meslek okuyorum şişli mesleki teknikLiseye örgün de devam et derim eğer imkan var ise okul değiştir nakil günlerini takip et.Meslek mi okuyor sun yoksa anadolu mu.Ben üniversite yi AÖF okuyorum ve zorlanıyorum o bile zorlaştı. Geçme notu vs.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meslek okuyorum şişli mesleki teknikLiseye örgün de devam et derim eğer imkan var ise okul değiştir nakil günlerini takip et.Meslek mi okuyor sun yoksa anadolu mu.Ben üniversite yi AÖF okuyorum ve zorlanıyorum o bile zorlaştı. Geçme notu vs.
Hangi bölümü dusunuyorsun.meslek okuyorum şişli mesleki teknik
benden belki iki kat üç kat büyüksünüz ama içimdeki düğümü anlatacak birilerine ihtiyacım var.
ben 15 yaşında lise bir öğrencisi bir kızım. geçen sene o yaşta yaşayamayacağım kadar beter olaylar yaşadım. liseden ümitliydim güzel şeyler olacak sanıyordum. 350 puan yaptım ve tabii ki iyi bir yere yerleşemedim. okuldaki kızlar sadece ot çekip hap yutmaktan öpüşme hikayelerinden bahsediyorlar. okulu hayatım boyunca sevmedim ama artık dayanamıyorum. erkeklerin benden kopya dilenmesine kızların para istemesinden sabahın köründe kalkmaktan nefret ediyorum. her otobüse binişimde aynı insanları görmekten arkadaşsızlıktan ağlama nöbetlerimden annemin unut salak demesinden abimin birşeyler istemesinden oyunları kaybetmekten belki herşeyden. okula gitmem için x otobüsüne binmem gerekiyor adama sordum gelmedi dedi gelen ilk otobüsü x görüp bindim gözümde problem yok. koşan yürüyen siluetlerle dost olmaktan yoruldum artık. saçlarımı kendim kesiyorum eciş bücüş deli gibi oyun oynayıp kitap okuyorum. ağlayıp aynayla konuşuyorum döneceğine inanıyorum.
sürekli alt tarafa beyinlere katlanamıyorum. parasızlığa aşağılanmaya alışmak istemiyorum, eğer gençlik istiyorsanız zayıflık uzun boy alın sizin olsun. bir gram mutluluk huzur hepsine on basar. okumanız yeter yorum yapmasanızda olur. ha bu arada psikiyatriste de psikologa da gittim işe yaramadılar. amacım bunları benden başka birinin daha bilmesiydi teşekkürler
ahhha canım yaa bende de var bir yorgunluk ama benim yorgunluk 40 yaş yorgunluğuubenden belki iki kat üç kat büyüksünüz ama içimdeki düğümü anlatacak birilerine ihtiyacım var.
ben 15 yaşında lise bir öğrencisi bir kızım. geçen sene o yaşta yaşayamayacağım kadar beter olaylar yaşadım. liseden ümitliydim güzel şeyler olacak sanıyordum. 350 puan yaptım ve tabii ki iyi bir yere yerleşemedim. okuldaki kızlar sadece ot çekip hap yutmaktan öpüşme hikayelerinden bahsediyorlar. okulu hayatım boyunca sevmedim ama artık dayanamıyorum. erkeklerin benden kopya dilenmesine kızların para istemesinden sabahın köründe kalkmaktan nefret ediyorum. her otobüse binişimde aynı insanları görmekten arkadaşsızlıktan ağlama nöbetlerimden annemin unut salak demesinden abimin birşeyler istemesinden oyunları kaybetmekten belki herşeyden. okula gitmem için x otobüsüne binmem gerekiyor adama sordum gelmedi dedi gelen ilk otobüsü x görüp bindim gözümde problem yok. koşan yürüyen siluetlerle dost olmaktan yoruldum artık. saçlarımı kendim kesiyorum eciş bücüş deli gibi oyun oynayıp kitap okuyorum. ağlayıp aynayla konuşuyorum döneceğine inanıyorum.
sürekli alt tarafa beyinlere katlanamıyorum. parasızlığa aşağılanmaya alışmak istemiyorum, eğer gençlik istiyorsanız zayıflık uzun boy alın sizin olsun. bir gram mutluluk huzur hepsine on basar. okumanız yeter yorum yapmasanızda olur. ha bu arada psikiyatriste de psikologa da gittim işe yaramadılar. amacım bunları benden başka birinin daha bilmesiydi teşekkürler
yolda gördükleri insanlardan da para istiyorlar abla aç insan herkese açtır. para vermeyenin çantasını karıştırıyorlar okul hiçbirşey yapmıyorParasızlığa alışmak istemiyorsun ama okuldaki kızların para istemesinden bıktın öyle mi..hm...sence de biraz çelişkili olmamış mı..parası olanlardan sürekli para istenir.
Psikolog ve terapi dışında hiçbir çaren yok.düzenli gideceksin en az 1 yıl..öyle 4 kere gittim işe yaramadılık birşey drğil terapi
hürriyet tepesinde az gerisinde şişli belediyesi var şişli mezarlığının yakınında siyah kapısı var abla babam hiç uğraşmıyor annemde çalışıyor bu sene nakil aldiramam galibaCanım, bu şişli meslek tekniki lisesi adliyenin orda bulunan mı? Orasıyla ben görüyorum orayı, bence okul değiştirmelisin. Başka okula falan geçmek diye bi şey var mı? Ben lisedeyken değiştirmiştim.
yapıyordum ama düzgün yapamıyorum galiba hep bacaklarım kollarım ağrıyor uyanamıyorumSayin konu sahibi, cozum spordur spor spor spor. Bitap dusene kadar spor yapmanizi tavsiye ederim. Dunya gorusunuz degisecek emin olun,
yolda gördükleri insanlardan da para istiyorlar abla aç insan herkese açtır. para vermeyenin çantasını karıştırıyorlar okul hiçbirşey yapmıyor
sadece sen degilsin. bir cok genc aynı dertten muzdarip. hassas ve beklentileri yüksek gencler böyle olur. hyayata bakış algılayış yaşayız şekliniz digerleri ile farklı oldugundan normal diye gösterilen diger cocuklardan farklısınızdır.benden belki iki kat üç kat büyüksünüz ama içimdeki düğümü anlatacak birilerine ihtiyacım var.