Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hepimiz yoruluyoruz, kırılıyoruz fakat kendi içimizde. Yorgunlugun gerginliğin vermiş olduğu negatifliği dışarıya, başkalarına yansıtmaya hakkımız yok. Yapmayın bunu lütfen, çevremde var bir kişi bu şekilde gerginleşen inanılmaz irite edici oluyor.
Kızlar merhaba, bu benim yaşadığım bir sorun. Çok yorgunken gergin oluyorum ister istemez ve bunu dışarıya yansıtıyorum. Özellikle haftasonu dinlenemediğimde haftaiçi de işte yoruluyorum ve tahammül sınırım düşüyor.
Siz bu durumu yaşıyor musunuz? Yaşayanlar varsa paylaşım yaparlarsa çok sevinirim.
Tam eşimi anlattınız neredeyse sebepsiz yere tartışacak duruma gelirdik yorgunken onu uyuması için tek bırakıp ben başka şeylerle ilgilenirim odama çekilip bulduğum tek çare bu o dinlenip yanıma gelir