Yorgun

Anneniz ne yapabilir ki eşinize? Konuşsa dinler mi annenizi? Belki geri teper annenizle sert konuşur araları bozulur. Bilemiyorum eşinizin tavrını o yüzden tavsiye etmem

Gelecegi gormuyorum esimlen. Suan issizim biliyorsunuz, suan sabretsem bile gelecekte elbet yine ayni tartisma olacak. Biliyorum bir gun dim dik ayaklarim ustunde duracam yakinda. Ama esime karsi hislerim kaybolucak tamamen. Bir gun boyle olacak hisediyorum.. evliligimize inanmiyorum artik.

Gelecegi gormuyorum esimlen. Suan issizim biliyorsunuz, suan sabretsem bile gelecekte elbet yine ayni tartisma olacak. Biliyorum bir gun dim dik ayaklarim ustunde duracam yakinda. Ama esime karsi hislerim kaybolucak tamamen. Bir gun boyle olacak hisediyorum.. evliligimize inanmiyorum artik.
O zaman annenize ufaktan citlatin durumu. Zamanın ne getireceği belli olmaz iyice kotulemeyin şimdiden çünkü anneler ister istemez cephe alır. Ara ara ufak ufak dertlesin.

Esim 3 aydir evde. Yakinda ise baslicak. Bende suan issizim, ama aylik bir gelirim var bir yerden. Yakinda kesilicek ve ise baslamayi dusunuyorum oglumda okula baslar.
Herneyse Her gun ben evi supuruyorum siliyorum yemegi hazirliyorum. Herseyim 4 dortluk. Bikkinlik geldi bi an , yerde coraplarini alirmisin dedim yok dedi israrlara aldi.
Saygisizlik dedim.
Bugunde dun basina kalkmisim diye bana demedigini birakmadi. Ona yuk oluyormusumda. Gecenlerde is konusunda cok zor durumdaydi gittim yardim ettim, orda kotu bir ayakabim yuzunden tirnagim cikti.
(Cok zor bir is ti) yeter ki is bitsin ve yetisin diye kendimi unutmustum.
Ordan yuklu bir para aldik sonra.
Dedim hani benim maasim gulerek, dilenci misin dedi bana annemin yaninda. Denilecek laf mi bu sizce? Annemlerde hep esimi destekler sanki ben suclumusum gibi ordan guc alir. Asla esimden para istemedim, ben ona daima desteklerdim. Yemek alisverisinde ortak oderdik falan.. suan maasim kesilcek diye boyle yapiyor.
bu yuk lafi bana agir geldi..

Dedim tamam yarin annemlere gidiyorum. Sana yuksem.

Bu haftada annemler tatile cikiyor, kimseyede yuk olmak istemiyorum ama beynim agriyor sanki bu dunyada yanlizmisim gibi hisediyorum.. napabilirim bana yardim yol gosterirmisiniz?
Calis hemen diyenlerede oglumun bakicisi yok suan ellim kolum bagli.. okular acilmasini beklemem lazim..
Alisverisi ortak oderdik derken? Ev arkadasnlami? kocan olsa boyle olmaz cunku

Aylik buyuk ev alisverisine gidiyoruz ve ben yarisini oduyorum. Bazen yarisindan az oluyor bu aralari. Katkim daima oldu. Cocuguma kiyafetini ben alirim. Oyuncaginida en guzelini alirim ogluma. Sadece mamasi bezini esim alir. Arada ben alirim.
Onunda lafini ettigi zamanda oluyor.
Bi yandan anliyorum evin aylik parasi araba falan esim oder. Bunlarida yapsin odesin benden beklemesin bukadarini.
Gecen sene mesala oruc tutmadim diye esimde tutmamisti, oyle bir gicik bir huyu var adamin. Anlamadim gitti
Tabi ki de ödeyecek nasil bir mantıktir bu.. kira benzin masraf...maasi yettigince odeyecek siz bunu guzelce isleyin esinizin beynine..

Back
X