yorgun hamile kadın :)

Onuda denerim insallah faydasi olur , cok fena ya bu bacak agirilari ...

yüzxmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin
:)
az daha sabır
bir avazda sağlıcakla
hayata hayırlı bir evlat sahibi olmanı dilerim

Tatlı şey yaaa deli bosversene bi yapan bulunur nasıl olsa

şimdi de moralim bozuldu. nedeni bir velinin beni millie eğtime şikayet etmesi. bıktım yahu. rezil insanlar yalacı ve ikiyüzlüler bıktırdılar bizi.

İdareciyaeniz işiniz zor o zaman gerçekten. Ogretmenlere daha az görev veriliyor bu noktada. Ben de kamuda öğretmenim ve nöbet tutmuyorum az derse giriyorum görev verilmiyor sinif rehberligim yok üst üste çok derse girmüyorum ve bir günüm de bos. Ona rağmen eve kendimi nasil atiyorum bilmiyorum

Allah yardımcınız olsun. Kadınların üzerindeki yük çok ağır.

Nöbet tutumama da ne kadarlık olması gerekir bebeğin

6. Ayin ortasi oluyor sanirim ama ben okula başlarken söyledim durumumu birkaç hafta öncesinden tutmamaya basladim bizim idare bayagi anlayislidir o konuda. Belge getireyim dedim onu bile ne demek hocam size mi guvenmiycez falan dediler. İnşallah bu şekilde devam eder.

Aslinda biliyor musun ilk bebek olunca insan ne alacagini bile bilmediginden hersey gozunde o kadar buyuyorki..ben dusunuyorumda o kadar gereksiz sey almisimki ilk gebeligimde…daha acilmamis sabunlarim filan var…giymedigi patikleri var…dedigin gibi gobek buyuyor....uykular bolunuyor cokca…son haftalarda artik nerdeyse pek uyuyamayacaksin bile belkide…yapabildigin kadar artik..herseyide yapmaya calisma..aktif olmak iyidir ama cok fazla yorulmadan..zaten vucudun sana sinyal verecektir…egilip kalkamayacaksin iyice…gerci dogum izninede az kalmis neyseki…ama herseye ragmen guzel seyler..Rabbim hayirlica bebegini kucagina almayi nasib etsin.

ne güzel bende şimdi hamilelğimin son zamanlarını hatırladım yazdıklarını görünce ay özlüyorum o günleri ne güzel göbüşümü gere gere geziyordum:)) sağa sola dönemiyosun zırt pırt tuvalete gidiyosun ama çok özleyeceksin bu günlerini benim oğlum tam bir gazmandı kızımda öyle olacak diye ödüm kopuyordu ama milasta görev yaparken köylü bir abla bana bebeğin ağzına doğduğunda bir tane tatlı nar ssuyu vermemi söyledi sezeryan olduğum için daha klendime gelemeden kızımı emzirmeye çalıştıılar kendimde değildim ama sonradan bir tanecik tatlı nar suyu tattırdım hiç ama hiç gazı olmadı daha doğrusu olsada rahatsız edici olmadı 3 ay emzir uyut modundaydı

Allah yardımcın olsun cnm benim son gunlerimin tadını cıkar hem ilk bebişin o yüzden full tadını cıkarmalısın. Benim iki bücürüm daha var ilgi bekleyen...
Ve cok iyi biliyorum ki bu günlerimi mumla arıyacam dogumdan sonra...
Bebeğim ve ben toparlanasıya kadar iki bücürüm ne halde olacaklar kardeşlerini kabullenecekler mi vs....

Allah sağlıkla sihhatle kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…