bende adana kebabiyla katilmak isterdim ama zor gibi görünüyor![]()
Niye zor olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende adana kebabiyla katilmak isterdim ama zor gibi görünüyor![]()
Yeni kategpri hayirli olsun kizlar.Bol katilimli olsun
Yöresel bir tatliylada katilabilirmiyiz,yoksa sadece yemekmi olmasi lazim:26:
Anladim cnm.Tatli duydummu bi katilasim geldi,cekiyor beni pasta tatli isleri kendine sankiBence olurYöresel bir yemek olmalı bu tatlı,börek,köfte,salata,etli,zeytinyağlı hiç farketmez
![]()
Anladim cnm.Tatli duydummu bi katilasim geldi,cekiyor beni pasta tatli isleri kendine sanki![]()
Ben anlamam kazenin ekledigi resimlerde tatlida vardiCanım bu benim fikrim ne düşünülür bilmiyorumTamam sen yap tatlını katıl bekliyoruz
![]()
Ben anlamam kazenin ekledigi resimlerde tatlida vardi
Yok derse yöresel tatlilar diyede bir kategori isterim![]()
Tamam cnm.ben bekleyeyim o zaman biraz,katilimcilari yemekleri göreyim.Karari o zaman vereyimYok yok bir şey demez ben de öyle düşünüyorum yöresel yemeklere hepsi giriyor..![]()
Tamam cnm.ben bekleyeyim o zaman biraz,katilimcilari yemekleri göreyim.Karari o zaman vereyim![]()
Niye zor olsunBekliyorum
Rabiş yarışmaya katılabilirim deyip katılmayanların peşinden geliyorum haberin olsunEki Görüntüle 859239
Cok guzel bi yarısma bence ,bi bakalım nasıl baslayacak ,kim kazanacak .Hayırlısı olsun ...
Sizde katılmayı düşünmez misiniz![]()
peki siz katilmayi düsünmüyormusunuz hanimefendi![]()
katılmayı dusunuyorum aslında ...
Canım şimdilik düşünmüyorum ama gerekirse katılırımkatil nevosumcok isterim katilmani
![]()
Siz bilirsinizBen yabancı oldugum icin Turk Yoresel yemeklerin pek bilmem ama yapiyorum .Eliden çeşitli yemekler çigat.