Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün yemekler harikaydı, cok kararsız kaldım ama bir pidetör olduğum icin yanlı davrandım ve oyum pideye gitti. Bir kutu kıymalı pideyle kapıma gelenle evlenirim bile![]()
mesele kıyma ise, benimki de kıymalıydı ama![]()
Gazel yaaa mesele kıyma değildi mesele kıymalı pideydiBi tane yap bütün oylarım sana
![]()
sen bana oyunu kullanmadan önce bi çıtlatsaydın, akşamına kapındaydı...
hemide bir değil iki değil...o derece yani...![]()
tüh bilseydim bi pideye satardım sana![]()
evde pide yapabilen varsa yardımcı olsun neolur yumuşak hamur elde etmek için napılır??? evde yapmak istiyorum![]()
Dibine kadar egeliyim ben, hatta suyun öteki tarafından
Adamakıllı zeytinyağlı birşeyler yapsanızda gözümüz gönlümüz açılsa, et hiç sevmiyorum ben![]()
Ellerine sağlık canım benim![]()
Usha kebabini denemek kismet olmadi hala görüntüsüyle karnimi gidip gelip doyuruyorum.
Cok tembelim ben ya.
Gelsen sen bana yapsan ben de afiyetle yesem ne güzel olurdu.![]()
3-5 saat boş bıraktım şuraları hale bak yagazel almış başını gitmiş...adra onun peşinden koşmuş... balerina beni yakalamış... koşmak için benim olmadığım anı kollamışsınız resmen
![]()
Valla öyle olmuş canımm.. Biz arkadan tın tın geliyoruz Gazel çoktan uçtu zaten gözden kaybolduah ah yanıyorum yanıyorum Nevreste'nin kayseri yağlamasını yağmadığıma yanıyorum ya aklıma da gelmişti yapsam mı diye o görüntüyle ben toplar oyları toz olurdumm
![]()
Ben benim topicten bir yemek yapacağını söyleyince kayseri yağlaması yapacağını sanmıştım![]()
Hadi ya nevoşum valla onda da gözüm kaldı ama hadi dedim bu yemeği yapmaya teşvik olsun. Çok pişmanım çook ama son pişmanlık fayda etmez![]()
Hayırlısı olsun canımBelki yarışma olmasa hayatta analı kızlı köfteyi denemezdin
![]()
Ay yok valla denemezdim yaavesile oldu işte. Her analı kızlı yaptığımda aldığım şuncacık oylar gelecek aklıma..
![]()
Ay yok valla denemezdim yaavesile oldu işte. Her analı kızlı yaptığımda aldığım şuncacık oylar gelecek aklıma..
![]()
Sorma vallaben daha manisa kebabı yaparmıyım bilmiyorum
![]()
Sorma vallaben daha manisa kebabı yaparmıyım bilmiyorum
![]()
İyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum bir daha bu yemekleri denemiyeceksiniz![]()