Yorgunluk ve Unutkanlık

Gizem nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
739
260
33
27
Merhaba kizlar iki haftadir aşırı derece yorgunum. Saat 9 da falan hep uyuyakaliyorum. Birde kafam falan asiri derecede dağınık. Havalardan mi baska şeyden mi hiç bilmiyorum. Şimdi kurs var ona bile gidecek halim yok.

Bi kan tahlili ver
Kansızlık olabilir, tiroid olabilir vs.

Kansizlik var zaten. Ilac veriyor hic bir faydasi yok. Eskiden pekmez icerdim cok iyi gelirdi. En iyisi pekmeze baslayim.
Bende de var ordan biliyorum
Gebelikte daha önemli kansızlık
İlaçlar bana da fayda etmiyor, gebelikte daha da düşünce değerlerim 10 tane iğne yedim öyle normale döndüm
Sen ihmal etme pekmez ya da kırmızı pancar tüket

Igneyi bende düşündüm. Çünkü ilaçlar bana misin demedi. Ignede morluk yapıyor dediler vazgeçtim. Ben çareyi pekmezde buldum.

Igneyi bende düşündüm. Çünkü ilaçlar bana misin demedi. Ignede morluk yapıyor dediler vazgeçtim. Ben çareyi pekmezde buldum.
Evet deri altına vurulması ve dikkat edilmesi lazım
Yoksa morarır
Ha bi de iğneden sonra duş yaparsan daha da coşar morluk
Benim doğumuma çok az kalmıştı, mecburdum. Yoksa tavsiye edilecek bi durum değil
Pekmez iyidir üzüm ya da keçiboynuzu, bi de salatalara kırmızı pancar rendeleyebilirsin

B12 folik asit ve demir. Bu üçü bende mütemadiyen eksiktir ve yorgunluk, uykusuzluk yapar. Kan verin.

B12 iğneleri iyi geliyor.

B12 folik asit ve demir. Bu üçü bende mütemadiyen eksiktir ve yorgunluk, uykusuzluk yapar. Kan verin.

B12 iğneleri iyi geliyor.
Kansızlık varda benim kansizliga karış b12 im yüksek. Bir kere 1000 falandi. B12 o kadar yüksek olmasina karsi bende bir cinlik yok.

bende kansızdım hemde kan nakli yapılacak seviyeye gelmiştim atlattım çok şükür ama bu saydığın etkiler ben de de var tekrarlar mı ki acaba

bende kansızdım hemde kan nakli yapılacak seviyeye gelmiştim atlattım çok şükür ama bu saydığın etkiler ben de de var tekrarlar mı ki acaba
Baharada giriyoruz. Belki sizde bahar yorgunluğu vardir. Ama yinede meyve sebze demir tüketimine dikkat edin.

Baharada giriyoruz. Belki sizde bahar yorgunluğu vardir. Ama yinede meyve sebze demir tüketimine dikkat edin.
olabilir aslında ya zaten kış geldi mi bana bi haller oluyo tadım tuzum kalmıyo yaz mevsimine aşığım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…