- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Usha karar verebildinmi dünürlerin hakkında :44:
Kusura bakmadın değil miYok yok en son benden de vazgeçmiş , yemek yapabilen kayınvalide istemiyormuş
Yok yok senin kız evde kalacak
Oğullarımıza gelin bulamıyacağız
Ben kızı mı asıl yemek bilen kaynanaya verirdim.Kızımı da tembihlerdim yemek yapmayı bilmiyorum diyeKayınvalide yapar kızım yerdi
![]()
Kusura bakmadın değil miKızıma sürekli annesinin yemeklerini öven bir eş istemiyorum
Gel kızım ben sana öğretirimle başlar o zaman kayınvalide![]()
Yok karar veremiyorBeceriksiz kaynana
Çöpsüz üzüm
Birde bulunmaz hint kumaşı arıyor
![]()
Usha karar verebildinmi dünürlerin hakkında :44:
Kusura bakmadın değil miKızıma sürekli annesinin yemeklerini öven bir eş istemiyorum
Gel kızım ben sana öğretirimle başlar o zaman kayınvalide![]()
Benden gizli gizli kulis yapıyor birde buralarda![]()
Ausencia'nın oğlan tam bize göreydi aslındahem tek çocuk, kayınvalidenin yaşı yaşıma kilosu kiloma
ama yemek topiği varmış :26:
Bu fikirlerin sahibi benim, hemen kendi fikirlerinmiş gibi söylemeeeeeeeee![]()
Çok uykum var gözümü açamıyorum, başım laptopuma düşecek sallanıp duruyor :89::86::86::86::86::86:
Çok uykum var gözümü açamıyorum, başım laptopuma düşecek sallanıp duruyor :89::86::86::86::86::86:
Dün gece de böyle dedin ama başka topiklerde gezdiğin gözümden kaçmadı sevgili menejerim![]()
Verelim bence kızı, oğlan'ın cv'sini inceledinmi ?
Sende bir yemek başlığı aç iki dünür yemek yaparsınız çocuklarda yer![]()
Bu gece beterim, çok yoruldum sanırım düşün nevoşun oğlanı bile 2 görümceye rağmen cazip diye düşünüyorum bizim kız için, demekki uyku beynimi kemiriyor![]()
Benimde öyle yatmaya gideceğim birazdanDün çok geç yattım sabah erken kalkınca bugün fenayım
![]()
Bu gece beterim, çok yoruldum sanırım düşün nevoşun oğlanı bile 2 görümceye rağmen cazip diye düşünüyorum bizim kız için, demekki uyku beynimi kemiriyor![]()
Yok ben vazgeçtim istemiyorum![]()
Akşam seni berdest etmelerini söylemiştim ama, hala tutuklu değilsin
Birde ömürün başlıkta duyuru yapmışsın kız şaşırmış iyice![]()
Akşam seni berdest etmelerini söylemiştim ama, hala tutuklu değilsin
Birde ömürün başlıkta duyuru yapmışsın kız şaşırmış iyice![]()
Ama biz anlaştık orta yolu bulduk karıştırmayın ortalığı
Ayy ne bileyimBu ara herkes alınıyor bana
Birşey yapmıyorum
Deli etmeyin beni:84: