- 17 Aralık 2012
- 1.536
- 456
- 173
konuşcak derdimi paylaşacak kimsem olmadı ıcın yazıyorum.üc yıllık evliyim eşimi cok seviyorum o kadar zorluklarla sahip olduk ki birbirimize sabrımın mücadelemimin sonucu bu evlilik en büyük hayalimdi gerceklestirdim.ama düşündügümle yaşadgm o kadar farklı ki evlendgm gün degişen bi adam yarım kalan hayallerim...hayatım boyunca ne kazandıysam sabrım sayesinde oldu beklemesini bildim her zaman rabbime şükretmesinide ama artık dayanamıyorum.beni sevdgne eminim hissedyorum uyurken bile bna sımsıkı sarılan öpen üzerime titreyen gözünden kıskananan bi eşim var ama bunlar yetmiyor o kadar sinirlikı ôfkesini öyle fazlakı agzndan cıkanı duymuyor konusamyorum sinirlencek bişey elbet bulur bagrır cagrır sebeb
y
ok ufacık bişeye knsmak ıstemyorum kalbimim yüregm param parca hafta sonları kavgasz gunumuz yok ben cok sakinim ama onun bu siniri beni delirtiyor artık evlenmeden öncede cok kıskanctı tamam ama bu öfke konturol sorunu yoktu pişman oluyor benim senden başka kimsem yok kendimden nefret edyorum bazen sendn baskası katlanmazdı bna diyor ama snra yine hep aynı yorgunum vazgecemycek kadar cok seviyorum devam etcek kadar gücüm yok ne yapmalıyım bilmiyorum...
y
ok ufacık bişeye knsmak ıstemyorum kalbimim yüregm param parca hafta sonları kavgasz gunumuz yok ben cok sakinim ama onun bu siniri beni delirtiyor artık evlenmeden öncede cok kıskanctı tamam ama bu öfke konturol sorunu yoktu pişman oluyor benim senden başka kimsem yok kendimden nefret edyorum bazen sendn baskası katlanmazdı bna diyor ama snra yine hep aynı yorgunum vazgecemycek kadar cok seviyorum devam etcek kadar gücüm yok ne yapmalıyım bilmiyorum...