kızlar bakıyorum arada ama yatıcam sanırım biraz daha ben
Oylama da bugün bitmeyecek sakin olun azıcık
İkizim çocukların yaşına kadar kalbimdeymişsin işte daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?