yorgun savaşçı

Bu aralar hep yorgunum hep uykum geliyor Bir sürü şeyler yapmak istiyorum kaliteli zaman geçirmek istiyorum ama halim yok sizlere de oluyor mu böyle sorunum da yok yani
Ayy takipteyim, resmen ben de aynı konuyu açacaktım. Aynısı oluyor. Mevsimden midir tükenmişlikten midir neden oluyor acaba?

Mevsimden bence, kimle konuşsam uykuya doyamıyorum yatasım var diyor. Benimde gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyorum ayaktayım hep Geçer inşallah.

Bu aralar hep yorgunum hep uykum geliyor Bir sürü şeyler yapmak istiyorum kaliteli zaman geçirmek istiyorum ama halim yok sizlere de oluyor mu böyle sorunum da yok yani
Tiroit. Kansızlık ve vitamin değerlerine baktır.Ben De tiroit hastasıyım yorgunluk. Uyku problemim vardi ilk çıktığında tabi Arada yine oluyor ama tiroit ilacimi kullanıyorum düzenli 3 ayda bir kan tahlili yaptiriyorum.

Demir eksikliği yada b12 eksikliği e vitamini veya d viramini eksikliği olabilir yada depresyon da olabilir,Vitamin eksikliği bende de vardı bi ara ama şimdi geçti,bence bi dahiliyeye görün şikayetlerini söyle bir kan değerlerine baktır.

Demir eksikliği hep vardı, sadece en son değerlerim iyi çıkmıştı. Belki de yine vardır öyle bir durum. Ya inanın zorunlu şeyleri yapıyorum sadece. Onun dışında koltuğa bağlasalar beni umrumda olmaz o moddayım. Ne tv açasım geliyor ne kitap okuyasım. Yemeğe de çok düştüm çok yiyorum bu aralar

Bir de bu yıl çok hasta oldum ki normalde pek hastalanmam vücut direncim mi düşüyor acaba mevsimsel mi yoksa

Mevsimden bence, kimle konuşsam uykuya doyamıyorum yatasım var diyor. Benimde gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyorum ayaktayım hep Geçer inşallah.

Ay 5 dk gözlerimi dinlendiriyim ay biraz uzanıyım modundayım. 5 dk olmuyor tabii o. 5 saat en az off film izlemek istiyorum biri şu flashı tv ye taksa ya.

Yorgunlugun en dibindeyim :)
Evde yenidogan bebek benim en zayif yerimden vurdu
uyku :)
Resmen hayat dersi vermeye gelmis :)

Aynısı bende de vardı biraksalar 24 saat uyurdum. Zayiftim tiroitten ötürü kilo aldım.

Ay 5 dk gözlerimi dinlendiriyim ay biraz uzanıyım modundayım. 5 dk olmuyor tabii o. 5 saat en az off film izlemek istiyorum biri şu flashı tv ye taksa ya.

Keşke benim uykusuzluğumu aktarabilsem biraz sana max 5 saatlik uykuyla dolanıyorum

Özellikle bende oluyorr
Fırsat bulursam işten doktora gidip kan değerlerime baktıracağım
Aşırı derecede uykusuz ve bedenimin yorgun oluyor

daha 2 gün önce eşimle bu mevzudan atıştık..
sabah kalktım ağlıyorum uyumak istiyorum diye evi toplamak istemiyorum yemek yemeğe halim yok inan ki..
bütün gün mır mır ortalıkta boş boş otursam ohh dünya bana güzel olur.

sebep ne bilmiyorum ama eşimin ısrarıyla vitamin almaya başlıcam kısa zaman sonra.. etkili olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…