Yorgunluk

salincaksevdam

Bilemedim şimdi :))
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.948
989
373
34

Merhaba kızlar,
Benimde bir sağlık sorunum var ama adını ben koyamadım yani şuram ağrıyor buram ağrıyor net bir şekilde diyemiyorum yorgunluk var hep doktora gitmem lazım yakın zamanda gidicem aynı zamanda check-up yaptırmak istiyorum ama şu anki sağlık sorunum ;
ayakta duramıyorum, bacaklarımda bir yorgunluk bi denge sorunu kendimi ayakta tutamıyorum dengemi kaybediyorum.Ayakta durdukça sanki iç organlarımın yorulduğunu hissediyorum hemen bulduğum yere çöküyorum ayaklarımı uzatıyorum .Aynı zamanda nekadar uyursam uyuyim hatta bütün günde uyusam uykudan yorgun kalkıyorum o uykudan kalkınca hiç kendimi dinç hissetmiyorum. Hangi bölüme doktora gitmem lazım ya da tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı ?

teşhis koymak haddime değil tabi ama .haşimato olabilir.halk arasında tembel gelin hastalığı olarak bilinir.benim kuzenimde yakalandı bu hastalığa,ev işlerinden emekli yaptı kendini genç yaşta.ama el oğlu dinler mi haşimatooo bastı köteği.:50:

teşhis koymak haddime değil tabi ama .haşimato olabilir.halk arasında tembel gelin hastalığı olarak bilinir.benim kuzenimde yakalandı bu hastalığa,ev işlerinden emekli yaptı kendini genç yaşta.ama el oğlu dinler mi haşimatooo bastı köteği.:50:

keşke tembellik olsaa (:
ama gercekten cok yorgun oluyorum hiç kendimi hiçbir zman dinlenmiş bulamıyorum aynı zamanda iştahsızlık var sabahtan beri bir tostla duruyorum onuda zor yedim hiç acıkmıyorum :50:

Canım endokrin bölümüne gidebilirsin bende öyleydim ama seninki daha fazla belki guatr fln vardır Allah korusun veya kansızlık saçlarında dökülme fln vamı ? veya zayıflıyomusun ?

Canım endokrin bölümüne gidebilirsin bende öyleydim ama seninki daha fazla belki guatr fln vardır Allah korusun veya kansızlık saçlarında dökülme fln vamı ? veya zayıflıyomusun ?

Canım doktora gittim, dahiliye bölümüne kan tahlili flan yaptırdı.Hiçbirşey çıkmadı gayet normal dedi, biraz tansiyon düşük ama düşükken ben normalim yani kendimi kötü hissetmiyorum.Sonra beni nörolojiye yolladı dahiliye doktoru oda depresyon ilacı vermiş.Halam eczanede çalışıyor kullanma bunu bu çok ağır dedi almadım bile ilacı. Saçlarıma gelince normal dökülmeler var yoğun değil. Zayıflık ise hep zayıfım kilo almam ama vermem de yani iki ay önce tartıldım 49dum ikigün önce tartıldm yine 49um yani ne alıyorum ne veriyorum. İşte böyle ne yapmalıyım hala bilmiyorum :5:

Canım ya aynı sorun bendede var inankiii bir çaresini bulamadım :59:
Gitmediğim hastane kalmadı dizlerim titriyo ayağa kalktımmı iç organlarım sırtım inanılmaz ağrıyoo yorgunum hep akşama kadar yatıyorum uykumu alamıyorum gündüzleri yatıyorum..
Birde iştahsızlık problemim var hiç açıkmıyorum boyum 170 49 50 kiloyum. sankii biri beni 1gün boyunca dövmüş gibii mecalim yok iş güç hiç birşey yapamıyorum..Dahiliyeye gittim kanım düşük içtim ilaç yok nerolojide aynen en son psikiatrise gittim depresyon ilacı verdi kullanmadım tabii..
Msn me bir dr videosu gelmiş Kronik yorgunlukmuş çagın hastalığı çok mükemmelliyetçi hasas insanlarda oluyomuş amerikada çok önemsenen bir rahatsızlıkmışş ama burda dr bakar bakmaz depresyondasın dedi...
B 12 ne baktırmanı tavsiye ederim bende baktırıcam en son o kaldı...Allah şifa versin bize...:58:

Canım ya aynı sorun bendede var inankiii bir çaresini bulamadım :59:
Gitmediğim hastane kalmadı dizlerim titriyo ayağa kalktımmı iç organlarım sırtım inanılmaz ağrıyoo yorgunum hep akşama kadar yatıyorum uykumu alamıyorum gündüzleri yatıyorum..
Birde iştahsızlık problemim var hiç açıkmıyorum boyum 170 49 50 kiloyum. sankii biri beni 1gün boyunca dövmüş gibii mecalim yok iş güç hiç birşey yapamıyorum..Dahiliyeye gittim kanım düşük içtim ilaç yok nerolojide aynen en son psikiatrise gittim depresyon ilacı verdi kullanmadım tabii..
Msn me bir dr videosu gelmiş Kronik yorgunlukmuş çagın hastalığı çok mükemmelliyetçi hasas insanlarda oluyomuş amerikada çok önemsenen bir rahatsızlıkmışş ama burda dr bakar bakmaz depresyondasın dedi...
B 12 ne baktırmanı tavsiye ederim bende baktırıcam en son o kaldı...Allah şifa versin bize...:58:

banada depresyon dedi ama depresyonluk bişiyim yok ben gayet rahat hissediyorum o konuda kendimi şükür ama işte benimde hep bi halsizlik var bende de hep uyku hali var gündüz bile uyuyorum aynen iştahsızlık bende de var acıktığımı hissetmiyorum tarçın kullan enerji azlığı için iyi geliyor dediler bana bakalım artık canım yaa Allah yardımcımız olsun

Merhaba kızlar,
Benimde bir sağlık sorunum var ama adını ben koyamadım yani şuram ağrıyor buram ağrıyor net bir şekilde diyemiyorum yorgunluk var hep doktora gitmem lazım yakın zamanda gidicem aynı zamanda check-up yaptırmak istiyorum ama şu anki sağlık sorunum ;
ayakta duramıyorum, bacaklarımda bir yorgunluk bi denge sorunu kendimi ayakta tutamıyorum dengemi kaybediyorum.Ayakta durdukça sanki iç organlarımın yorulduğunu hissediyorum hemen bulduğum yere çöküyorum ayaklarımı uzatıyorum .Aynı zamanda nekadar uyursam uyuyim hatta bütün günde uyusam uykudan yorgun kalkıyorum o uykudan kalkınca hiç kendimi dinç hissetmiyorum. Hangi bölüme doktora gitmem lazım ya da tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı ?
canım bende senin gibiydim hala öyleyim tedaviye başlamadığım için. 1.D VİTAMİNİ EKSİKLİĞİNDEN OLUYOR 2.YUMUŞAK DOKU ROMATİZMASI bazen doktrlar göz ardı edebiliyor bence muhakkkak ikisine baktır. bir geç oldu ama inş işine yarar.benim d vitaminim çok eksikmiş ondan kaynaknalıyor.

Konum baya eski ama bu durum hala devam ediyordu geçen yine doktora gittim ara ara gidiyor kan ölçtürmeye o arada d vitaminine baktırdım gerçekten de çok düşük.2 haftadır ilaç kullanıyorum biraz rahatladım gerçekten faydası oldu. D vitamini eksikliğinden oluyormuş benimki.

Back
X