magnezyuma devam et canm günde 2 şişede soda içebilirsin bu bacak ağrıları bendede hamileliğin 2. döneminde olmaya başladı çok kötüydüm magnezim fayda verdi. son dönemde azalınca 2 aftadır ilacı kullanmadım ama bu sabah bacağım yine bahsettiğin şekilde ağrısı 1 tane soda içtim akşamda içerim. doğal maden suyu yani.
bu kişi ben oluyorum.artık doğuma az kaldı kocaman bir göbek, foşur foşur nefes alan bir ben, gece uykularında 4-5 kez tuvalete çıkan sürekli uykusu bölünen sağa sola orata dönen ben, evde beni bekleyen işler, bebek alış verişeleri, bu durumda elinden gelenyardımı yapmaya çalışan eşim, kışlık hazırlıklar, okulda idari görev, tam gün mesai mesai bitiminde eve git gel yaparak yolda harcanan 1,5 saat, gelmeyip gelmeyip hamileliğimi bekleyen misafirler, veliler, öğrenciler, öğretmenler üst kurum amirler, bitmeyen istekler bunların karşısında tam bir mala dönen ben. şuan ne mi istiyorum uyumak. banya yapmam lazım ama önce uyusam güzelce hiç ses seda olmasa, sonra banyomu yapsam, sonra mutfağıma girip yemek yapsam çamaşırları makineye atıp kuruyanlara katlasam, okulun ihtiyacı malzeme için çarşı pazar gezsem, okulun kırık dökükleri için usta peşine düşsem, evraklarımı toparlasam, velilerin soru sormadığı bir gün görsem....ben çok yorgun ve hamile bir kadınım ama işler bitmiyor.
NOT: sadece içimi dökmek istedim beyn,mde uçuşan kelimelerin düşüncelerin bir yazıya aktarılması belki beynimi rahatlatır.
Tatlı şey yaaa deli bosversene bi yapan bulunur nasıl olsabu kişi ben oluyorum.artık doğuma az kaldı kocaman bir göbek, foşur foşur nefes alan bir ben, gece uykularında 4-5 kez tuvalete çıkan sürekli uykusu bölünen sağa sola orata dönen ben, evde beni bekleyen işler, bebek alış verişeleri, bu durumda elinden gelenyardımı yapmaya çalışan eşim, kışlık hazırlıklar, okulda idari görev, tam gün mesai mesai bitiminde eve git gel yaparak yolda harcanan 1,5 saat, gelmeyip gelmeyip hamileliğimi bekleyen misafirler, veliler, öğrenciler, öğretmenler üst kurum amirler, bitmeyen istekler bunların karşısında tam bir mala dönen ben. şuan ne mi istiyorum uyumak. banya yapmam lazım ama önce uyusam güzelce hiç ses seda olmasa, sonra banyomu yapsam, sonra mutfağıma girip yemek yapsam çamaşırları makineye atıp kuruyanlara katlasam, okulun ihtiyacı malzeme için çarşı pazar gezsem, okulun kırık dökükleri için usta peşine düşsem, evraklarımı toparlasam, velilerin soru sormadığı bir gün görsem....ben çok yorgun ve hamile bir kadınım ama işler bitmiyor.
NOT: sadece içimi dökmek istedim beyn,mde uçuşan kelimelerin düşüncelerin bir yazıya aktarılması belki beynimi rahatlatır.
Nöbet tutumama da ne kadarlık olması gerekir bebeğinİdareciyaeniz işiniz zor o zaman gerçekten. Ogretmenlere daha az görev veriliyor bu noktada. Ben de kamuda öğretmenim ve nöbet tutmuyorum az derse giriyorum görev verilmiyor sinif rehberligim yok üst üste çok derse girmüyorum ve bir günüm de bos. Ona rağmen eve kendimi nasil atiyorum bilmiyorum
24. Haftadan itibaren tutulmuyor nöbet.Nöbet tutumama da ne kadarlık olması gerekir bebeğin
6 . Ay sanırım24. Haftadan itibaren tutulmuyor nöbet.
bütün kadınların ortak yorumu bu zaten.. bu iyi günlerin doğduğunda göreceksin uykuyu :) ah ne bileyim ben şuan bunu düşünmek istemiyorum dua ediyorum kızım akıllı uslu gaz problemi olmayan uykusu yerinde olan geceleri ağlamayan hanım hanımcık biri olsun annesini üzmesin diye. inşallah öyle olur. ama dedğiniz gibi şuan karnımda taşıdığım canı nereye gitsem yanımda götürüyorum sadece bedensel ağırlığa etkisi var. ama doğunca onu bırakıp işe gitmek ağladığını duyup işyerinden çıkamamak emme olayı vs. ev işlerini misafiri bile sollar. Allah büyük inşallah bu sıkıntıları büyük dertlere dönüşmeden atlatırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?